bu arada tasarım olarak çok şık bir şey olmuşnokia gol gol gol
başka isim bulamadılar mı bmw x6 gibi
Nokia X6 3.0d
Vay be tasarımı birşeye benzeyen ilk nokia modeli Arm11 den kurtulamadı gitti nokia,orta segmente odaklanıyor onada arm11 yeter diye koyuluyor galiba
Güzel telefon yavaş yavaş ortaya çıkarıyor modellerini Nokia. S60v5 ve arm11 434 mhz den 4 - 5 tane daha çıkarır sonra bunları da geliştirir diye umuyorum. Kamerası iyi, bataryası iyi. Express music gibi ama x6 demişler. Nokia demek ki farklı isimlendirmeyle farklı bir tarz oluşturacak.
Bunun fiyatıda 3 milyar oldumu tam olur :D Seviyorum nokia'yı fakat artık cukkayı düşüme devrine girdim...
N97 alsam 3 ay boşa çalışacağım demektir ki yani bu çok fazla : ) Derseniz ki o senin için değil patronun için bi model o zaman Nokia bana görede tilifon yapsın : )
S.Ericsson'ları özledim : (
Yanlış mı gördüm yoksa gsmarenada mı yanlış yazıyor.Capacitive touch screen diyor.Iphone'daki gibi multitouch destekliyo o zaman.Olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: deloyloy
Yanlış mı gördüm yoksa gsmarenada mı yanlış yazıyor.Capacitive touch screen diyor.Iphone'daki gibi multitouch destekliyo o zaman.Olabilir mi?
Haber başlığına yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum:
Sığasal ekran çoklu dokunuşa izin veren bir donanım olsa da, yazılımsal destek olmadığı sürece çoklu dokunuş kullanılamaz ve bu cihazın içerdiği yazılım olan Symbian OS 9.4 çoklu dokunuş desteği içermemektedir.
Ne oldu Nokia'nin "Kullanıoı portföyümüz resistive ekran istiyor." una? Benim adıma çok sevindirici bir gelişme.
Pazar payı kaybettikleri bir dönemde kullanıcı portföylerini genişletmek istemesi şaşırılacak bir durum değil
Bir sonraki telefonum neden bu olmasın
Bence çok hoş bi telefon
quote:
Orijinalden alıntı: GeceBekcisi
quote:
Orijinalden alıntı: DeLyMaymun
Ne oldu Nokia'nin "Kullanıoı portföyümüz resistive ekran istiyor." una? Benim adıma çok sevindirici bir gelişme.
Pazar payı kaybettikleri bir dönemde kullanıcı portföylerini genişletmek istemesi şaşırılacak bir durum değil
Aklın yolu bir. Sonuçta kapasitif ekranın sözü edilen dezavantajları bir şekilde giderilebilir. Hatta giderildi bile. Piyasada kapasitif ekran için styluslar bulunuyor. Dolayısıyla "soğukta nasıl kullanıcam?", "El yazıs yazmak zor oluyor." gibi abuk sabuk bahaneler de tarih olur.
quote:
Aklın yolu bir. Sonuçta kapasitif ekranın sözü edilen dezavantajları bir şekilde giderilebilir. Hatta giderildi bile. Piyasada kapasitif ekran için styluslar bulunuyor. Dolayısıyla "soğukta nasıl kullanıcam?", "El yazıs yazmak zor oluyor." gibi abuk sabuk bahaneler de tarih olur.
Aklın yolu bir. Sonuçta dirençsel ekranın sözü edilen dezavantajları bir şekilde giderilebilir. Hatta giderildi bile. Dirençsel ekranların çoklu dokunuşa izin verdiği ve resim yapmak için kullanılan fırçanın süzülüşünü bile algılayacak hassasiyete eriştiği görüldü. Dolayısıyla "çoklu dokunuş yok", "hassasiyet az" gibi abuk sabuk bahaneler de tarih olur.
quote:
Orijinalden alıntı: GeceBekcisi
quote:
Aklın yolu bir. Sonuçta dirençsel ekranın sözü edilen dezavantajları bir şekilde giderilebilir. Hatta giderildi bile. Dirençsel ekranların çoklu dokunuşa izin verdiği ve resim yapmak için kullanılan fırçanın süzülüşünü bile algılayacak hassasiyete eriştiği görüldü. Dolayısıyla "çoklu dokunuş yok", "hassasiyet az" gibi abuk sabuk bahaneler de tarih olur.
Nerde görüldü? Hangi cihazda? Basınç uygulamanın gerektiği bir sistem, nasıl hafifçe sürtmenin yeterli olabildiği bir sistem kadar hassas olabilir? Birinde basışn uyguluyorsunuz, diğerinde sadece sürtüyorsunuz. Buna siz inanıyor musunuz? Multitouch olabilir. Ona bir şey demiyorum. Ama hassaslık konusunda kesinlikle yanılıyorsunuz. Adı üzerinde zaten, birinde basmanız gerekiyor, diğerinde sürtmeniz.
Bu lafla anlatılmaz, alın bir iPhone kullanın bir de herhangi bir resistif cihaz kullanın...
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Orijinalden alıntı: jimi1984
S.Ericsson'ları özledim : (
SE de yapıyo baya cihaz ama piyasaya sürmüyo kendi içlerinde mi kullanıyolar napıyolar cihazları
Satio (Idou), Xperia X1... bugün tanıtılan X2...
C905 de çıkmadı mesela.
senin msj'ını gördükten sonra baktım da reis 10 numara cihaz yapmışlar özellik + tip ama gelir mi tr'ye gelmez..