Merhaba arkadaşlar..biraz önce vatan dan sipariş verdim Nokia 6303i .ama paket içeriği yazmıyordu , daha önce vatandan bu teli alan varsa söyleyebilir mi ??
ben vatandan 6303 almıştım kvk ambalajında geldi paket içeriği şarz makinesi,kulaklık,batarya,telefon kullanma klavuzu,garanti belgesi ve 2 gb hafıza kartı
quote:
Orijinalden alıntı: hfy44
ben vatandan 6303 almıştım kvk ambalajında geldi paket içeriği şarz makinesi,kulaklık,batarya,telefon kullanma klavuzu,garanti belgesi ve 2 gb hafıza kartı
umarım banada öyle gelir teşekkür ederim.
up
temiz 6303 'ümü satmaya karar verdim. piyasadaki değeri yaklaşık nedir? 1 yıl garantisi var ve temiz. telefoncular yaklaşık ne kadara alırlar bir bilginiz var mı?
kardeş valla ben telefonu aldıktan sonra ikinci günümde götürdüm 190 kağıt verdiler seninkine en kötü 150 verirler gibi geliyor
Anladım
o zaman ikinci telefon olarak yedekte tutmak belki daha iyi olabilir...
Byük birihtimalle 150-160 TL verirler , 200 TL'ye satarlar. Ben satmadım ikinci telefon olarak kullanıyorum. Bencede satmayın.
Doğru söylüyorsunuz, çok pahalı bir telefon almaya kalkmazsam ben de satmayı düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cirm
Doğru söylüyorsunuz, çok pahalı bir telefon almaya kalkmazsam ben de satmayı düşünmüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam sizinle yakın bir tarihte almıştık telefonları. Şuan E72 kullanıyorum ve çokmemnunum aklınızda bulunsun.
Evet hatırlıyorum :)
E serileri hem boyut hem de kullanım olarak tarzıma uymuyor o yüzden c6-01 x6 gibi telefonlari araştırıyorum şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: Cirm
Evet hatırlıyorum :)
E serileri hem boyut hem de kullanım olarak tarzıma uymuyor o yüzden c6-01 x6 gibi telefonlari araştırıyorum şu an.
E72'yi almadan önce piyasada N serilerini araştırdım , daha önce N70 kullanmıştım 2 sene boyunca ve çok memnun kalmıştım. Şuan piyasada N serisi olarak çoğu insan N8'i tavsiye ediyor ama fiyatı ve fiyatının karşılığını tam olarak verebilecek bir telefon olmadığını düşündüm. E72'de doğru bir tercih yapmışım.
Umarım beğeneceğiniz bir model seçersiniz.
Şimdilik nokia C6-01 almayı düşünüyorum. biraz youtube videosu izleyip, olumlu karşılarsam 1-2 ay içinde alırım. bu sürede fiyatı düşer mi acaba?
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum da 1-2 sorum var.
Zil sesi düşük denmiş, çok mu düşük? Herkes mi şikayetçi bu konuda? Birden fazla alarm kurabiliyor muyuz? Ben 5 dakikada bir alarm kurarım da. Mesela 10da uyanacaksam 9:50, 9:55 10:00'a kurarım alarmı ki kapatıp tekrar uyursam bir sonrakine uyanayım diye.
Zil sesi çok düşük olmasa da düşük. Birden fazla alarm ? Alarmda tekrar seçeneği var o da işini görür görmezse bile. ajantada takvim gibi yerlerde de alarm var. Birden fazla alarm kurulabilir.
Birden fazla alarm seçeneği yok. ancak takvim (ajanda) kullanabilirsiniz. bu arada 6303i modelini öneririm. SAR değeri daha düşük. tek eksiği video kalitesi biraz daha düşük 6303 'e göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum da 1-2 sorum var.
Zil sesi düşük denmiş, çok mu düşük? Herkes mi şikayetçi bu konuda? Birden fazla alarm kurabiliyor muyuz? Ben 5 dakikada bir alarm kurarım da. Mesela 10da uyanacaksam 9:50, 9:55 10:00'a kurarım alarmı ki kapatıp tekrar uyursam bir sonrakine uyanayım diye.
alarm konusunu bilmiyom da hocam sizl sesi çok da değil azda orta
Selam arkadaslar. Nokia 6303 alacaktim tek zannediyordum i si normal c lisi oldugunu bilmeden almisim.2 ay oldu.Mobil TV yapamiyorum.i c almisim.6303 csi olan arkadas yapti.Lutfen yardim edin.Bir yolu yok mu? Of.
quote:
Orijinalden alıntı: cosica
Telefonun sağlamlığından şüphem yok ben sağlamlık konusunda nokia ya güveniyorum şu an kullandığım 2630 bile taş gibi telefon. ama bu gün bir alışveriş sitesinde 6303 le ilgili olarak sesi az çıkyo diye bir yorum okudum huylandım kullananlar aydınlatırlarsa seviniriz, nasıl yani az çıkyo 6303 ün sesi?konuşurken mi yoksa müzik felan dinlerken mi?
+1
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
Selam arkadaslar. Nokia 6303 alacaktim tek zannediyordum i si normal c lisi oldugunu bilmeden almisim.2 ay oldu.Mobil TV yapamiyorum.i c almisim.6303 csi olan arkadas yapti.Lutfen yardim edin.Bir yolu yok mu? Of.
Daha güzel anlatsan.6303 yerine 6303i aldın da,onda mobil tv mi yok yani.