Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben aracı showroom'da inceleyebildim sadece, yola çıkamadım.
    Şu an 7 koltuklu Grand Scenic kullandığım için özellikle X-Trail bekliyordum.
    Ama 3.sıra koltuklar bende hayal kırıklığı yarattı, zira çok dar, en fazla 7 yaşında çocuklar oturabilir gibi duruyor.
    Halbuki mevcut aracımda arkaya 1.85 boyunda yetişkin 2 kişi sığabiliyor ve 2. sırada diz mesafesi kalıyor.
    Bu sebeple hayal kırıklığına uğradım.

Yukarılarda bir arkadaş virajda sis farı yanmıyor demiş ve bir eksiklik olarak değerlendirmiş.
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ama virajda sis farının yanması bana estetikten çok uzak geliyor, dışarıdan bakınca güzel görünmüyor.
    Kullananın ne kadar işine yarıyor bilemem tabii ama Renault'da (benim aracımda en azından) xenonlar aracın döndüğü yöne dönüyor zaten.
    Virajda yanan sis farı bana ucuz çözüm gibi geliyor. Amacım markaları yermek değil, yanlış anlaşılmasın lütfen sadece kişisel fikir.

• haklısınız., aynı fikirdeyim sizinle ancak bu kadar ucuz çözümler bile araçta en azından olmalı diyoruz., yoksa isteğimiz bi-xenon yönlenebilir farlar olması gereken., aslında araç üzerinde led far sistemi var bu da bir avantaj aslında ., audi nin geliştirdiği full led far sistemini gördünüz mü bilmiyorum., muhteşem., bunu şu an bekleyemiyoruz tabii henüz çok pahalıdır muhtemelen., ama çok uzun değil kısa bir süre sonra araçların hemen hepsinde bu yeni led far sistemi olacak., aşağıda izlemenizi tavsiye ettiğim bir video da var., bakın nasıl bir sistem...!! artık ne uzun ne kısa ne viraj ne karşıdakinin gözünü çıkarma arkadan göz alma, bunların hiç biri olmayacak, hepsi otomatik araç kendi hallediyor ama lüks segmentte olur öncelikle doğal olarak., ne kadar ekmek o kadar köfte :))) videoların ikisini de izleyin muhakkak... saygılar.,

YOUCARyoutube
    Audi A8 (2015) Matrix LED Headlights
    https://www.youtube.com/watch?v=75qDwbsT9iY

TestDrivenyoutube
    Audi A8 Matrix LED Headlights
    https://www.youtube.com/watch?v=jHBbEcHW8PI

• Forumdaki arakadaşlardan bir konuda görüş almak istiyorum..belki araştıran hatta birebir karşılaştıran test eden vardır..

Honda CRV 1.6 i-dtec mi , Xtrail 1.6 dci manuel mi?? yorumlarınızı bekliyorum..
  • Honda'nin on konsol kalitesi pek hosuma gitmedi benim. İc hacim ve bagaj da biraz kucuk gibi geldi. Teknik verilere bakmak lazim. Motor olarak tork ve beygir nissan daha guclu, agirlik bazli, kg basina dusel tork ve beygiri de ayrica degerlendirilebilir. Crv ikinci elde oturmus bir arac, 6yil garanti onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaş'lar ,
    Forum da görüşlerini, tecrübelerini samimi bir şekilde paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
    Aşağıda bahsedeceğim konu ile iliglili, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem çok memnun olurum.

3 sene boyunca Passat 2.0 TDI BMT 140 PS DSG kullandım.İlk kullandığım Alman arabası idi.Ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Şimdi , 1,6 - Dizel - Otomatik - SUV cinsi bir araç almak istiyorum.Gene Volkswagen olması nedeni ile Tiguan üzerinde çok durdum.Ama Tiguan ın 1600 motoru olmadığı için çok fazla ilgilenmedim.

