Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam içimden geçenleri yazmışsınız resmen . Ekstra olarak LED sis farı paketide olabilir . Acaba aracı sipariş ederken bu aksesuarlarla beraber sipariş edebilir miyiz konuşmak lazım aslında müşteri temsilcileriyle eğer mümkünse aracı aksesuarlı halde sipariş edelim bizde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webster07

sitesinde zam gözükmüyor ama
    http://www.nissan.com.tr/araba-fiyatlari

Görünüyor, 132,900 olan PPP 134,900 tl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webster07

sitesinde zam gözükmüyor ama
    http://www.nissan.com.tr/araba-fiyatlari

sadece otomatikler zam yapılmış galiba. premium pack 134.900 olmuş.
  • elliyedi E kullanıcısına yanıt
    olabilir ben skypack donanıma ve manuel vitese odaklandığım gözden kaçırmışım
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Baştan sipariş olabilir sanırım...

Belki şuan olmaz ama önümüzdeki yıl aracın siparişleri daha da oturduğunda olabilir diye düşünüyorum.

Hayırlısı diyelim :)
  • Araba piyasası bir garipleşti. 155 bin liraya BMW X3 veriliyor 1.6 160 bg. , 120 bin liraya 2.0 140 bg. Tiguan fiyatı. Gerçi vw gelecek sene 1.6 dizel getirse daha da pahalıya satar ya neyse. Hayırlısı diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan bombayı patlattı! hem zam yaptı hem de bu ay araç göndermemiş, bayide 3.sıradaydık ancak bayiye ppp hiç gelmemiş.! ekim ayına teslim alabilecekmişiz. sizlerde durum nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Nissan bombayı patlattı! hem zam yaptı hem de bu ay araç göndermemiş, bayide 3.sıradaydık ancak bayiye ppp hiç gelmemiş.! ekim ayına teslim alabilecekmişiz. sizlerde durum nedir arkadaşlar?

Bize eylul teslim denmisti. Sizede ekimden once eylul dendimi ?

• quote:

Nissan bombayı patlattı! hem zam yaptı hem de bu ay araç göndermemiş, bayide 3.sıradaydık ancak bayiye ppp hiç gelmemiş.! ekim ayına teslim alabilecekmişiz. sizlerde durum nedir arkadaşlar?

Başka bayilere de sordunuz mu hocam?
  • Sahibinden.com da 3 adet xt ilanı var ikisinin açıklamasında sıra beklemeden sıfır gibi yazıyor . Sen doğuş otonun yaptığını yapma Nissan . Yakışmıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

bize de eylül teslim dendi ağustos ayında kapora yatırdık, arabamızı sattık şimdi araba gelmedi diyorlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

Başka bayilere de sordunuz mu hocam?

bayilerde zaten araç yok, ya ekime sıra yazıyorlar ya kasım-aralık ayına. Anladığım kadarıyla bu ay diğer bayilere de araç vermemişler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

bize de eylül teslim dendi ağustos ayında kapora yatırdık, arabamızı sattık şimdi araba gelmedi diyorlar!

kötü olmuş gerçekten

ayrıca niye bu kadar az araç gelir anlamam.
    her yer yeni juke ve yeni qq bayilerde

• DarkSidesOfMe kullanıcısına yanıt
    134 bin lira para verip 1.5 - 2 ay bekleyip aldıktan sonrada 2 ay sıra beklememek isteyenlere 136 bin liradan ilan açılır . Xtrail oldu size cetta . Yazık gerçekten yazık.

• Araci kullananlardan yorumlari izlenimleri bekliyoruz...

