Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N87/N00 (Prototype C) | 12MP - Xenon Flaş - Geniş Açı <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Yeni Nokia N87/N00 (Prototype C) | 12MP - Xenon Flaş - Geniş Açı <===

Resimlerde görününenler haricinde teknik özellik olarak henüz hiç bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 30 Kasım 2010; 0:35:20 >

• Dokunmatikten sonra pek tutacağını sanmam ama. Nokia U dönüşü yaptı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 30 Kasım 2010; 0:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Dokunmatikten sonra pek tutacağını sanmam ama. Nokia U dönüşü yaptı herhalde.

üzerinde de S^3'e benzer bişey var. touch and type gibi bişey yapabilir belki nokia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 30 Kasım 2010; 0:43:37 >
  • Ben de tam öyle diyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 30 Kasım 2010; 0:43:46 >
  • Ama optik tuşu var.Herhalde dokunmatik değildir.
  • Prototip C ne acaba? A VE B olmak üzere 2 değişik model de mi var acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 30 Kasım 2010; 0:51:44 >
  • tuş takımı hiç hoş değil yaw nokia estetiği iyice bozdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N86nın ağabeyi,bence mantıklı olabilir tuşlu bir telefon.Herkes dokunmatik kullanamaz tuşlu yeni bir model gerekli olacak.
  • Umarım gerçektir. Beni oldukça heyecanlandırdı. Fakat adı N87 değil de N88 olsaydı daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Umarım gerçektir. Beni oldukça heyecanlandırdı. Fakat adı N87 değil de N88 olsaydı daha iyi olurdu.

Xenon u görünce MeeGo yu unuttun değil mi?
  • quote:

quote:

Umarım gerçektir. Beni oldukça heyecanlandırdı. Fakat adı N87 değil de N88 olsaydı daha iyi olurdu.

Xenon benim için olmazsa olmazdır. N82'yi aldıktan sonra tek kötü yanı Xenon flaşlı bir cihaz arıyorsun bu cihazın üstüne. Çünkü Xenon'dan sonra LED'e dönmek işkence.

• quote:

quote:

quote:

Xenon benim için olmazsa olmazdır. N82'yi aldıktan sonra tek kötü yanı Xenon flaşlı bir cihaz arıyorsun bu cihazın üstüne. Çünkü Xenon'dan sonra LED'e dönmek işkence.

Ben Led e alışlınım vallahi. Benim için sorun yok yani.

• Ekranı geniş Dokunmatiğide var gibi...
  • Ekran 3" gibi görünüyor. S^3'e benzeyen bir arayüzü var. Touch & Type tarzı nasıl olabilir ki? S^3 olduğu gibi dokunmatik kullanım için tasarlandı. S^3 görünümlü bir S60v3 olabilir mi acaba?
    Reis bu fotoğrafların kaynağı nedir?
  • N97 touch and type değil mi abi :D hem klavye var hem ekran dokunmatik. aynı mantık.

ikonlar biraz küçük (kısayol ikonları) ondan dokunmatikte olmayabilir. benimki fikir yürütmekti sadece.
  • Belki tasarımda ve renklerde ufak değişimlere gidilebilir daha sonra, sonuçta prototip cihaz. Acaba kamera olarak N8 ile aynı mı? 12 megapiksel ve geniş olmasından dolayı merak ettim.
  • Tipe bak.

2005 model telefon tasarımı var. N8'den sonra çıkacak model böyle mi olacaktı?
  • nokia çok model çıkarıyor.insanın kafası karışıyor.neyseki benim telefonum çıktı 4 hoparlörlü x7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Belki tasarımda ve renklerde ufak değişimlere gidilebilir daha sonra, sonuçta prototip cihaz. Acaba kamera olarak N8 ile aynı mı? 12 megapiksel ve geniş olmasından dolayı merak ettim.

inşallah aynıdır. burdan aynı gibi gözüküyor

eğer değilse 1/2.5" yada 1/2.33" gibi bişeyse eneemm diyorum
  • Bana da aynı gibi geldi çünkü N8'in odak uzaklığı yaklaşık 6mm gibi bir şey. Bu cihaz da 5.9mm. Sanırım aynı kamera modülünü kullanıyor. N95'tekinden sonra bunun kamerasını da diğer cihazlarda kullanır artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.