Fakat XT ın yeni kasası ve 1600 motorunun geleceğini öğrendiğimde
    en yakın bayii ye gidip 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start ın test sürüşünü yaptım .Hem donanım olarak hemde sürüş anlamında ve 1600 motor dan beklentilerime oldukça iyi yanıt verdi.
    gerçi 100 km nin üzerine pek çıkamadığım için 140- 160 km lerde ses yalıtımı nasıldır bilemiyorum.Ama yukarda okuduklarıma göre , çokta sıkıntı yokmuş.
    Nihayetinde 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start , Beyaz ve Bej deri koltuk ( kirlenme ile ilgili halen çok büyük soru işaretlerim var , kullanan arkadaşlardan yorum alırsam sevinirim ) almaya karar verdim.
    Tam kaporayı yatıracak iken , bir arkadaşımdan seneye Tiguan ın otomatik , 1600 motorunun " yeni, kasa " ile Türkiye ye geleceğini öğrendim.
    Tabiiki , XT deki donanımı , Tiguan da o fiyata almamım imkanı yok
    Genede çok fzla acelem olmadığı için , Tiguan ın yeni modelini beklemeye karar verdim.

Sorularım şu şekilde :
    1-) XT yi kullanan arkadaşlar özellik ile 4X4 , otomatik 1600 motoru ile ilgili bilgileri varmı ? Eğer gelecek ise , ne zaman , fiyat farkı ne olur ?
    2-) Bej deri koltukları kirleniyormu , nelere dikkat etmek lazım ? Kirlendiğinde temizlenebiliyormu ? Koruyucu bir bakım yapmak işe yararmı ?
    3-) Tiguan ın , otomatik , 1600 , yeni kasasının ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan varmı ?
    4-) Tiguan dan , XT ye dönen arkadaşların ( ki Tiguan 2000 motor olmasın rağmen ) yorumları nedir
    5-) XT kullanan arkadaşlar , halen daha seçimlerinden memnunmu ( özellik ile benim almayı düşündüğüm 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start modelini kullananlar .

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar mrb

bende 1 aydır ppp mt kullanıcısıyım.bugün ilkdefa uzun yola çıktım .araç iyi hoş ancak klima ilgili beni fena terletti !!!!! bugün.klima nedense sıcaklık 36-37 derece yaz havası.klima soğutmayı kesti.yolcu tarafı tek taraflı üflemedi.yani yepyeni araç.kompresör kendini korumayamı alıyor yada bizmi yanlış kullanıyoruz bu konuda fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim.ama onun dışında araç 1 NUMARA BENCE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_evren -- 25 Ağustos 2014; 0:38:19 >
  • Herkese merhaba,

Aracı ilk olarak Bağdat Caddesi'nde görünce çok çekici göründü bana. Özellikle lastikler çok yakışmıştı beyaz renkli X Trail'e. Akşam eve gelip biraz inceleme yaptım ve fiyat listelerine baktım. Deri versiyonlu en üst versiyonunu hesaba katmazsam 125-130 k TL bandında bir fiyat var otomatik şanzımanlı versiyon için. İlk bakışta bana çok yüksek geldi bu fiyat ve hemen İngiltere sitesine baktım ki (İngiltere fiyatları Türkiye için baz alınabilir çünkü genelde) 31k £ gibi bir fiyatı vardı; 115 k TL gibi bir fiyata denk geliyor. Yani arada aynı donanım için on onbeş bin TL fiyat farkı var.

Sonuç olarak 1.6 dizel diye Nissan fiyatlama yaparken ucunu kaçırmış anlaşılan. Biraz yeryüzüne inmeliler yoksa zor.

Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_evren D kullanıcısına yanıt
    acaba yolcu tarafındaki dual ışığı yanıyor mu?
    yanıyorsa farklı ayarlanıyor üfleme

arabanın on konsoluna camın oraya birşey koydunuz mu?
    sıcaklığı oradan ölçüyor, 3 tane yuvarlak var bir ıslak mendille silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky

Merhaba Arkadaş'lar ,
    Forum da görüşlerini, tecrübelerini samimi bir şekilde paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
    Aşağıda bahsedeceğim konu ile iliglili, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem çok memnun olurum.