• Merhaba arkadaslar,gordugum kadari ile burda yorumda bulunanlardan kimse araci test etmemis,dis gorunusu ve ozelliklerini okuyup yorum yazmis.Zaten millet olarak oturdugumuz yerden ahkam kesmeyi cok severiz. Gecen hafta bu araci kiraladim ve 2 aile olarak tatile ciktik,2 buyuk ebevenyn ve 3,5 yasinda 2 cocuk toplam 6 kisi idik. Bu araci tercih etmemizin sebebi 7 kisilik olmasi idi ayrica elektronik oyuncaklari ve guvenlik onlemleri,donanim bakimindan zengin olmasi. Kiralamadan oncede bir nissan bayisine gidip test ettim hosuma gitti,kendimde nacize otomobiller hakkinda bilgi sahibi olan sektor icersinde bulunan birisiyim. Kiraladigimiz arac full donananima sahip en ust paketti,istanbul havalimani subesinden teslim aldik ve araca ilk defa biz bindik 70km de idi evin onunde koltuk musambalarini dahi ben söktum.Arac 1,6 motor 130hp tiptoronik yani otomatik,motor araci gayet rahat goturuyor hicbir sıkıntı yok.BUNDAN SONRASI ÇOK ÖNEMLİ Sabah erkenden guneye gitmek icin istanbuldan yola ciktik,bursaya yaklasirken klima durdu calismadi bursada yetkili servise gittik fakat cok yogun oldugu icin ilgilenmek istemediler o sekilde cok sicak ve cocuk viyaklamalari esliginde izmire kadar geldik,izmirde kiralama sirketi aracimizi degistirdiler ve birebir ayni aractan verdiler bu seferki aracta sifirdi ilk biz kullandik 24km de idi.Hersey yolunda derken izmiri biraz gecince yeni aracinda klimasinda ayni sorun oldu,ve o sekilde tatilimizi tamamlayip istanbula evimize bu sabah donduk. Su anda araba kapimin onunde ve yarin teslim edecegim.Ayrica farlari gece cok kisa bir mesafeyi gosteriyor kesinlikle kazaya davetiye cikariyor zor yol aliyorsunuz. Tabiri caizse olu gozu gibi. Aracin artilari ve eksilerini anlatayim kisaca ondan sonrasi size kalmis ister alin ister kiralayin ister satin. ARTILARI: Guvenlik paketleri,on arka ve yan kameralari,serit takip sistemi,ve ozelliklikle navigasyonu bir harika. Motoru vites gecisleri ve yakit tuketimi sinifina gore ideal. Skywindow yani acilir tavan guzel. Yol tutusu sinifina gore cok guzel,ayrica suspansiyonuda mukemmel. EKSILERI: Malum klima problemi (isininca klimanin kompresoru sisiyormus o yuzden calismiyormu soylenen bu) Gece normal farlarin cok kisa bir mesafeyi aydinlatmasi (Ayari falan yok) Tiyatro oturma duzeni yani arka koltuklarin on koltuklara nazaran yuksekte olmasi,insana guvensizlik veriyor ve konforlu degil,sanki heran on camdan firlayacakmissin hissiyati veriyor. Arka sira yani 3. Sira koltuklari actiginizda bagaj yok denecek kadar az,2 kucuk valiz zor sigiyor. Ayrica bagajdaki katlanir 3. Sira koltuklara cocuklari oturttugumuz halde cacuklarin dizleri cenesinde idi.(2 kucuk kiz cocugu 3,5 yasinda) buyuk insan kesinlikle oturamaz ve sanki kuyuya dusmussun gibi cam olayi yok. Motor sesi iceri fazla gelmiyor fakat ruzgar ve ozellikle teker yol sesi oldugu gibi icerde kafa sisiriyor cok rahatsiz ediyor. Simdilik soyleyecegim bu kadar merak ettiginiz birsey varsa sorabilirsiniz yardinmci olurum,

• mhttas M kullanıcısına yanıt
    Klima problemiyle bugüne kadar karşılaşmadım çok şükür, forumda karşılaşanı da duymadım, sizin iki kez üst üste böyle bir problemle karşılaşmanız büyük talihsizlik olmuş. Onun dışında farlardan bahsetmişsiziniz benim aracımda led farlar var aydınlatması bi-xenonlardan daha iyi ve performansından gayet memnunum.
  • önceki sayfalara bakarsanız benzer bir problemi bende yaşadım ankarada servise gösterdim ancak bir arıza bulunamadı ama zaten klima kısa mesafede sorun yaşatmadı ben'ce araştırılması gereken bir konu.uzun yol yapıp da problem yaşayan yoksa o zaman problem genel değil o yüzden uzun yola çıkıp klima problemi yaşayanlar varsa paylaşalım.bu arada nissan müşteri hizmetlerine de durumu ilettim bakalım ne çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_evren

önceki sayfalara bakarsanız benzer bir problemi bende yaşadım ankarada servise gösterdim ancak bir arıza bulunamadı ama zaten klima kısa mesafede sorun yaşatmadı ben'ce araştırılması gereken bir konu.uzun yol yapıp da problem yaşayan yoksa o zaman problem genel değil o yüzden uzun yola çıkıp klima problemi yaşayanlar varsa paylaşalım.bu arada nissan müşteri hizmetlerine de durumu ilettim bakalım ne çıkacak

Doğrudur hocam, gerçi benim yapmış olduğum en uzun yol 400 km civarıydı belki daha uzun bir mesafede problem çıkartabilir. Sizin probleminiz için servis ne dedi, neden kaynaklanmış bu problem?

• Servis cihaza bağladı.birşey bulamadı.tüm veriler normal gözüktü.ama dediğim gibi kısa mesafede problem yok.bakalım

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.