Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • speedman rehber goruntusu için tesekkurler,bir şey daha soracağım oncekı samsungumda masa ustu goruntusu için o ayın takvımını koyabılıyorduk,bunda boyle bır ozellık var mıdır?tarladakı otlardan zıyade ekranda o ayın takvımını gormek ısterım,ottan bıze fayda yok ama ayın takvımıne herhangı bır tusa basmadan sadece ekrana bakarak ulasıyor olmak ıyı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 12 Eylül 2010; 4:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

rehberde ısımler ıle onlara aıt telefon numaralarını bır arada gorme ozellıgı var mıdır?rehbere gıdıgımızde alt alta numaralara atanmıs ısımler gozukuyor,10 sene oncesının analog nokıa'larında bıle ustte kayıtlı ısım bulunurken altında o ısmın hangı numara ıcın kayıtlı oldugu yazılmakta ıdı.

abi senin gözdedemi bi sorun var acaba bence telefon kullanma hele symbian hiç kullanma

yawww bır tutun kendınızı bır yorum yapmayın bak speedman cevaplamıs sordugumuz soruyu,bılgın yoksa teneke muhabbetı yapma, bos bos entry gırme bılıyorsan da cevabı yaz,senden ogrenelım.

ne çok meraklısınız yorum yapmaya,klavye delıkanlılıgına ,telefonu kesfetmek bır yana sızınle ugrasmak obur yana,bırınız gelıyorsunuz mod'a ıletıyoruz yıyor zılgıtı oturuyor,ıkı gun sonra dıgerınız gelıyorsunuz,soran oldumu sana ne kullanalım dıye,yazmıssın yaa senın gozdemı sorun var dıye;o uslubunun danıskası ıle sana yazarımda forumun amacı bu değil,
    forumun amacı delıkanlı,bılgıyı paylaşmak,bıldıgın bır sey varsa yaz,ogrenmek ıstedıgın varsa sor ama boş boş helekı baskalarının uzerınden dengesız muhabetlere gırme,eger sordugum soruyu bılmıyorsan neden cevap vermeyı uzerıne alıyorsun çok merak edıyorum,yok eger çok basıt bır cevabı var ıse neden speedman'nın yaptıgı gıbı bu cevabı basıtte olsa bızımle paylaşmadan kendınce ahkam kesıyorsun

telefonumu kesfedecez sıze laf mı yetıstırecez ,bir gidin de derdımıze bakalım valla bır soru soruyoruz ondan sonra topiğe bakmaya korkuyoruz hangı teenage nasıl atlamıs diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 12 Eylül 2010; 4:40:34 >

• quote:

quote:

quote:

rehberde ısımler ıle onlara aıt telefon numaralarını bır arada gorme ozellıgı var mıdır?rehbere gıdıgımızde alt alta numaralara atanmıs ısımler gozukuyor,10 sene oncesının analog nokıa'larında bıle ustte kayıtlı ısım bulunurken altında o ısmın hangı numara ıcın kayıtlı oldugu yazılmakta ıdı.

abi senin gözdedemi bi sorun var acaba bence telefon kullanma hele symbian hiç kullanma

yawww bır tutun kendınızı bır yorum yapmayın bak speedman cevaplamıs sordugumuz soruyu,bılgın yoksa teneke muhabbetı yapma, bos bos entry gırme bılıyorsan da cevabı yaz,senden ogrenelım.

ne çok meraklısınız yorum yapmaya,klavye delıkanlılıgına ,telefonu kesfetmek bır yana sızınle ugrasmak obur yana,bırınız gelıyorsunuz mod'a ıletıyoruz yıyor zılgıtı oturuyor,ıkı gun sonra dıgerınız gelıyorsunuz,soran oldumu sana ne kullanalım dıye,yazmıssın yaa senın gozdemı sorun var dıye;o uslubunun danıskası ıle sana yazarımda forumun amacı bu değil,
    forumun amacı delıkanlı,bılgıyı paylaşmak,bıldıgın bır sey varsa yaz,ogrenmek ıstedıgın varsa sor ama boş boş helekı baskalarının uzerınden dengesız muhabetlere gırme,eger sordugum soruyu bılmıyorsan neden cevap vermeyı uzerıne alıyorsun çok merak edıyorum,yok eger çok basıt bır cevabı var ıse neden speedman'nın yaptıgı gıbı bu cevabı basıtte olsa bızımle paylaşmadan kendınce ahkam kesıyorsun

