Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana bulsana o fiyata 2. el temiz jaguar (mümkünse doktordan)
  • klomeroxx K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle forumda herkese ayrı cevap postu atmak yerine keşke tek postta herkese cevap verseydiniz. Bu başlık daha az kirlenmiş olurdu.

0, yeni model bir araçtan bahsediyoruz. O araç ile 2. el temiz bir araçı kıyaslayıp ondan alırdım demek, aldığınız arabanın kesinlikle size uygun olmadığı ile eş değerdir. Bence siz daha fazla hayal kırıklığı yaşamadan aracınızı satın.

Sevgiler.
  • elliyedi E kullanıcısına yanıt
    tamda aynen bu sistemden ta kendisi...
  • Arkadaş Cvt den gelen Kayış sesini duyuyorum Yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Dün itibarı ile X-trail Design pack aldım. İlk yorumlarımı paylaşmak istedim.

Öncelikle daha önceki test sürüşlerimdeki rahatsız motor sesinin olmadığını söyleyebilirim.
    Kulağım alıştı desem daha 1-2 kere kullandım. İlginç ama böyle.

Çok yumuşak ve tok bir araba. Tıkırtı filan gelmiyor, inşallah böyle de devam eder.

Vites çok başarılı, geçişler kesintisiz ve sarsıntısız. Vites olduğunu unutuyorsunuz. Şanzımandan ses filan gelmiyor, en azından ben duymuyorum.

Moonroof hiç sevmediğim birşeydi ama şimdiye kadar kullanmadığıma çok pişman oldum, çok ferahlık veriyor.
    Kapatınca sanki arabanın içi daralıyor. En etkileyici şeylerden biri bu.

Motor çekişi bayağı iyi, sadece yokuştaki ilk kalkışta zorlanıyor. Onun dışında çok iyi.
    180 Bg.'lik insigniadan sonra bile iyi his verdiğini düşünürsek ne demek istediğimi anlatabilirim sanırım.

Yol sesi az. Rüzgar sesi var ama kesinlikle rahatsız edici değil. Lastik ebatlarından dolayı maalesef çok kışlık lastik seçeneği yok, kumho petlas gibi seçenekler var. Üzerinde Goodyear var ama kışlıkta bu ebat o markada yok. Kışlık konusunda ne yapacağımı bilmiyorum, var olan markalar konusunda bir fikrim yok çünkü.

şu anda 7,5-8 litre yakıyor, zamanla düşer sanırım.
    Koltuklar rahat, araba inanılmaz geniş ve çok rahat. Arka koltuklar bile ve aralıkları çok çok rahat.
    En büyük eksisi bagajı küçük bence. Özellikle seperatör ile bölme yapınca bayağı küçük bir yer kalıyor.

Sonuç olarak, ilk izlenimlerime göre kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgut -- 22 Kasım 2014; 19:40:15 >

• mturgut M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın arabanızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalar sonucunda dün itibarı ile X-trail Design Pack Xtronic İnci Beyazı aracım için siparişi geçtim, 1 hafta sonra gelmesini bekliyorum.
    Daha önceden Qashqai kullandığım için %1 sadık müşteri indirimi aldım.
    Allah hepimize arabalarımızı kazasız belasız sağlıklı olarak kullanmayı nasip eder inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxima06 -- 23 Kasım 2014; 21:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoğlu52

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoğlu52

quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

Arkadaşlar forum sessiz ben sorayım ne oldu 4x4lere kasımıda ortaladık hala ses yok sipariş veren arkadaş bayi ile görüştü mü acaba teslimat için

Ay başında bayii arayıp sordum ay sonunda elinizde olacak dedi ama kesin gün vermedi hala

bugün bayi ile görüştüm teslim tarihi olarak 17 kasım denildi belki birkaç gün gecikme olabilir denildi en azından tam tarih aldık çok şükür

Hele şükür 1 hafta sonra elinizde olur o zaman ve hemen sizden fotoğraflı bir test sürüşü bekliyoruz:) Alırken sorabilir misiniz kaç tane gelmiş diye bilgileri var mı yada arkadaş da alacak elinizde var mı 4x4 diye? tabi fiyatınıda.

