Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

araç bir depo benzin ile %50 şehir içi + %50 şehir dışı olarak toplamda 850 km yol yaptı.

Yani ortalama 7 litre/100km mi?

evet ortalama 7 gibi

uzun yolda ortlama 95-1000 arası giderseniz araçta 5lt gördüm yaklaşık 150km kadar.
  • 2015 model X-Trail aracımı dün teslim aldım. Merak ettiğim şey torpido gözünde herhangi bir ışık yok sizlerde de öyle mi yoksa benim torpido gözü ışığında bir problem mi var?
  • Araçta Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzungöl

Ben 5000 km de Ankara Nissan servis BMS de güncelleme yapıldı. Şimdi araç 8300 km de.Günceleme yapıldıktan sonra araçta hiç bir problem olmadı.Araç vites geçisleri hissedilmez ve daha seri oldu:(otamatik vites)kesinlikle şu an hiç bir titreme,gaz kesme,yıgılma araçta kalmadı.180 km hıza defatle çıktım.Hiç bir sorun yok.Yakıt degerleri devamlı düşmekte.Kazasız belasız sürüşler. Allah hepimizi korusun.

versiyon kaç acaba güncellendi..
  • musiclover M kullanıcısına yanıt
    Torpido gözü ışığı var. Farlar açıkken yanıyor.
  • Evet maalesef saçma bir şekilde öyleymiş. Arabadan genel olarak çok memnunum. Aracın en büyük eksiklerinden birisi bence hareket haline geçildiğinde kapıları otomatik olarak kitlememesi.
  • NissanConnect'e cep telefonundan bağlanıp Tunein Radio gibi uygulamaları kullanan oldu mu?
  • HeRakLeIoN H kullanıcısına yanıt
    X-TRAİL platinum 3 aydır kullanıyorum.Görüşlerinizin tamamına katılıyorum.Elinize sağlık
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ile bağlanamadım ama kabloyla bağlanıyor. Facebook filan kullandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pillon P kullanıcısına yanıt
    Daha önce sizin verilerinizi denemeden yorum yapmış idim. Sizin ifadenizden sonra bende iki kez deneme yaptığımda yakıt tüketimini göstergesinin 6.8 lt olmasına karşın gerçekte 7,7 düzeylerinde tüketim olduğunu gördüm. İkisinde de depoyu ta doldurup 50 km'lik yakıt kalana kadar araç kullanımım oldu. Benzincinin pompa hatası olması konusunda ise kararsızım çünkü birinde 58,5 lt diğerinde 61'lt aldı. Depo 60'lt'lik, içindede en azından yarım veya 1 lt yakıt olacaktır, bu sebeple 61 lt alması pompa hatasından kaynaklanabilir, ancak 58'lt aldığında da gösterge ile gerçek veri arasında yaklaşık 08-1 lt fark olması düşündürücü, Yani araçlarımızın yakıt tüketimi konusunda yanlış veri hesaplaması yapıyor olma olasılığı sizinde ifade ettiğiniz gibi mevcut.
  • 01/04/2015 itibariylr o fiatlar X-TRAIL FİYAT LİSTESİ

