Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim kartın karakter sayısı kısıtlı. Türkçe karakter kullanmazsanız daha çok alabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Sim kartın karakter sayısı kısıtlı. Türkçe karakter kullanmazsanız daha çok alabiliyor.

Hocam peki tüm rehberi telefon hafızasına istediğim gibi kaydedipte telefonla beraber verilen 2 GB lık belleğe atıp ordan diğer bir tele kopyalama imkanımız yok mu?Denedim ama bir türlü hafıza kartına atamadım.Nokia nın sitesinde mmc tipi kartlarla olur diyor...
  • Nokia PCSuite veya Ovi ile bilgisayar üzerinde rehberi tek dosya halinde istediğiniz yere kaydedip, başka bir telefona (nokia) aktarabilirsiniz.
  • up
  • bu telefonla beraber gelen oyun demolarını para vermeden ve 90 saniye limiti olmadan oynayabilir miyiz?
  • Oyunu full yapmak için operatöre sms atılıyor sanırım. Başka bir yöntem de varsa iyi olur gerçekten.
  • Cirm dostum sana birşey sormak istiyorum bu sorum 6303 ile ilgili değil gerçi ama sen bilirsin Haziran Temmuz aylarında E72 nin fiyatı ne olur ?
  • Maalesef telefon piyasasını pek takip etmiyorum, anca telefon ihtiyacım olursa biraz araştırma yaparım. O yüzden bilemeyeceğim. Yalnız gerçekten E serisi kullanmak istiyor musunuz? Çünkü bana pek kullanışlı gelmiyor. Tabi E serilerindeki telefonların amacı sadece konuşmak değil. O yüzden çok da yorum yapmak istemiyorum. Türkcell'in E72 kampanyası reklamlarda çıkıyor. Yinede iyi bir araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 21 Ekim 2010; 14:01:14 >
  • Şuan Nokia'nın en popüler modeli olduğunu duydum. Açıkçası beni N serisinden cezbeden bir modelde bulamadım. E serisinden E72 de karar kıldım. Ancak bu fiyatları ile alabileceğim EN YAKIN tarih 2011 Haziran - Temmuz Merak ettim acaba o zamanlar fiyatları ne alemde olur diye... Peki senin bana önerebileceğin üretimde olan bir N serisi varmı ? Bana kalırsa Nokıa N serisine verdiği ağırlığı E serisine vermeye başladı gibime geliyor
  • Eğer gün içerisinde devamlı e-posta, sms gibi klavye gerektiren uygulamaları kullanmak zorundaysanız; çok güzel bir telefon. Ancak ben bir kere inceledim, o tuşlara basmak, numara çevirmek, rehberde isim aramak bile işkence gibi. N serisini tercih ederim. Zamanında N78 kullandım, beni Nokia'dan soğutmuştu. Keşke o zamanlar biraz daha bekleyip N79 alsaymışım. Güzel bir telefon. Belki şu an onu kullanıyor bile olabilirdim. Yinede eninde sonunda o kadar telefon kullandıktan sonra şunu anladım ki ; 6303 gibi bir telefon benim için en kullanışlısı. Diğer gelişmiş modeller sadece özentiymiş benim için.
  • Yok kafaya koydum E72 alıcam ama sabırlıyım bu konuda istediğim fiyata gelmediği sürece almayacağım gerekirse(büyük ihtimallede öyle olucak) bir yıl bile beklerim ama Nokıa'ya o kadar paraya bir cep telefonu için vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

6300 a benziyor 6300 ovallaştırılmış hali gibi

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulelecane

quote:

Katılıyorum

6303 olmasının nedeni bu zaten. Bence daha estetik duruyor 6300'a göre. Yalnız siyah kısmı 6300 daki gibi parlak siyah olsaydı daha güzel olurdu sanki.
  • 6303i nin teması menüleri ne bileyim fotoğraf albümü slayt geçişleri falan çok hoş.6303c'ye 6303i teması yükleyebilir miyiz acaba deneyen oldu mu arkadaşlar?
  • Bende 6303i almak istiyorum arkadaşlar 2-3 ufak sorunum olacak

10 üstünden puan istiycem sizden

Ekran kalitesi ?
    Ses(kulaklık ve dış ses seviyesi) ?
    Sağlamlık ?
    Yazılım(menü hızı vs) ?

Kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum , şimdiden teşekkürler
  • mrblar ben 6303i kullanıorum ama telelfonla ilgili bi sorunum var, tuşlara bastığımda 5 10 saniyelik bi cızırtı gelio sonra kesilio her tuşa basısımda aynı şey, bugün telefoncuya götürdüm yazılımla alakalı olabilr dedi virüsden kaynaklı olabilirmiş. yazılımını güncellesem düzeilirmi bifikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Orijinalden alıntı: ulelecane

quote:

Katılıyorum

6303 olmasının nedeni bu zaten. Bence daha estetik duruyor 6300'a göre. Yalnız siyah kısmı 6300 daki gibi parlak siyah olsaydı daha güzel olurdu sanki.

AYNEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Bende 6303i almak istiyorum arkadaşlar 2-3 ufak sorunum olacak

Ekran kalitesi ?
    Sağlamlık ?
    Yazılım(menü hızı vs) ?

Ekran kalitesi: 10/9
    Ses(kulaklık ve dış ses seviyesi):Kulaklık 10/9.5 , Dış ses 10/8
    Sağlamlık:10/10
    Yazılım(menü hızı vs):10/8.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Bende 6303i almak istiyorum arkadaşlar 2-3 ufak sorunum olacak

Ekran kalitesi ?
    Sağlamlık ?
    Yazılım(menü hızı vs) ?

Ekran kalitesi: 10/9
    Ses(kulaklık ve dış ses seviyesi):Kulaklık 10/9.5 , Dış ses 10/8
    Sağlamlık:10/10
    Yazılım(menü hızı vs):10/8.5

eyvallah hocam , büyük ihtimal 6303i alcam
  • Elimde bir adet hiç kullanılmamış 6303/6303i silikon kılıf var İzmir den arkadaşlara (Konaktan) ya da kargoyu öderim diyenlere diğer illerden olanlara ücretsiz veririm.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.