Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada var, buyrun....

https://www.facebook.com/groups/yeninissanxtrail/files/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

Hocam, xtrail ic tasarim daha gorsel, ama malzeme kalitesi crv.. bu net bir bilgi.

Sanziman biraz hantal ama onun disinda bir problem gormedim ben. Tek sikintim frene kokledigimde ve ayagimi hafif cekince gelen gacirt sesi.. bu konuyla ilgili kimsenin bilgisi yok mu koca forumda acaba.

ARacınız hayırlı olsun moralinizi bozmayın halledilmeyecek tek şey ölüm.
    Sahsi fikrim disclerde ısınma soğumadan dolayı bükülme varsa bu sesi yapabilir ama sıfır araçta bu eğilme bükülme nasıl olur onuda anlamak zor.
    Bende kadjar ı ilk aldığımda motor arızası vermişti çok moralim bozulmuştu yazılım güncellendi kurtulduk sorundan..umarım en kısa zamanda düzelir sorununuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinequanon78

Merhaba,

Ben de bir süredir mutlu bir şekilde aracını kullanıyorum. Şimdilik bir sorun yapamadım ama sizlere bazı sorularım var.

Birincisi direksiyondaki kumandalar ile kendimizin kaydettiği kanallar arasında nasıl geçiş yapılacağını bulamadım. Sanırım böyle bir özellik yok. Aranızda bunun mümkün olup olmadığını, mümkünse nasıl yapılacağını bilen var mı?

İkinci sorunda nissan connect uygulaması hakkında. Bu uygulamada facebook, twitter, eurosport ve tripadvisor dışında uygulama çalıştırabileniz var mı?

Herkese keyifli sürüşler

Direksiyonun solundaki ileri ve geri ok işaretlerini kullanarak yapabilirsiniz. Örneğin ileri okuna bir kere kısa basarsanız kayıtlı bir sonraki radyo istasyonuna geçer. Eğer ileri okuna 2-3 sn basılı tutup bırakırsanız frekansı ileri doğru tarayarak sinyal aldığı bir sonraki istasyonda durur.

• Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    Favori listesinde gezemiyoruz. Koy şunu acı çektirme bize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

hocam, hayırlı olsun. bahsettiğim probleme dikkat edip, bilgi verirsen sevinirim.

Teşekkür ederim... Daha aracı almadık, işlemlerinin bitmesini bekliyoruz. Kısmetse haftaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

burada var, buyrun....

https://www.facebook.com/groups/yeninissanxtrail/files/

Teşekkür ederim Yener Bey. Facebook sayfasına üyeyim, sayfadakini okumuştum. Maalesef telefona indiremiyorum.

• Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi radyolar arasında dolaşılabiliyor fakat yalnızca aracın kendi oluşturduğu kanal listesinde. Ekranda çıkan 12 tane kanalın kaydedilebildiği liste arasında ise direksiyondaki kontroller ile nasıl dolaşıldığını ben bulamadım.

• Merhabalar. Yetkili servislerde satılan yan basamakların kalite ve marka olarak Çeşitleri var mı? Yoksa tek bir orjinal ürün mü var?

• hocam, sadece benim araçta değil, bayideki diğer sıfır araçta da vardı aynı problem, ama anladığım kadarıyla yine sıfır olan test aracında yok, forumlarda ise bazıları bu problemi yaşarken, bazıları yaşamıyor.

servis çözemiyor bu işi ?
  • hocalar, xtrail sahibi olup, bahsettiğim ses sorununu (frene tam basılınca, ayağı frenden yavaşça çekerken) yaşayanlar lütfen benimle iletişime geçsin. konuyla ilgili, nissan genel merkez'le görüşe halindeyim, problem inceleme altında. işin garibi, bazı sıfır araçlarda bu problemin olması, bazılarında olmaması.
  • hala çözülmedi galiba?

www.sikayetvar.com
    Nissan 1.6 Dizel Xtronic Arızası Giderilmedi! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/nissan-16-dizel-xtronic-arizasi-giderilmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    hocam, ön balatalar söküldü, temizlendi, ses kesilmedi. şimdi top genel merkezde, bayi sorunu çözemedi, genel merkeze pasladı. bakalım ne olacak.

verdiğin sitedeki şikayet konusu ile benimki aynı, yalnız bayideki 2015 model sıfır test aracında bu sorun yok, acaba sonucu ne oldu bu şikayetin?

bir de araç, QQ mı, yoksa xtrail mi belli değil?
  • nissan'ın xtrail araçlarda hangi marka balata kullandığı bilgisini nasıl öğrenirim?
  • Aracı aldıktan hemen sonra istanbul - İzmir arası seyahat ettim.
    Depoyu boğazına kadar fulllemek metodu ile 100 km ortalaması 7.4 litre.
    Yol bilgisayarı 6.8 litre verdi. Bu fark bu güne kadar kullandığım tüm araçlarda olmuştu gayet normal karşıladım.
    7,4 litre yakarken araç bagajı tavanına kadar yüklü + 5 yetişkin + klima ve zaman zaman 180 km hız vardı.

Kısacası aracın yakıt tüketimi gayet makul.
    Zaman zaman sanki özellikle 110 km hızla giderken araçta ileri geri bir sarsma hissettim ama umarım yanılmışımdır.
    Şanzıman sorunu çıkacak diye oldukça endişeliyım.
  • the_conan T kullanıcısına yanıt
    hocam, hayırlı olsun. frene tam basınca ve ayağı frenden yavaşça çekerken, frenden gacırt sesi geliyor mu? stop/start kapalı iken bakmanız lazım bu duruma.

bana da bazen titreme yapıyor gibi geldi araç.
  • evet frenlerden ses geliyor ama bu gayet normal birşey. aracın zaman zaman titremesini ise bu hafta sonu çıkacağım uzun yolda tekrar test edeceğim.
  • the_conan T kullanıcısına yanıt
    hocam, frenden ses gelmesi nasıl normal oluyor?
  • fren sesi problemiyle ilgili olarak, bugün serviste ön balata değişimi yapıldı ama bir şey değişmedi. iki ses var. birincisi, frene tam basınca çıkan ses. ikincisi, freni yavaşça bırakınca çıkan ses. benim tespitim şudur: ikinci ses tüm xtrail, QQ, juke otomatik vitesli araçlarda mevcut, ama birinci ses sadece çok az sayıda mevcut. ben, birinci sesten şikayetçiyim, bayi sorunu çözemiyor, genel merkez bu sorun değil deyip konuyu kapatıyor. bu durumda, ben hukuki olarak ne yapabilirim, aracı iade etme şansım var mı?
  • yeni xtrail platinum premium pack otomatik alacak arkadaşların dikkatine:

1. çok yakın bir kaynaktan aracın xxx bayisinde 133 bine satıldığını öğrendim, dolayısı ile 133 binin üstüne alıyorsanız, kazık yediğinizi unutmayın.

2. bahsettiğim fren sesi problemine lütfen dikkat edin. iki ses var, birincisi frene tam basınca çıkan "gark, gacırt" tarzı bir ses. ikincisi, frenden ayağı yavaşça çekerken çıkan "tırt gırk" tarzı ses. ikinci ses nissan'ın tüm otomatik araçlarında mevcut, kronik bir problem. bu sese yapacak bir şey yok. birinci ses ise, bazı araçlarda var, test araçlarında bu sesi duymuyorsunuz ama aracı satın almadan bu sesin olmadığını garanti edin, sonrasında nissan bunu normal kabul edip, sorunu çözmüyor.
  • aracın keyfini çıkarmaya bak fatih boşver..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.