Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdinger26

1.6dci 160hp çıkma olasılığı olduğunu ilk kez sizden öğrendim.Eğer bilgi alırsanız paylaşır mısınız rica etsem.Birde 4*4 olacak mı 160hp

Reno nun yeni geliştirdiği çift turbolu motor. Reno bu motoru ilk etapta üst segment sedanlarda kullanacağını duyurdu. Oda ancak 2 yıla gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook'ta grubumuz var, bekleriz....

Yeni Nissan X-Trail
  • yenersonmez kullanıcısına yanıt
    facebook kullanmıyorum ben. aşırı vakit alan sosyal paylaşımlar bize göre değil. teşekkür ederiz yine de...
  • X-Trail platinum premium pack versiyonunun anahtarı nasıl arkadaşlar fotoğraflayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

• Şu sözü geçen 160 hp luk motor dizel otomatik mi olacak acaba şimdiki gibi?..
  • turkkan79 T kullanıcısına yanıt
    Henüz bir haber yok diye biliyorum hocam sanırım minimum 2 sene var o motorun gelmesine

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

X-Trail platinum premium pack versiyonunun anahtarı nasıl arkadaşlar fotoğraflayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

https://store.donanimhaber.com/63/53/31/6353319dc6bce80d4f3b17587dda8b7f.jpg
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

• yenersonmez kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam . Hayırlısıyla pathfinderı verip xtrail siparişi geçilecek bu hafta . Bakalım pathfinderı aratmaz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Bizde şu anda 2008 model pathfinder sahibiyiz. Yeni X-Trailler bayilere gelince hem bayide hemde internette geniş çaplı bir araştırmaya giriştik . Aracın teslimat süresi minimum 1 ay diyorlar . Merak ettiğim 4x4ün Platinum premium pack donanımıyla gelip gelmeyeceği ve 1.6 Dci twin turbo 160 hp versiyonunun durumu . Nissanı aradım ulaşamadım yarın tekrar deneyeceğim . Korktuğum nokta aldıktan kısa bi süre sonra 160 hplik versiyonun gelmesi . Tabi birde pathfinderdan sonra bizi üzüp üzmeyeceği var kafamız çok karışık açıkcası .

Merhaba,

Nissan Türkiye bana maile ile 2014 yılı içinde(tam zaman bilinmiyor) 4x4 manuel PPP versiyonunun geleceğini söyledi. Bu bilgiyi verebilirim. Bende bu versiyonu bekliyorum açıkcası. Zaten kredim önümüzdeki yıl bitiyor. Acelem yok.

Nissan&Renault Energy serisi motorlar üzerinde beraber çalışıyorlar. Ama patent sahibi Reneult. Bu sebeple ilk gelişen motorları ilk o kullanıyor ve sonrasında Nissan kullanıyor. Hatta şimdi Mercedes de kullanmaya başladı. Şuan X Trail de olan 130 HP lik motoru Megane HB de zaten 1-2 yıl önce satılan motor olarak inceleyebilirsiniz. Farkı elbette otomatik versiyonunun olması...
    Akıllı Nissan ekibi, bu 1-2 yıllık bekleme süresini motora 4x4 ve Otomatik vites gibi uzantılar ekleyerek geçiriyor ve başarı elde ediyorlar...

160 HP nin 2016 dan önce geleceğini düşünmüyorum. Gelirse de heralde Nissan o motoru 4x4 CVT şeklinde düzenler ve belki modelin son yılında satışları arttırmak için kullanır.

Saygılarımla.

• Burak DEMİRAL B kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam . 4x4 otomatik versiyon olması çok iyi olur aslında. Nissan Türkiye'ye mail atacağım yarın bakalım ne cevap verecekler .

• Dün akşam 1 aydır kullandığım xtrail aracımın bir özelliğini farkettim.
    Bir çok otomatik vites araçta olan spor sürüş modu bu arabada yok sanıyordum meğer vitesi D konumundayken sol tarafa alınca spor moda geçiyormuş. Halbuki bayide sadece normal ve eko sürüş modu olduğunu söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

Dün akşam 1 aydır kullandığım xtrail aracımın bir özelliğini farkettim.
    Bir çok otomatik vites araçta olan spor sürüş modu bu arabada yok sanıyordum meğer vitesi D konumundayken sol tarafa alınca spor moda geçiyormuş. Halbuki bayide sadece normal ve eko sürüş modu olduğunu söylediler.

d nin yanında s çıkıyor sola alınca..

manuel vites atmayınca s de kalıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

quote:

Bilgi icin tesekkurler, peki fark hissediliyormu ?

• S mod alynca yüksek devirli gidiyor. Ama ?imdiye kadar ke?ke olsaydy demedim açykçasy. Araba zaten yeterince seri gidiyor. Sadece ilk kalky?ta gaz tekpisi biraz zayyf diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

quote:

hocam otomatik mi manuelmi konusunda karasızım
    otomatiği tavsiye edermisiniz,

• Burak DEMİRAL B kullanıcısına yanıt
    Benimde en büyük hayal kırıklığım 4*4 PPP gelmemesiydi. Gelirse bende alacağım kısmet olursa.Ziran 121.000 TL verdiğim bir arabada her türlü donanımın olmasını istiyorum gerekirse 5.000 TL daha veririm.O kadar vermişiz :)
  • zam gelmiş 2 bin TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

quote:

e tabi bi fark oluyor bastıkça fark ediliyor fakat

araba gidiyor zaten

sıkıntı yok

tabiki xtrail ile drag yarışı yapma peşinde olanlar için bu araç uygun bir araç değil...

:)

şehir içinde 50 70 km sınırlandırmaları olan bi yerde aslında arabanın kaçla gittiğininde pek önemi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkirsoy -- 1 Eylül 2014; 22:04:21 >

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    sitesinde zam gözükmüyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinger26

Benimde en büyük hayal kırıklığım 4*4 PPP gelmemesiydi. Gelirse bende alacağım kısmet olursa.Ziran 121.000 TL verdiğim bir arabada her türlü donanımın olmasını istiyorum gerekirse 5.000 TL daha veririm.O kadar vermişiz :)

Bende öyle düşünüyorum. Çünkü araba çok heybetli. PPP donanımları olmasa heralde kullanım gerçekten zor olur diye düşünüyorum.

Bu arada ilk parti alan arkadaşlar karlılar, zamları yansıtmışlar :) Ben sevindim. Neden derseniz bu aracın 2. elde değer kaybetmeyeceğini gösterir... Ve birde arabanında tuttuğuna işaret gibi...

Bu arada, forumda donanım kitapçığını paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim.

Ve fikirlerini rica ediyorum. Bence aşağıdaki ek donanımlar bu arabaya çok iyi gider:

Dış:
    *19' siyah jant(Aracı beyaz çok sevdiğimden yakışacağını düşündüm.)
    *Siyah Köpek balığı anten
    *Yan kapı siyah koruma bantları.
    *Ön kaput siyah rüzgarlık.(Bayide Qq da görmüştüm ve beğendim:))

İç:
    *Işıklı kapı eşikleri(Mercedes aracımda en sevdiğim görsel ekipman :))
    *İç Ambiyans aydınlatma
    *Spor pedal seti
    *Aliminyum bagaj koruma bantları

Kaplama veya Bar türü ekipmanların aracın aerodanamiğini bozduğu için sevmiyorum. Ama şu ışıklı yan basamaklar hoşluk katabilir. Uygulamayı görmek lazım :)

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.