Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Ben de yaklaşık 1 aylık Xtrail Designpack (CVT) sahibiyim. Aracın klima sistemi en beğendiğim tarafı. Dış sıcaklık 33-40 arası değişiyor ve genelde 21.5-22.5 derece ayarlıyorum. O büyüklükteki bir hacmi çok çabuk soğutup fan üfleme hızını 1. veya 2. kademeye düşürüyor. Bu da sessizlik anlamında ekstra konfor sağlıyor. Camlarda UV koruma var (zaten UV de yazıyor). Önceki aracım 2008 Cmax (önceki kasa) idi ve klima iç hacmin soğutulmasına yetişemiyor ve sürekli maksimum hızda çalışıyordu. Araç içinde kendi yapacağınız kontrollerde netice alamazsanız bir servise gösterin derim.
  • terdal T kullanıcısına yanıt
    Evet size katılıyorum aracın klimasını ilk kademede kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor soğutmada. Japonların klima konusunda dünyanın en iyisi olduğunu göz önünde bulundurursak aracın klimasının bu kadar iyi soğutmasına şaşmamalı aslında
  • cevaplar için sağolun.tekrar uzun yola çıkınca bir test edicem.yoksa dediğim gibi araç Best of the best.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni X-trail için aksesuarlar gelmeye başlamış. ilgilenenler için link;
    [page]=1

şimdilik bu sayfayı buldum. ayrıca paylaşımınız olursa hepimiz faydalanırız.
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ben de krom egzoz ucu, bej kauçuk paspas ve köpek balığı anten arıyordum bir göz atayım bakalım
  • Banada paspas,bagaj havuzu ve koltuk kılıfı lazım XT si olanlar nasıl çözüm buldular

• Bu da orjinal Aksesuar Kataloğu.

• sonunda aracı teslim aldım gümüş renk Platinum Premium Pack ilk izlenim olarak araç beklentilerimi şimdilik karşılıyor yalnız bu aksesuarların gelmemesi can sıkıcı mecbur idareten bir şeyler alacağız daha sonra detaylı izlenimlerimi yazarım...
  • asmf A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam aracınız, kazasız belasız sürüşler. Renk olarak nasıl duruyor? Resim paylaşırsanız sevinirim.
  • araç için görsel anlamda detaylı inceleme videosu aşağıdadır

http://www.youtube.com/watch?v=1k83drpktNk
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

sonunda aracı teslim aldım gümüş renk Platinum Premium Pack ilk izlenim olarak araç beklentilerimi şimdilik karşılıyor yalnız bu aksesuarların gelmemesi can sıkıcı mecbur idareten bir şeyler alacağız daha sonra detaylı izlenimlerimi yazarım...

hayırlısı olsun deneyimlerinizi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

sonunda aracı teslim aldım gümüş renk Platinum Premium Pack ilk izlenim olarak araç beklentilerimi şimdilik karşılıyor yalnız bu aksesuarların gelmemesi can sıkıcı mecbur idareten bir şeyler alacağız daha sonra detaylı izlenimlerimi yazarım...

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Bizde şu anda 2008 model pathfinder sahibiyiz. Yeni X-Trailler bayilere gelince hem bayide hemde internette geniş çaplı bir araştırmaya giriştik . Aracın teslimat süresi minimum 1 ay diyorlar . Merak ettiğim 4x4ün Platinum premium pack donanımıyla gelip gelmeyeceği ve 1.6 Dci twin turbo 160 hp versiyonunun durumu . Nissanı aradım ulaşamadım yarın tekrar deneyeceğim . Korktuğum nokta aldıktan kısa bi süre sonra 160 hplik versiyonun gelmesi . Tabi birde pathfinderdan sonra bizi üzüp üzmeyeceği var kafamız çok karışık açıkcası .

• Aracını alan arkadaşlar mümkünse şehiriçi tüketimi ve performans ile ilgili bilgileri bizimle paylaşabilirlermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Aracını alan arkadaşlar mümkünse şehiriçi tüketimi ve performans ile ilgili bilgileri bizimle paylaşabilirlermi?

Suan ortalama tüketim 6.8
    Bu akşam yoğun trafikte kullanım sonucu varış noktasında yakıt tüketimi 5.3
    Fotoğraf ekleyebilirim isteyene..

• iyi niyetleriniz için teşekkür ederim...inşallah sizlerde istediğiniz aracı en kısa zamanda alırsınız...henüz araca alışamadım ilk dizel aracım o yüzden yakıtı için bir şey diyemeyeceğim ama araç söylenenin aksine atik bir araç gaz pedalı ayağımın altında kayboluyor ne zaman 140-150 oluyor hiç farketmiyorum gaz bastıkça istiyor...araca tam alıştığımda daha sağlıklı bilgiler verebilirim...aksesuar işi ise muamma qq lerin bile aksesuarları yeni yeni geliyor...bagaja deri kestirdim idarelikde paspas aldım...sky pack alırım diyordum 3p aldım çıktım...zamanla foto ve diğer bilgileri paylaşırım...iyi akşamlar
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    1.6dci 160hp çıkma olasılığı olduğunu ilk kez sizden öğrendim.Eğer bilgi alırsanız paylaşır mısınız rica etsem.Birde 4*4 olacak mı 160hp
  • erdinger26 E kullanıcısına yanıt
    Bende ilk kez duydum. muhtemelen yeni gelecek benzinli 160 hp motor ile karıştırdı arkadaş. 160hp benzini hem qq hem de xt ye yıl sonuna doğru ekleyeceklerdi.
  • 160 beygir dizel motor, renaultun yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında duyurduğu motor 1.6 dci twin turbo diye geçiyor. Nissan ve mercedesin de bu motoru kullanacağı söyleniyor. Gelip gelmeyeceği belli değil şu an, gelirse bile en az 2 yıldan önce gelmez diye düşünüyorum.
  • Designpack veya Skypack (yani dokunmatik olmayan sistem) kullanıp bluetooth telefon sisteminde yankı problemi yaşayan varmıdır? Bluetooth ile görüşürken karşı taraf kendi sesinin yankısını duyuyor. Bunu radyonun sesini kısarsam engelleyebiliyorum ancak bu sefer de ben karşıyı duyamıyorum. Sanki mikrofon fazla hassas. Sadece mikrofonun seviye ayarının düşürülmesi lazım. Menülerde böyle bir ayar yok. Servise uğramayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.