3 sene boyunca Passat 2.0 TDI BMT 140 PS DSG kullandım.İlk kullandığım Alman arabası idi.Ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Şimdi , 1,6 - Dizel - Otomatik - SUV cinsi bir araç almak istiyorum.Gene Volkswagen olması nedeni ile Tiguan üzerinde çok durdum.Ama Tiguan ın 1600 motoru olmadığı için çok fazla ilgilenmedim.

en yakın bayii ye gidip 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start ın test sürüşünü yaptım .Hem donanım olarak hemde sürüş anlamında ve 1600 motor dan beklentilerime oldukça iyi yanıt verdi.
    gerçi 100 km nin üzerine pek çıkamadığım için 140- 160 km lerde ses yalıtımı nasıldır bilemiyorum.Ama yukarda okuduklarıma göre , çokta sıkıntı yokmuş.
    Nihayetinde 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start , Beyaz ve Bej deri koltuk ( kirlenme ile ilgili halen çok büyük soru işaretlerim var , kullanan arkadaşlardan yorum alırsam sevinirim ) almaya karar verdim.
    Tam kaporayı yatıracak iken , bir arkadaşımdan seneye Tiguan ın otomatik , 1600 motorunun " yeni, kasa " ile Türkiye ye geleceğini öğrendim.
    Genede çok fzla acelem olmadığı için , Tiguan ın yeni modelini beklemeye karar verdim.

Sorularım şu şekilde :
    1-) XT yi kullanan arkadaşlar özellik ile 4X4 , otomatik 1600 motoru ile ilgili bilgileri varmı ? Eğer gelecek ise , ne zaman , fiyat farkı ne olur ?
    2-) Bej deri koltukları kirleniyormu , nelere dikkat etmek lazım ? Kirlendiğinde temizlenebiliyormu ? Koruyucu bir bakım yapmak işe yararmı ?
    3-) Tiguan ın , otomatik , 1600 , yeni kasasının ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan varmı ?
    4-) Tiguan dan , XT ye dönen arkadaşların ( ki Tiguan 2000 motor olmasın rağmen ) yorumları nedir
    5-) XT kullanan arkadaşlar , halen daha seçimlerinden memnunmu ( özellik ile benim almayı düşündüğüm 1.6 DCI Platinum Premium Pack 19'' X-TRONIC Stop/Start modelini kullananlar .

1) 4*4'ün otomatiği yok. İleride çıkarsa elbet gelir ama mevcut durumda yok :(

2)çocuk yoksa koltuklar bej deri alınır, kirlense bile özel mendilleri var hemen siliniyor. İçini çok ferah yapar.

3)tiguan güzel ama passat 1.6'daki motoru takarlarsa test etmeden almayın,

4)

5)ben x-tronic almadım ama test ettim. geç tepki verse de sistem güzel işliyor. keyfinize kalmış

6) ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

selamlar.

• merhabalar

bende sonunda araç ile test sürüşü yaptım.

öncelikle tedarik ile ilgili sıkıntıları var. ben büyük bir ihtimalle aracı alacağım ancak bana verilen tarih kasım ortası. bilginiz olsun renk ve donanım seçme şansı yok
    araca gelirsek, gerçekten çok geniş 1,80 boy var arkada bacan bacak üstüne atabildim. muazzam geniş bir araç. özellikle çocuklu ailelerin tercih edeceği bir araç olmuş.

benim test aracı en üst versiyondu. kısa bir parkurda kullandım ancak hızlanması çok iyi vites geçişleri çok sarsıntısız , araçta 3 kişi idik çok iyi bir anda 80-90 km ye çıkmısız rüzgar sesi bu hızda hiç duymadım.
    frenler tatmin edici idi. şerit takip yorgunluk asistenı hız tabelası tanıma çok başarılı . otomatik parkı da denedik çaprak bile park ettirebiliyorsunuz.

sözün özü araç oturmuş yere sağlam basıyor. kesinlikle indirim yapmıyorlar. sen almak istemezsen başkasına nasıl olsa satarız diyorlar bilginiz olsun. bu arada eylül 1 itibari ile 2000 tl zam kesin geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 25 Ağustos 2014; 10:02:01 >

• bluesky B kullanıcısına yanıt
    hocam ben bir kaç soruna cevap vereyim.

2- Bej deri koltuğun öyle çok çabuk kirlenen bir hali yok. Deri olması nedeniyle kirlense bile, ıslak bir bez ile sildiğiniz de hemen geçiyor. Bunun yanında araca verdiği hava çok güzel kesinlikle bej deri döşemeyi tavsiye ederim.
    5- Ben seçimimden çok memnunum, çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı. Bazı arkadaşlar cam açma kapama düğmelerini beğenmiyor o kadar, onun dışında aracın beğenilmeyecek bir noktası yok . Aracın motor şanzıman uyumu, sürüşü, iç mekan ferahlığı, teknolojik donanımları, moonroofu ve dış görünüşü çok güzel.