telefonumu kesfedecez sıze laf mı yetıstırecez ,bir gidin de derdımıze bakalım valla bır soru soruyoruz ondan sonra topiğe bakmaya korkuyoruz hangı teenage nasıl atlamıs diye

Bildiğim kadarıyla 6303'de öyle bir özellik yok.

• bilgisayardan şarjı tercih eden var mı?yani normal elektrikle şarj edince ne kadar sürede şarj oluyor pc de ne kadar?
  • ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM olacaktı
    benim 6303 te tuş kilidini kapatınca nokiaya has oses çıkmıyo bu sesi kapatmış olabilirim bunu nasi geri açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM olacaktı
    benim 6303 te tuş kilidini kapatınca nokiaya has oses çıkmıyo bu sesi kapatmış olabilirim bunu nasi geri açarım

Tuşları kilitledikten sonra çıkan '' dııııt '' sesini kastlediyorsunuz sanırım. Telefonunuzu sessize almış olabilirsiniz.
  • O ses çıkıyor ama çok az.
  • bildirim seslerini açın
    bu telefon usbden şarj oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 17 Eylül 2010; 16:44:40 >
  • sorunu hallettim sağolun arkadaşlar
  • yeni güncelleme NUS'ta çıktımı acaba bilen varmı
  • Malesef 6303c USB den şarj olmuyor. Normal şarj süresi ile zaten çok fazla değil. Az bir şarj bile yeterli olabilir zaten. Ben 15 dakikalık bir şarj ile yaklaşık 1 gün idare edebiliyorum.
  • quote:

bildirim seslerini açın
    bu telefon usbden şarj oluyormu?

Evetdiye biliyorum ama,takınca şarj ediyomuş gibi görünüyor en azından
  • usb şarjı 6303 i de var, 6303 de bu özellik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 18 Eylül 2010; 16:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

6300 a benziyor 6300 ovallaştırılmış hali gibi
    katılıyorum para verilmez bu telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: deve dikeni

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

6300 a benziyor 6300 ovallaştırılmış hali gibi
    katılıyorum para verilmez bu telefona

Kişiye ve parasına göre değişir bence. 1-2 aydır kullanıyorum. Allah vermesin ama telefona birşey olursa gidip aynısından bir tane daha alırım.
  • arkadaşlar bu telefonun son sürümü ne?bendeki 9.10 sürümü ve pc suite yeni güncelleme yok diyor
  • NSU' da yalnızca 9.10 sürümü bulunuyor. Aslında daha yeni bir sürüm var, 10.12 idi sanırım ama NSU'da şu an gözükmüyor.
  • Parasına göre iyi bir telefon tercih meselesi başına bir iş gelse ben aynısından almam o başka
    Geçen gün langırt oynarken telefon çaldı telefonu alim derken elimden fırladı yere düştü arka kapak açıldı batarya fırladı neyse taktım hepsini yerine telefon canavar gibi çalışıyor sadece arka kapakta 2 cmlik ufak bir çizk oluşmuş bundan çnceki telefonum N70 de olsa telefon soyulurdu...
  • Standart web tarayıcısının ana sayfasını nasıl değiştiriyorsunuz? Mesela 0.facebook yapacak olsam nasıl yapilir?
  • Arkadaşlar Rehbere isim - soyad olarak kişi ekliyemiyor muyuz acaba?Sadece isim gözüküyor, soyadı da yazmaya çalışınca çok uzun diye hata veriyor.Acaba ad soyad beraber bir şekilde ekliyemiyor muyuz?Ayarlarda da bulamadım.Telefona kaydedince oluyor fakat simde olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 12 Ekim 2010; 22:27:23 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.