Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xtrail varken crv bence mantiksiz olur..mercedes glc 2016 da cikiyor mercedeste bu pazara goz dikti fakat fiyat 160 180 arasi olur diye tahmin ediyorum.glk yerini glc ye birakacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Qashqai x-tronic PPP sahibiyim, nasib kısmet olursa ağustos ayında yanına xtrail PPP almayı düşünüyorum. İç yaşam alanında birçok parça qashqai ile aynı olsada malzemenin kalitesi gerçekten fark ettiriyor. Ayrıca x-trail bana qashqai'den daha stabil bir sürüş zevki verdi, spor araç geçmişim olmasına rağmen qashqai'nin kullanım zevki frenletti, x-trail'de beni resmen durdurdu diyebilirim.
    Sanırım yaşlanıyorum
  • Bence de CRV varken Xtrail mantıksız olur..

• Ases4u A kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben de fiyat arastiriyorum, xtrail ppp icin. Beyaz ve bej doseme, sen hangi sehirdesin, fiyat ne diyorlar.

• Baskan` B kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben derinin farkli oldugunu biliyorum, baska ne farkli .

• quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

Hocam, ben de fiyat arastiriyorum, xtrail ppp icin. Beyaz ve bej doseme, sen hangi sehirdesin, fiyat ne diyorlar.

Kardeşim ben ÖTV indirimli alacağım için bana o fiyatları söylediler. Xtrail Design Pack otomatik için 83 bin qq için 80 bin bu fiyatlar tüm bayiler için geçerli. Bu arada crv izlenimlerinizi takip ediyorum. Ben iki aracına kullanmadım fakat iki araçta yakın arkadaşlarım da var. İzlenim olarak ikiside araçlarından memnun fakat crv kullanan arkadaş x-trail bir tık daha iyi dedi. Bulunduğum ile en yakın Nissan bayisi 250-300 km.

• Eyvallah hocam :) senin crv dusuncelerinde benim icin degerli. Xtrail ile crv arasindaki bir iki detay ama bazilari icin onemli olabilecek farklar. 

1. Crv'nin arka koltuk kol dayamasini indirince, bagaj gorunmuyor arkadan ama xtrail'de direk bagai goruyorsunuz, ben xtrail'dekini begenmedim. Gerci bazi mercedes modellerinde de oyleymis, arkaya mini buzdolabi atip, icecek aliyormussunuz acilan o gozden. 

2. Crv'nin arka koltuk orta siranin onunde ayak koyulacak yerde yukseklik yok, xtrail'de var.. bence crv'de cok iyi dusunulmus bir ayrinti. 

3. Crv'nin surucu tarafi diz kenari dayama yerine deri bir parca atmislar, ayagin o kismi rahat etsin diye, xtrail'de yok. Crv, yine ince dusunmus bu konuda. 

4. Crv'de hdmi girisi var, sanirim xtrail'de yok. 

5. Crv'de bagajda guc cikisi var, xtrail'de yok. 

6. Crv'nin direksiyon uzeri buton yerlesim tarzi, butonlarin sekli semali, xtrail'den daha basarili

Crv, ayrintilari dusunme konusunda daha basarili diyorum.

Hocam, crv olan arkadasinizinki eski crv olabilir, yeni cikan 1.6 dizel otomatik ile kiyaslama alman gerekir.

Otv indirimli nasil aliyorsun.

• Hocalar, xtrail icin cam ve ayna modulu taktiran var mi, acil bir sey sormam lazim

• xtrailde bagajda güç soketi var
  • quote:

Hocam, crv olan arkadasinizinki eski crv olabilir, yeni cikan 1.6 dizel otomatik ile kiyaslama alman gerekir.

Otv indirimli nasil aliyorsun.

sanırım engelli kontenjanından alıyordur.Bildiğim kadarı ile Engelli vatandaşlarımıza ÖTVsiz satış yapılıyor.
  • fakay2015 F kullanıcısına yanıt
    Sayın fakay2015, CRV'de cam tavan mı var sunroof mu?
  • 2015 Otomatik X trail Design Pack ile 2015 otomatik honda crv premium donanım olarak hangisi iyidir? Sitelerde karşılaştırmalar yanlış veriyor

• Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    hocam, crv'de panoramik cam tavan, açılmıyor. xtrail'de moon roof diye geçiyor, açılabilir cam tavan var.
  • hocalar, bugün aldığım sıfır xtrail'de şöyle bir şey gözlemledim. aracı aldım, ışıklarda durmak için frene bastım, freni iyice kökleyince bayagi bir ses geldi frenden, aynı ses ayağı frenden hafif çekerken de oldu. hemen servisi aradım, serviste usta ile test sürüşüne çıktım, usta sesi dinledi, sesin aracın yeni olmasından dolayı normal olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. nissan merkezi aradım, konuştuğum kişi de aynı şeyi söyledi, hatta kendisinin başka bir marka sıfır aracında da aynı durumun olduğunu, 2-3 ay içinde geçtiğini söyledi. daha sonra konuyla ilgili galerici bir arkadaşı aradım, o da benzer bir yorum yaptı.

normal mi bu ses olayı, aracın yeni olmasından kaynaklı? yoksa, balatalarda vs sorun mu var?

işin garibi, her sıfır araçta bu durumun olmamasıymış, bir başka bayide test ettiğim sıfır xtrail'de bu durum yoktu mesela.
  • quote:

hocalar, bugün aldığım sıfır xtrail'de şöyle bir şey gözlemledim. aracı aldım, ışıklarda durmak için frene bastım, freni iyice kökleyince bayagi bir ses geldi frenden, aynı ses ayağı frenden hafif çekerken de oldu. hemen servisi aradım, serviste usta ile test sürüşüne çıktım, usta sesi dinledi, sesin aracın yeni olmasından dolayı normal olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. nissan merkezi aradım, konuştuğum kişi de aynı şeyi söyledi, hatta kendisinin başka bir marka sıfır aracında da aynı durumun olduğunu, 2-3 ay içinde geçtiğini söyledi. daha sonra konuyla ilgili galerici bir arkadaşı aradım, o da benzer bir yorum yaptı.

normal mi bu ses olayı, aracın yeni olmasından kaynaklı? yoksa, balatalarda vs sorun mu var?

işin garibi, her sıfır araçta bu durumun olmamasıymış, bir başka bayide test ettiğim sıfır xtrail'de bu durum yoktu mesela.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Inşallah kısa zaman sonra bende aranızda olurum.

Eyvallah hocam, yazdigim konuyu servisle gorusmeni tavsiye ederim.. gorusursen, bana da sonucu bildir lutfen..

hocam hayırlı olsun. Ses nasıl tiz mi yoksa garç diye mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddurusu kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, garç diye bir ses.. frene basınca sonlarına doğru geliyor, bir de basılı frenden ayagımı hafif çekince.. ayrıca, araç geri geri giderken fren yapılınca bu ses yok, sadece düz giderken frene basılınca.

var mı bir fikir?
    Normal hocam bence. Bende de vardı hangisindeydi hatırlamıyorum, eskisindeydi heralde geçtiydi. Ya da kulak alıştı yarın bir kontrol edeyim. Ayağını frenden hafif hafif kaldırırken de ses geliyordu. Balata sesiydi ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.