Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elliyedi

2004 xtrail'i sattik. Platinum premium pack, beyaz renk siparis gectik, beklemedeyiz.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben de aynısını sipariş ettim. Teslim tarihi olarak ne belirttiler acaba?
  • 20-25 eylul arasi teslim insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

20-25 eylul arasi teslim insallah.

Herhangi bir indirim aldınız mı, yoksa liste fiyatından mı verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

Liste fiyatından inmediler bende. Temmuz sonunda sipariş verdim. Ağustos sonuna doğru teslim olacağını belirttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpabil

quote:

quote:

Liste fiyatından inmediler bende. Temmuz sonunda sipariş verdim. Ağustos sonuna doğru teslim olacağını belirttiler.

Hayırlı olsun hocam, sağlıkla binersiniz inşallah.
  • quote:

quote:

Sadik musteri indirimi aldik.

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    sadık müşteri indirimi % kaç???

Bayinin birinden değişik zamanlarda fiyat sormaya gittiğimde satış temsilcisinin biri indirim yok derken diğeri %2 indirim yapabileceğini belirtmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster07 -- 16 Ağustos 2014; 18:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webster07

Bayinin birinden değişik zamanlarda fiyat sormaya gittiğimde satış temsilcisinin biri indirim yok derken diğeri %2 indirim yapabileceğini belirtmişti.

Yuzde 2 yapiyorlar sadik musteri icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

quote:

Orijinalden alıntı: webster07

Yuzde 2 yapiyorlar sadik musteri icin.

Demek ki bana dediği %2 de sadık müşteri kılıfına uydurarak vereceği bir indirim.Arabayı alacak arkadaşlarda %2 yi istesin eğer vermezlerse ben veren bir bayi ve satış temsilcisi tanıyorum isteyenlere özelden paylaşırım

• Takip. Aracimiz eylulde teslim edilcek.

• şu %2 lik bayii paylaşımda bizde bilelim adamlar kuruş indirim yapmıyorlar.Birde arabayı almadan hangi işlemleri tavsiye edersiniz motoru,boya koruma Vs.teşekkürler

• eric cartman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aracın arka lastikleri ile ön lastiklerinin ölçüleri aynı ise arka denge kolu lastiklerinden yapabilir.
  • Merhabalar,

X-trail hakkındaki yorumalarım:
    2014 yeni x-trail, yeni Qashqai den ~250 kg daha ağır ve lastik çapı da daha büyük.. (245/65/19).
    Ben aracı kısa bir süre test ettim.
    Aracın arka tarafı uzun ve ağır olduğu için aracın arkası çabuk kayıyor..
    7 koltuklu olması çok gereksiz.. opsiyonel olmalı.. arka koltuklara ancak 2-3 yaşındaki çocuklar oturabilir.
    Performans konusunda, bende 2013 eski kasa 1.6 dizel Qashqai var.. X-trail kıyaslanmayacak kadar ağır kalıyor.
    Yakıtı çok yüksek.. ort 8,5 larda geziyor.. belki biraz daha düşer ama katalog değerlerine yaklaşacağını sanmıyorum.
    Açılır sunroof güzel.
    Araç Qashqaiye göre daha sessiz..
    Ön ve arka camlarda yine bilindik eski sistem.(tek dokunma ile açılma, sıkıştırmama ve ışıklandırma özelliği malesef yok) :(
    El frenide malesef elektromekanik(opsiyonel manuel el freni seçeneği olmalı)

Özet ile Yeni qashqailere açılır Sunroof, Boss ses sitemi, 4 cam otomatik sistem ve makanik el freni seçeneği ile sunulabilse yeni qashqai daha çok tercih edilir diye düşünüyourm..

