Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar, araçı aldıktan sonra pek fırsat olmadı ben de bir resim ekliyeyim dedim, bu da bizim araç;

yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webxas -- 30 Temmuz 2014; 11:26:06 >
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız, keyifle kullanırsınız inşallah.
  • x-trail i q3 1.4tfsi ile kıyaslarsak + ları ve - leri ne olur ?

Teşekkürler
  • Xtrailin en buyuk avantaji bence hacim ve yeni yuzu.Tabi donanim olarakta oldukca zengin. Q3 avantaji ise iscilik ve malzeme kalitesi ile birlikte performansi cok iyi ve oldukca dusuk tuketimli bir motor.Oldum olasi q3 bana yuksek yumurta tipinden dolayi itici gelmistir o yuzden bende hic sansi yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

x-trail i q3 1.4tfsi ile kıyaslarsak + ları ve - leri ne olur ?

Teşekkürler

Q3 iç mekan malzeme kalitesi, performans ve ölçülemeyen bir değer olan Audi imajı haricinde her konuda geride kalır. Yalnız Q3 Nissan Qashqai rakibidir, X-Trail bir üst sınıftır.

• webxas kullanıcısına yanıt
    Çok güzel, güle güle kullanın. Aracın motoru Euro5 mi, Euro6 mı? Ayrıca ad blue kullanım zorunluluğu var mı?
    İyi günlerde kullanın aracınızı, çok güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtutun

Çok güzel, güle güle kullanın. Aracın motoru Euro5 mi, Euro6 mı? Ayrıca ad blue kullanım zorunluluğu var mı?

Teşekkür ederim,

Hiç bir fikrim yok fakat euro5'dir diye tahmin ediyorum. Ad blue ile ilgili bir zorunluluk da hiç duymadım, binek otomobil neticede.
    Yakıt tüketim değerleriniz nasıl hocam? Ben bayramda şehir dışı yaptım yaklaşık 500 km mesafe ortalama 1 değerim 6,2 lt civarlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webxas

Bu arada arkadaşlar, araçı aldıktan sonra pek fırsat olmadı ben de bir resim ekliyeyim dedim, bu da bizim araç;

yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

Maşallah araba ben buradayım diyor. Diğer renkleri bilmem ama beyaz çok yakışıyor bu arabaya.

• Merhaba ,

Yeni X trail için benimde araştırmalarım sürüyor.Lakin 4*4 düşünüyorum kullanım şartlarımdan dolayı.Forumda hiç kimse 4*4 almadı gördüğüm kadarıyla ?

4*4 platinum pack acaba Türkiye'ye gelecek mi ? Şu an Nissanın fiyat listesine bakıyorum sadece iki araç kalmış X trailde daha önce daha çok opsiyon vardı.
  • Merhaba bende 4x4 düşünüyorum ama Kasım ayında gelecek dedi bayi birde 4x4 ler sadece iki donanım seçeneği ve Manuel gelecek değişmediyse tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Yakıt tüketim değerleriniz nasıl hocam? Ben bayramda şehir dışı yaptım yaklaşık 500 km mesafe ortalama 1 değerim 6,2 lt civarlarında.

Bayramda şehir dışına çıkmadım sadece şehir içinde kullandım, yaklaşık 200km'si otoban olmak üzere 500km'lik toplam kullanımda 7.9 ortalama tüketim değeri verdi.
    Eco modu sürekli açık, klima sürekli açık fakat tasarrufa hiç dikkat etmedim. Önceki aracım 1.5 Qashqai'de benzer kullanım tarzında 7 civarıyda tüketim değerlerim. Araç yeni olduğu için şu aşmada değerler yanıltır diye düşünüyorum
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

Beyaz çok isteyerek aldığım bir renk değildi, koyu renk istiyordum fakat aracı gördükten sonra ben de beyazın yakıştığına kanaat getirdim
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. Ayrıca gümüş renk güzel gitmiş bu araca. Bu rengi tercih etmenizin nedeni kirlenmeyi çabuk belli etmemesi mi? yoksa sadece sevdiğiniz renk olduğu için mi ?
  • mevzu M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için, bu renk gümüş değilde metalik gri olarak geçiyor. Gümüş olan renk daha açık olan renk. Bayinin elinde beyaz, metalik gri ve lacivert renkleri vardı. Bu renkler arasında metalik griyi seçtik.
  • Metalik gri çoğu araca yakışmazken buna yakışmış. Bu arada alanlara hayırlı olsun .
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ilk Juke'un metalik grisini gösterdiler beğenmedik, daha sonra X-Trail in üzerinde görünce çok beğendik ve almaya karar verdik. Dediğiniz gibi aynı renk farklı araçlarda farklı gösteriyor kendisini.
  • quote:

Kendi hazırladığım ve araç alırken kullandığım bir listeyi paylaşmak isterim, ilgilendiğiniz araçların tüketim değerlerini ve bir kaç parametreyi daha (yakıt fiyatı, kasko vs) girerek araçların kullanım maliyetlerini görebilirsiniz. Excel dosyasıdır http://1drv.ms/1ulI1pw adresinden indirebilirsiniz.

passatın aylık bakımının 400 tl olduğuna emin misiniz ? arkadaşım dizel jettaya 500 tl civarında bir para vermişti. passat daha fazladır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbay

quote:

Kendi hazırladığım ve araç alırken kullandığım bir listeyi paylaşmak isterim, ilgilendiğiniz araçların tüketim değerlerini ve bir kaç parametreyi daha (yakıt fiyatı, kasko vs) girerek araçların kullanım maliyetlerini görebilirsiniz. Excel dosyasıdır http://1drv.ms/1ulI1pw adresinden indirebilirsiniz.

passatın aylık bakımının 400 tl olduğuna emin misiniz ? arkadaşım dizel jettaya 500 tl civarında bir para vermişti. passat daha fazladır diye düşünüyorum

Sene başında 30000 bakımında doğuş otoya 1.4 TSI aracım için 400 lira civarı ücret ödemiştim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.