çok şükür design paket 4x4 aracımı yarın teslim alıyorum 4x4lerin gelişini soran arkadaş maalesef sipariş dışında araç gelmemiş hatta benden birkaç gün sonra sipariş veren birinin dahi aracı getirilememiş ve kaporasını iade etmişler

• Kasasız belasız sürüşler dostum güzel günlerde kullan. Bu nissanı anlamış değilim siparişle bile araba gelmiyor nasıl bir şirket bu? Neyse bizde başka modellere bakalım artık
  • geçen ay rekor satış yapmışlar 450 adet ile yeni xtrailden
  • Merhabalar, x-trail de Renault motoru kullanılıyor ve bu motorda da 1.5 motorlardan farklı olarak triger kayışı değil zincir kullanılıyor diye biliyorum. Doğru mu?
  • aabidinnakka A kullanıcısına yanıt
    Servisle görüştüm 1.6 DCI motorların tamamında zincir kullanılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxima06

Servisle görüştüm 1.6 DCI motorların tamamında zincir kullanılıyormuş.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aracın resimleri sanırım hep platinum-premium olarak basına dağıtılmış. Alt donanımların multimedya sistemi ve ekranı nasıl acaba bilen veya foto sahibi olan varmı acaba? Teşhire de hep aynı donanımı getirmişler. Ben sky donanım paketi ile ilgileniyorum ama iç mekan fotolarını bulmadım bir türlü.
  • aabidinnakka A kullanıcısına yanıt
    buyrun, design paket

• quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

buyrun, design paket

Çok teşekkür ederim.

• merhabalar. öncelikle arabanız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler...

ben de almayı düşünüyorum (17 inch, xtronic, acenta, 5 kişilik-yurtdışından).
    ancak yakıt konusu biraz kafamı kurcalıyor. birçok yerde çok farklı yakıt oranları veriliyo. sizin resimlerden birinde de full depo ile 583 km menzil gösteriyo sanırım. rakam doğrumudur? şehiriçi ve dışı yakıtı hesapladınızmı, ne yakıyor ?

ayrıca çoluk çocuk genellikle uzun yol yapacağım için ses yalıtımı ve konfor önemli benim için. xtrail'in konfor ve yalıtımı c-d segment araçlara göre nasıldır, bilgi verebilecek arkadaşlardan rica ediyorum...

saygılar...
  • ercntr E kullanıcısına yanıt
    120km/s'e kitleyince uzun yol ortalamam
    1.6dci mt

• teşekkürler..
  • ercntr E kullanıcısına yanıt
    Ben bu aracın aynısına kaparo verdim :))
  • Arkadaşlar Öncelikle merhaba,
    Ben, En dolu modelini 25.08.2014 tarihinde aldım. Uzun bir zamandan beridir kullanıcısı olduğum için. Araç ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
    Öcelikle arac kalkış atiklik bakımından seri bir araç, kusursuz diyebiliriz. Yokuşlarda tıkanma hız kesme boğulma olayı yok, Gösterişli bir araç, yol tutuşu harika, eğer virajlarda kullanan arkadaşlar var ise, mutlaka viraja keskin giriş yaptıklarında aracın toparlanma özelliğinin devreye girdiğini farketmişlerdir. eğer etmemişler ise şöförlüklerinden şüphe etsinler ozaman:) En önemli hususa gelelim, Ben aracı diyarbakırda kullanıyorum. Araç ilk depodan sonra yaklaşık 60 litre yakıt alıyor. şehir içi sürüşlerde 880 km ye kadar yol yaptım. abartısıız soylüyorum, 800-900 arası 1 depo yol yapıyo şehir içi. İlk depo ile diyarbakırdan van'a gittim, 910 km yol yaptım. Hani derlerya ilk depoda biraz fazla yakar yenı araclar, artık hesabını siz yapın. Benim için aracın tek kusuru, farlara manuel müdahalenin olmaması. kısa farlarda bazen sıkıntı yasanıyor , görüş acısı bakımından. çünkü araç görüş acısını kendısı ayarlıyo siz müdahale edemiyorsunuz. onun dışında aracın herhangi bir kusuru yok.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.