Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım listesinde göremedim, xenon far yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Donanım listesinde göremedim, xenon far yok mu?

xenon far var +olarak uzunlar için led deniyor ama tam bilgim yok.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Xenon yok hocam LED var, daha yeni bir teknoloji.
  • Arkadaslar merhabalar. Xtronic sanzumanlarda "ECO Drive Mode" hangi mantikta calisiyor? Seyir halindeykenmi dururkenmi devreye almak lazim arastirmaya calistim ama bulamadim, tereddutlerim var. Bilgisi olan varsa aktarabilir mi?
  • Deniz_dz D kullanıcısına yanıt
    2. şekilde de çalışır ama ayağının gaza basılı olmaması lazım.
  • buralara kimse uğramaz oldu. aracını yeni alan veya alacak kimse yok mu? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 12 Ağustos 2014; 9:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

buralara kimse uğramaz oldu. aracını yeni alan veya alacak kimse yok mu? )

tatil zamanı olduğundandır. diğer formlarda da benzer ilgi azalması var. eylül itibari ile ilgi artacaktır. ilgi azalması ancak bu aracın muadili çıktığında olur. şuanda muadili hala yok. bu aracın satış rakamının bir yeni qq yakalayacağını dahi düşünüyorum. bakın göreceksiniz. ben qq almaya gidip bu aracı gören anında fikrini değiştiren alıcılara şahit oldum. herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 12 Ağustos 2014; 10:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevzu

quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

buralara kimse uğramaz oldu. aracını yeni alan veya alacak kimse yok mu? )

tatil zamanı olduğundandır. diğer formlarda da benzer ilgi azalması var. eylül itibari ile ilgi artacaktır. ilgi azalması ancak bu aracın muadili çıktığında olur. şuanda muadili hala yok. bu aracın satış rakamının bir yeni qq yakalayacağını dahi düşünüyorum. bakın göreceksiniz. ben qq almaya gidip bu aracı gören anında fikrini değiştiren alıcılara şahit oldum. herkese iyi forumlar...

Doğrudur tatil kaynaklıdır. Bende Qashqai alma amacıyla yola çıkıp Xtrail alanlardan biri olduğum için dediğinize katılıyorum )

• Yeni QQ forumu biraz daha aktif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz günlerde de bahsettiğim üzere X-Trail hakkında düşüncelerimi elimden geldiğince paylaşacağım.
    Bayram sonrası Bursa'dan Mardin'e kadar (Önce Ihlara Vadisi'ne, oradan Göremeye, Gaziantep, Halfeti, Birecik, Şanlıurfa, Mardin, Midyat ve doğruca baba ocağı Malatya) yaklaşık 3500 km'lik bir tur gerçekleştirdik.
    Belirteyim ki eski bir passat kullanıcısıyım. Bir önceki aracım 2012 1.4 TSI trendline manuel B7 kasa kodlu modelidir. Araca yönelik yorumlarım, bende uyandırdığı intiba, kıyas kriterleri muhakkak ki passat ile mukayese edilmiştir.
    Öncelikle arabanın sürüşü o cüsseye rağmen oldukça naif, rahat. Gerek park esnasında gerekse dar yollardan geçerken otomatik olarak devreye giren 360 derece kamera oldukça kolaylık sağlıyor. Bir de otomatik park asistanı özelliği var ki onu henüz kullanmayı beceremedim. Passattaki gibi bir sistem değil anladığım kadarıyla.
    Şerit takip sistemi faydalı olsa da bir süre sonra insanı sıkıyor, o bibibiiiip sesleri insanın sabrını zorluyor. çarpışma önleyici sistemi de istemeden de olsa kısmen test etme imkanımız oldu. Söyledikleri gibi önünüzdeki araç aniden frene basınca sizi hemen uyarıyor ve frenleme yapıyor ama siz yine de güvenmeyin.

Cruze Control ve hız limit özelliği gerçekten bu araba için nimet. 100 km sabitleyince 5.0 gibi bir ortalama hiç de hayal olmuyor. tabi bir de benim gibi 140 sabitlerseniz gelen ortalama tüketim 6.5 civarı oluyor.

Diyarbakır ve urfa opet bayilerinden aldığım yakıt az daha arabayı mahvediyordu, neyse ki ankara taraflarında BP istasyonundan aldığım yakıtla işi toparladık, küheylan yerinde duramaz oldu.

kalite kısmına gelecek olursak, Alman her zaman Alman, Japon ise ne yaparsa yapsın, ne kadar arabayı doldurursa doldursun ancak Japon olabilir. Passattaki akılcı özerllikler, detaylar malesef bu araçta yok. Mesela Almanların neden far anahtarını sinyal kolu üzerine koymadığını bu arabayı kullanırken anladım. sinyal verirken farlar yanıp sönüyor bazen. kapılardaki tokluk bir passat gibi değil ama kesinlikle çoook kaliteli bir kangoo kapısı gibi diyebiliriz. kangoo yu andıran kapı üzerinde çift dikişli deri malzeme kullanılması bende bu intibayı uyandırdı. Cam açma kapatma düğmeleri oldukça sıradan görünümlü ve sürücü camı hariç hiçbiri otomatik değil.