DONANIM MOTOR GÜCÜ (hp) YAKIT TİPİ DONANIM VİTES TİPİ TAVSİYE EDİLEN
    ANAHTARTESLİM FİYATI
    dCi 130 DİZEL VISIA DÜZ VİTES 99.990 TL
    dCi 130 DİZEL SKY PACK DÜZ VİTES 107.990 TL
    dCi 130 DİZEL DESIGN PACK DÜZ VİTES 112.990 TL
    dCi 130 DİZEL BLACK EDITION DÜZ VİTES 119.990 TL
    dCi 130 DİZEL PLATINUM PREMIUM PACK DÜZ VİTES 126.990 TL
    dCi 130 DİZEL SKY PACK X-TRONIC (A/T) 117.990 TL
    dCi 130 DİZEL DESIGN PACK X-TRONIC (A/T) 122.990 TL
    dCi 130 DİZEL BLACK EDITION X-TRONIC (A/T) 129.990 TL
    dCi 130 DİZEL PLATINUM PREMIUM PACK X-TRONIC (A/T) 136.990 TL
    dCi 130 DİZEL SKY PACK ALL MODE 4X4-i* 4x4 DÜZ VİTES 118.990 TL
    dCi 130 DİZEL DESIGN PACK ALL MODE 4X4-i* 4x4 DÜZ VİTES 123.990 TL
  • sorum şu 2014 kasım veya aralık ayında x trail black edition fiatı neydi..
    bilen varsa cevaplarmı...
  • tabut61 T kullanıcısına yanıt
    124 bin tl diye hatırlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabut61 T kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla x-tronic olanlarda
    Skypack 117.000
    Designpack 121.000
    Black Edition 126.000
    Platinum 130.000
    PPP 134.000
    Düz vites fiyatlarını hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Frasier -- 4 Nisan 2015; 8:39:10 >
  • Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    manueller için 7.000 düşün. o zaman fark o kadardı.
  • Merhaba Arkadaşlar! Yeni X -trail PPP 5 ay önce aldım, yani şu an en ful olanı. 6 bin km civarında yol yaptım. Ordu-İstanbul-Bursa-Ordu, birde Ordu -Batum uzun yol olarak. Genel olarak fena değil, ama bu paraya daha iyi olmalı. Bir kez uzun yolda sabit giderken arabanın sallandığını his ettim , bir kaç km sonra geçti, ben yakıtın kötü olduğunu düşündüm, yakıttan olur ya. Trafik işareti okuma sistemi: Hız işaretlerini okuyor, yerleşim başlangıç işareti gördü mü 50 gösterir, yerleşim biten işaretten sonra 110, Buzlanma olabilir işaretini de okudu galiba. Otomatik frenleme sistemini istemeden devreye soktum, adamın biri yol ver işaretine uymayıp önüme çıktı bende korkutma amacıile geldiğim gibi frenlemeden direk üzerine sürdüm ve otomatik frenleme oldu , tabi işret ve ses de çıktı. İşaret ve ses sık oluyor ama direk frenleme bir kez böyle oldu. , servisin dediğine göre hızı %30 azaltıyor sadece , yani kısa bir frenleme oluyor. 3 ay kullanımdan sonra yol bilgisayarı hata verdi, servise götürdüm ustanın dediğine göre ABS sisteminin kablolarından kısa devre olmuş ve bütün sistem hata verdi. Gerçi fren falan çalışıyordu, bu arıza ile en az 50-60 km yaptım. Cuma güünü bıraktığım arabayı hafta sonu olduğu için Pazartesi aldım. Arıza giderilmiş ve sistem formatlanmış halde. 2011 de Honda Civic almıştım , hala duruyor. Honda'ya göre kıyaslar isem kasa montajını bence Honda daha başarılı, yani Honda da hala camlardan falan ses yok, nisanın camları sallanıyor gibi ve ses çıkarıyor, bu benim için çok problem değil. Yokuşlarda aniden gaza basınca on taraf hafif kayıp patinaj atıyor. Geçenleri bir kaç ay sonra Honda civic kulandım, Honda otomatik olmasına rağmen gaza basar basmaz kaçıyor, bir de direksiyon Honda da çok daha tepkili. Zaten X -tronik şanzımanın öyle olduğunu biliyordum, önce devir baya gidiyor sonra araba hızlanıyor. Bence benim gibi bazen yaramazlık yapanlar için iyi, yani araba izin vermiyor. Yakıt açısından genel olarak diğer arkadaşların yazdığı gibi 6-8 litre civarında. Valla ben çok memnunum, Honda Civicten daha az yakıp, jeep kullanıyorum daha ne olsun. En sevmediğim ise şu yağmur sensoru, Karadenizde sis tarzı ince yağmurda geç devreye giriyor, manuel mudahale ediyorum bazen. Honda CRV dizel otamatiği gelecek miş , eğer CRV kasası hoşunuza gidiyorsa bekleyip Honda alın derim, ama ben hiç sevmedım son kamburlu kasayı. Daha önce Infiniti FX 35 kulandım yurt dışında, Yeni x trail ona çok benziyor kasa ve iç donanım olarak. Araba güzel ve gösterişli. Al bu arabaya tak 3000 dizel motoru, ufak tefek ses izalasyonu ve bir kaç bişey daha , al sana 350 binlik araba. 60 bin USD verdim ben bu arabaya , abi ben bu paraya Rusya'da sıfır BMV x6 alırdım yaaaa. Neise fazla yazdım, araba şu an Türkiye piyasasında özellik ve fiyat açısından en iyi. Almak isteyenlere tavsiye ederim

• PLATINUM PREMIUM PACK X-TRONIC araçım 10000 bakımını yeni yaptırdım.Bakımda araç yeni yazılımı çıktıgını söylediler ve iki yeni yazılım araça yüklediler. Xtrail kullanıcı arkadaşlar servislerinize sorarak gerkli yazılımları yukletmenizi size uyarmak istedim.Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
  • Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    EYVALLAH...
    bende bu aralar x trail taktım...
    bayilerde araça yok.. haziranda gelir diyorlar...
    2. elller sıfırlara yakın.....
    araşırmalara devam ediyorum....
    CVR HONDA İLE NİSSAN X TRAİL TAKİPTEYİM ...BAKALIM....
  • Merhaba arkadaslar,

Ne yazık ki Xtrail maceram yarın itibariyle sona eriyor.
    acıkcası beklenmedik bir anda ev almak adına aracımı satısa cıkardım.
    ve 5 gün beklemeden,satısı için kapora aldım.

Acıkcası bir yandan üzüldüm ama bir yandan da daha önemli olan bir ihtiyacımızı karsıladık
    Umarım bir gün yine siz güzel insanlarla yine yazısırız.

Arac ile ilgili zaten yorumlarım belliydi.
    geniş aileler için birebir.en ufak bir sıkıntı cekmedim ki gercekten de memnundum.

Görüşmek üzere,
    herkese iyi forumlar,

kazası sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurcukusu -- 8 Nisan 2015; 14:15:59 >
  • yagmurcukusu Y kullanıcısına yanıt
    HAYIRLISI OLSUN . HANGİ MODEL, KAÇ KM VE KAÇA SAATTIĞINIZI SAKINCASI YOKSA YAZABİLİRMİSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44mami44 -- 9 Nisan 2015; 17:30:57 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.