Onun dışında bence Tiguanın karşılaştırılması gereken araç Qashqai, Xtrail bir kademe daha üst segment.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

quote:

Orijinalden alıntı: bluesky

Merhaba Arkadaş'lar ,

Sorularım şu şekilde :

1) 4*4'ün otomatiği yok. İleride çıkarsa elbet gelir ama mevcut durumda yok :(

2)çocuk yoksa koltuklar bej deri alınır, kirlense bile özel mendilleri var hemen siliniyor. İçini çok ferah yapar.

3)tiguan güzel ama passat 1.6'daki motoru takarlarsa test etmeden almayın,

4)

5)ben x-tronic almadım ama test ettim. geç tepki verse de sistem güzel işliyor. keyfinize kalmış

6) ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

selamlar.

Merhaba ,

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

hocam ben bir kaç soruna cevap vereyim.

2- Bej deri koltuğun öyle çok çabuk kirlenen bir hali yok. Deri olması nedeniyle kirlense bile, ıslak bir bez ile sildiğiniz de hemen geçiyor. Bunun yanında araca verdiği hava çok güzel kesinlikle bej deri döşemeyi tavsiye ederim.
    5- Ben seçimimden çok memnunum, çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı. Bazı arkadaşlar cam açma kapama düğmelerini beğenmiyor o kadar, onun dışında aracın beğenilmeyecek bir noktası yok . Aracın motor şanzıman uyumu, sürüşü, iç mekan ferahlığı, teknolojik donanımları, moonroofu ve dış görünüşü çok güzel.

Onun dışında bence Tiguanın karşılaştırılması gereken araç Qashqai, Xtrail bir kademe daha üst segment.

Merhaba ,

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.
    Bej deri koltuk , beyaz renkte , gerçekten ferahlık sağlıyor.Bir çok marka Mercedes , BMW gibi , beyaz renk ve Bej koltuk seçeneklerini nerde ise standart hale getirdiler :-)

Selamlar

• yenersonmez kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz aklıma gelmedi. Bir deneyim tşk.

• Kısa bir ek bilgi de benden gelsin;
    BMW markası da dahil birçok firma HAKİKİ deriyi opsiyon olarak satıyor. Söz konusu markalarda genelde suni deri ya standart, ya da kumaş koltuğa göre fiyat farkı alıyorlar. Hakiki deri fiyatları için BMW sitesinden araç oluşturucuya girip opsiyon olarak seçerseniz ne demek istediğimi göreceksiniz.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembakan -- 25 Ağustos 2014; 12:26:57 >
  • zanzara Z kullanıcısına yanıt
    BENCEDE FİYATLAR ŞİŞİRİLMİŞ AMA ALMAK İSTERSEN ADAMLAR KASIMA RANDEVU VERİYOR. AZ GELİYOR MUHTEMELEN TÜRKİYEYE TEMMUZDA 140 ADET SATMIŞLAR
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Artık gerçek deriyi sadece Premium markalarda ve opsiyonel olarak alabiliyorsunuz zaten. Ama orta sınıflarda gerçek deri yok, sadece gerçeğine ne kadar yakın göründüğü ve hissettirdiği ile kalitesi ölçülüyor. Gerçek deri hem çok pahalı bir opsiyondur hem de otomobillerde deri döşeme o kadar fazlalaştı ki, gerçek derinin bu kadar arzı da yok zaten.
  • Ekim ayına teslimat sözü veren 2 bayi biliyorum. Bursa sertepe ve malatya Nissan Bayisi.
    Ikinci bir araç daha almayı düşünüyoruz bunun için geçen hafta bir araştırma yapmıştım. Bu arada 2000 tl Eylül zammini bayiler de söylüyor.

• ben gelen zam mailini bayiide gördüm,2000 TL ama vergisiz. ÖTV ve KDV eklenince 3200 TL mi ne oluyormuş artış, bayiideki eleman öyle dedi.
  • skoda octavi combi 1.6 tdi 4x4 81.000 satışta hemde full versiyonu sanruf(3900tl) tanıtım için hediyeymiş acaba yurt dışı fiyatlarını karşılaştırsak fark ne kadar mesela ikisinin ingiltere fiyatları
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.