Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FirstClass

Otomatik 19" Design Pack için fiyat alan oldu mu acaba? Nissan ne kadar indirim yapıyor? %5-10 arası bir indirim yaparlarsa aslında piyasadaki en mantıklı araç gibi duruyor. Şehir içi tüketimi 5.8 diyor kullananlar doğrulayabilir mi acaba? Ankara içinde 5.8'i yakalamak mümkün mü?

Yakıt konusunda 5.8 şehir içinde hayaldir. Benim şu An ki toplam ortalama tüketimim 6.7
    Bu rakamın altına henüz düşüremedim. Ama şehirler arasında 5.5 tüketim rahatlıkla yakalanacak bir orandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Otomatik 19" Design Pack için fiyat alan oldu mu acaba? Nissan ne kadar indirim yapıyor? %5-10 arası bir indirim yaparlarsa aslında piyasadaki en mantıklı araç gibi duruyor. Şehir içi tüketimi 5.8 diyor kullananlar doğrulayabilir mi acaba? Ankara içinde 5.8'i yakalamak mümkün mü?

hocam şehir içi derken kızılay trafiğinden bahsediyorsanız zor ama size şöyle bir örnek vereyim evim yenimahallede işim incekte evden işe ortalamam 6.8 lt civarlarında dönüşte ise 4,4 lt civarlarında oluyor. Ama tabi bu hatta trafik çok olmuyor.
  • merhaba arkadaşlar
    bende yeni xtrailin en dolu versiyonundan aldım 2 hafta önce
    ama hiç memnun değilim
    asla premium bi araç olamaz.
    her yerinden ses geliyor
    şanzımanda çok sesli
    hiç birinize tavsiye etmem. bence aynı paraya premium sınıf(audi bmw mercedes jaguar ...) araç alın
  • tabiki 1600 cc dizel ilk önceliğiniz değilse...
  • klomeroxx K kullanıcısına yanıt
    Sizin premium anlayışınızı çözemedim . O paraya PREMİUM a3 mü alalım a serisi mi alalım yoksa f20 1 serisimi alalım . Bence siz bidaha japon bir araç almayın . Belliki tüm almanlar size göre PREMİUM . Saygılarımla .

şanzumandan nasıl ses duydunuz? cvt olduğu için dişli geçişi olmuyor.?
    135 kağıda 3.0 Jaguar almak mı?

Siz X Trail'ı heralde Dolar üzerinden aldınız? Fiyatlar 135.000 Dolar değil, TL. Yani o paraya Jaguar alınmaz :)

O paraya Merso A Serisi, BMW 1 Serisi ve Audi A3 alınır. Ama onlarda bu kadar donanımlı olmaz.(Kendi aracımdan biliyorum.) Birde Compact segment arabalar olduğundan bu aracın yanında boyut olarak küçük kalırlar.

Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klomeroxx

merhaba arkadaşlar
    ama hiç memnun değilim
    her yerinden ses geliyor
    şanzımanda çok sesli
    hiç birinize tavsiye etmem. bence aynı paraya premium sınıf(audi bmw mercedes jaguar ...) araç alın

trol olsa gerek arkadas
  • Merhaba arkadaşlar. geçenlerde Qashqai 1.6 otomatik aracımı satmıştım. Bugün yeni xtraili test ettim. Kalkış kaşkaya göre baya ağır geldi. Birde motor çok gürültülü ve yol sesini çok fazla içeri aldığını gördüm. Acaba test aracında bir sorunmu var diye düşünmeden edemedim. Çünkü bu kadar gürültülü beklemiyordum.
  • quote:

merhaba arkadaşlar
    ama hiç memnun değilim
    her yerinden ses geliyor
    şanzımanda çok sesli

Maymun der ki;
    Muz yiyorum, şarap içiyorum BOŞ BOŞ KONUŞUYORUM.
    hayırlı akşamlar..

• Araca kış lastiği için 17 Jant almayi düşünüyorum alan oldu mu ve de Jant ölçülerini tam olarak bilen arkadaş var mı bir de piyasası nedir

• İyi akşamlar. 17' jant ölçüleri: offset:45 5x114.3 pcd 6.5'x17 jant Lastil ebatı 215/65-17 veya 7'x17 jant ise 225/65-17
  • Yeni Nissan X Trail'in "Şikayet var" sitesindeki ilk şikayeti aşağıdaki linktedir.

www.sikayetvar.com
    Nissan 10.000 KM'de Aracımın Şanzımanı Bozuk Çıktı - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2826597/nissan-10000-kmde-aracimin-sanzimani-bozuk-cikti/5kqmm
  • elliyedi E kullanıcısına yanıt
    zaten sorunda bu, dişli sesi değil gelen ses. kayış sesi..
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    yada japon arabalarının her yerinden ses gelmesi normaldir buna katlan kardeş boşa kafanı yorma mı diyorsun sende?
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    sizde çok dolu konuşmuşsunuz tebrik ederim...
  • Burak DEMİRAL B kullanıcısına yanıt
    walla kardeş bende biliyorum rakamları sıfır araçlar için
    benim kastettiğim ikinci el temiz bir araç alınabilir o fiyatlara diyorum..
  • Arabam.com güzel bir inceleme yapmış:

• quote:

walla ben trol mrol değilimde sen galiba nissan firmasının reklamısın.

he he öyleyim
    nasıl da her yerde türüyorsunuz arkadaş
    http://www.youtube.com/watch?v=qM7TZECeiKM

bu sistemden kayış sesi geliyor diyorsunuz yani. :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.