İç mekan kalitesine gelecek olursak araç içi gerçekten lüks havasını belli ediyor. Bej hakiki deri ve yumuşak plastik aracın içine bambaşka bir ferahlık katmış. Cam tavan da eklenince tadından yetmiyor vallahi.

otomatik bagaj kapağı ve soğutmalı bardaklık olayı gerçekten güzel düşünülmüş detaylar. Ses sistemi üzerinde gelen navigasyon kısmına gelecek olursak oldukça başarılı (Urfada merdivenleri ve eşek yollarını bile yol olarak göstermesini saymazsak tabii). Ses sistemi demişken kesinlikle passat'tan 2 tık ötede; vasat değil, tatminkar.

Şimdilik bu kadar diyelim.
    En kısa sürede fotoğraf paylaşımında da bulunacağım.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembakan -- 12 Ağustos 2014; 22:51:44 >

• Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 13 Ağustos 2014; 7:55:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • X-TRAİL alanlar bir akıl versin özellikle renk konusunda,rengine bir türlü karar veremedim...beyaz,gümüş ve metalik gri arasında kaldım...sadece beyazını görebildim diğerleri hakkında bir fikre sahip değilim...bu arada araba ellerinde yok 1-1,5 ay sonraya gün veriyorlar..
  • ben beyaz dü?ünüyorum
    beyaz gerçekten di?erlerine göre daha güzel gösteriyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

X-TRAİL alanlar bir akıl versin özellikle renk konusunda,rengine bir türlü karar veremedim...beyaz,gümüş ve metalik gri arasında kaldım...sadece beyazını görebildim diğerleri hakkında bir fikre sahip değilim...bu arada araba ellerinde yok 1-1,5 ay sonraya gün veriyorlar..

Ben renk olarak metal griyi seçtim hocam ilk başta bu araçta güzel durmaz diye düşünmüştüm çünkü Juke'un üzerinde güzel durmuyor. Ama bu araçta bence çok güzel duruyor, bir iki sayfa önce resmi var bakabilirsin. Gördüğüm beyaz kırmızı lacivert zeytin yeşili ve metal gri renkleri arasında en beğendiğim bu metal gri oldu. Beyazı bende çok severdim eskiden ama artık her 2 arabadan biri beyaz olunca artık bıkkınlık getirdi, artı olarak bu arabaya koyu renk daha çok yakışıyor. Beyaz sönük kalıyor bu araç için, gümüşü görmediğim için bir yorum yapamayacağım. Ama tabiki bu bir zevk işi hangisini çok beğeniyorsan git onu al mühim olan senin fikrin.

• Herkes platinum premium pack mi aliyor? Baska donanim alan yok mu? Babam icin bakiyoruz premium pack ellerinde yok black edition var ama onu da alan yoksa ikinci elde sorun yasamayalim satarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Herkes platinum premium pack mi aliyor? Baska donanim alan yok mu? Babam icin bakiyoruz premium pack ellerinde yok black edition var ama onu da alan yoksa ikinci elde sorun yasamayalim satarken.

Ben de ppp sipariş ettim. Genelde aldığım arabaları hep full donanımlı alırım ancak satarken aldığınız para hiçbir zaman ekstra donanıma ödediğiniz binlerce lirayı karşılamaz. Bu yüzden içiniz rahat olsun. Satarken içiniz bizim gibi acımaz.
  • Alpabil A kullanıcısına yanıt
    eyvallah. bazı araçların en full modeli tutuluyor 2.elde, mesela civic elegance 2.elde çok değerli oluyor, diğer donanımlı olanlar elegance'a göre daha fazla değer kaybediyor gibi.
  • Takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 xtrail'i sattik. Platinum premium pack, beyaz renk siparis gectik, beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

2004 xtrail'i sattik. Platinum premium pack, beyaz renk siparis gectik, beklemedeyiz.

Hayirli olsun cok guzel bir arac gercekten. Ben de gecen ay 2013 tekna skypack cvt qashqai aldim ikinci arac olarak.

Simdilik dizele ihtiyac duymadigimizdan eski kasa otomatik yeterli geldi bize. Fakat 1-2 yil sonra degistirip 1.6 dizel otomatik olana gecmeyi dusunuyordum, ama xtraili gordukten sonra karar degistirdim:) hem daha buyuk hem cok yakisikli hem de ici qashqai gibi kullanisli. Ayrica cam tavan aciliyor. Tek cekindigim konu motor performansi ve yakiti dogrusu.

Kullanici yorumlarini hep takip ediyorum ileride en yuksek paket olmasa da gecmeyi dusunuyorum ciddi ciddi.

Bizim arac biraz agir kanli ama bilerek aldik zaten ve bu paraya daha iyisi yoktu dogrusu, umarim xtrail de sorunsuz bir arac olur da bizede kismet olur ilerde:)

Ozellikle uzun yokuslarda performans ve sehirici sehirdisi tuketim paylasimlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Hayirli olsun tum nissancilara :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.