Yorumlar benim şahsi fikrimdir. Katılan katılmayan olabilir.. saygı duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fedo71

Merhabalar,

X-trail hakkındaki yorumalarım:
    2014 yeni x-trail, yeni Qashqai den ~250 kg daha ağır ve lastik çapı da daha büyük.. (245/65/19).
    Ben aracı kısa bir süre test ettim.
    Aracın arka tarafı uzun ve ağır olduğu için aracın arkası çabuk kayıyor..
    7 koltuklu olması çok gereksiz.. opsiyonel olmalı.. arka koltuklara ancak 2-3 yaşındaki çocuklar oturabilir.
    Performans konusunda, bende 2013 eski kasa 1.6 dizel Qashqai var.. X-trail kıyaslanmayacak kadar ağır kalıyor.
    Yakıtı çok yüksek.. ort 8,5 larda geziyor.. belki biraz daha düşer ama katalog değerlerine yaklaşacağını sanmıyorum.
    Açılır sunroof güzel.
    Araç Qashqaiye göre daha sessiz..
    Ön ve arka camlarda yine bilindik eski sistem.(tek dokunma ile açılma, sıkıştırmama ve ışıklandırma özelliği malesef yok) :(
    El frenide malesef elektromekanik(opsiyonel manuel el freni seçeneği olmalı)

Özet ile Yeni qashqailere açılır Sunroof, Boss ses sitemi, 4 cam otomatik sistem ve makanik el freni seçeneği ile sunulabilse yeni qashqai daha çok tercih edilir diye düşünüyourm..

Yorumlar benim şahsi fikrimdir. Katılan katılmayan olabilir.. saygı duyarım.

Mekanik el freni neden hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 17 Ağustos 2014; 23:22:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı aldıktan sonra yapılan işlemleri nerede yaptırdınız.araç bu hafta geliyor bayi biz yapmıyoruz dışarıda yapılıyor dedi.ben Trabzondayım Ankara ya kadar gelip işlemleri yaptırabilir.yer tavsiyesi istiyorum.(tambur kapat filmi,komple yalıtım,zemin döşeme,deri,ön konsol,torpido koruma,kabartmalı film,sunuyor güvenlik filmi)teşekkürler

• Yazıda imla hataları olmuş.yolda bu kadar olur(tam boy kaput filmi,sunroof güvenlik filmi Vs.)

• Selam full xtrail 2014 denedim bugün., araç güzel ancak eksikler var., elektrikli katlanır ayna yok., kolçaktaki kumandalar ışıksız., dönüşlerde dönüş yönündeki sisler yanmıyor., soğutuculu torpido yok.,anten köpekbalık yüzgeci olmalı, uzun tel eski tip değil., bunun gibi eksikler var., ve bana göre bu fiyatta ve yeni bir modelde en azından bunlar da olmalı derim., bunun haricinde aracın yakıt ekonomisi de önemli iken çok fazla veri yok, tabii bu zamanla ortaya çıkacaktır., motor, serilik, sessizlik fena değil.. ama bu gibi eksikler bence kabul edilebilir değil., yani full model demek bunlar zaten olmalı demek bence.,
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr59

Selam full xtrail 2014 denedim bugün., araç güzel ancak eksikler var., elektrikli katlanır ayna yok., kolçaktaki kumandalar ışıksız., dönüşlerde dönüş yönündeki sisler yanmıyor., soğutuculu torpido yok.,anten köpekbalık yüzgeci olmalı, uzun tel eski tip değil., bunun gibi eksikler var., ve bana göre bu fiyatta ve yeni bir modelde en azından bunlar da olmalı derim., bunun haricinde aracın yakıt ekonomisi de önemli iken çok fazla veri yok, tabii bu zamanla ortaya çıkacaktır., motor, serilik, sessizlik fena değil.. ama bu gibi eksikler bence kabul edilebilir değil., yani full model demek bunlar zaten olmalı demek bence.,

Eksiginiz var. Elektronik katlanabilir yan aynalar mevcut, sogutuculu torpido yerine ortada sogutuculu bardakliklar var, antende kopekbaligi opsiyon olarak var bunlar disinda donuslerde sis yanmasi yok.

• Cevap yok mu?xtrail alıpda yukarıda yazdığım işlemleri yaptıran yokmu

• Malasef halen yeni X traili görüp değerlendirme fırsatım olmadı.Eskişehir Bayii sine gittim ama halen aracın gelmediğini söylediler.26 Ağustosta geleceğini belirtiler büyük ihtimal o araçta Test aracı olmayacak.Eskişehir Nissan Bayisinin gerçekten çok eksiği var. Bayinin elindeki araç gamındaki en pahalı aracı incelemek için gittim benimle ilgilenmediler bile.Sanırım tipimi beğenmediler :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.