Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - 3.2" nHD (640x360px)
    - 32GB, 128 RAM
    - S60v5
    - 5MP, VGA@30fps, Çift LED
    - FM Radyo + RDS
    - 3G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 3.5mm jack ve TV-out.
    - 111 x 51 x 13.8 mm
    - 122g
    - Yakınlık sensörü, Accelerometer
    - ARM 11 434 MHz
    - 1320mAh

Tüm detaylar:
    http://www.gsmarena.com/nokia_x6-2922.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Hafıza kartı yuvası yok

40gb hafıza koyacaklar belki de

Reis eklememiş ama aşağıdaki linkte özellikler var ve 32gb hafızası var ama yine pc de kabloyla felan uğraşmamak için Hafıza kartı iyi olurdu.

• nokia hala mı kurtulamadı şu VGA@30fps videodan ya yeter artıkdiğer markalar hd çözünürlüğe geçeli aylar oldu hala nokia geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Eylül 2009; 14:18:09 >
  • Nokia ya laf edip duruyorduk bak nokia ,, samsung 10 -15 model çıkardı siz hala 5800 ve n97'yle geçiniyorsunuz derdik.

Meğer adamlar sona saklıyormuş .her gün yeni bir telefon çıkıyor.
    Nokia eski günlerine dönceğe benziyor.Tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gitti.
    Ama nedir bu 5 MP sevdası anlamadım gitti.
    Yinede güzel telefon.

Ve de arkadaşlar ne zaman çıkacağı belli mi bu telefonun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Eylül 2009; 14:24:06 >
  • Tasarımı çok güzel özellikle beyaz renk olanı çok şık ama hala ARM11 434MHz işlemciye talim ettiriyorlar adamı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Hafıza kartı yuvası yok

40gb hafıza koyacaklar belki de

Reis eklememiş ama aşağıdaki linkte özellikler var ve 32gb hafızası var ama yine pc de kabloyla felan uğraşmamak için Hafıza kartı iyi olurdu.

ekledim yav daha kod adı "atrin" iken (tanıtılmamışken) vardı başlıkta yazıyodu 32GB.

halihazırda yanında 128GB ram bile yazıyor.

S60v5 olan çok cihaz çıktı son zamanlarda: N97 Mini, X6, 5230, 5800 Nav. Ed. ve 5530.

• Arkadaşlar cihaz tahminimce xpressmusic serisi olacak.
    Çünkü resimlerde sağ üst köşede 5800'da olduğu gibi ekranın dışında xpressmusic kısayol tuşu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

nokia hala mı kurtulamadı şu VGA@30fps videodan ya yeter artıkdiğer markalar hd çözünürlüğe geçeli aylar oldu hala nokia geçmedi

OmniaHD'den başka geçen yok ki. Onu işlemek için güzel bir işlemci de lazım zaten.

Nokia, ARM11 434MHZ & 600MHz ve S60v5 furyasını 1 yıl daha idare ettirir sanıyorum.
  • bunun ne zaman çıkacağı bellimi?
    fiyatı felan?

VE DE N97'NİN KLAVYE HARİÇ,MİCROSD HARİÇ BUNDAN NE GİBİ FARKLARI VAR.
    MESELA BEN X6'DA WİDGET GÖREMEDİM.?ayrıca ÖZELLİKLER LİSTESİNDE EKRAN TİPİ YAZMIYOR.RESİSTİVE Mİ, CAPASİTİVE Mİ?
    DİĞER FARKLAR NELERDİR?

ÇOK SORU SORDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Eylül 2009; 16:29:25 >
  • bunun ne zaman çıkacağı bellimi?
    fiyatı felan?

VE DE N97'NİN KLAVYE HARİÇ,MİCROSD HARİÇ BUNDAN NE GİBİ FARKLARI VAR.
    MESELA BEN X6'DA WİDGET GÖREMEDİM.?ayrıca ÖZELLİKLER LİSTESİNDE EKRAN TİPİ YAZMIYOR.RESİSTİVE Mİ, CAPASİTİVE Mİ?
    DİĞER FARKLAR NELERDİR?

ÇOK SORU SORDUM

PARDON ARKADAŞLAR AYNI MESAJDAN İKİ TANE ÇIKMIŞ.
    FARKINDA OLMADAN YAPMIŞIM.
    KOPYALA-YAPIŞTIR'IN AZİZLİĞİNE UĞRADIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Eylül 2009; 16:27:18 >

• 5800 ve N97 birleşimi gibi bişey olmuş bu
  • Bazı sitelerdeki yorumlara göre Capasitive olduğu söyleniyor. Bilmiyorum ne kadar doğru???
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

Bazı sitelerdeki yorumlara göre Capasitive olduğu söyleniyor. Bilmiyorum ne kadar doğru???

inşallah öyledir
  • forum nokia'ya eklenmemiş oradan bakacaktım da capacitive mi resistive mi
  • Aslında oldukça şık gözüküyor, fakat hala N82'iden vazgeçip buna geçmem sanıyorum(bunu karşılaştırma açısından söylemiyorum ), tabi henüz erken, incelemeler ve ilk intibalar hakkında daha çok haber okumalıyız, ama hiç fena da değil tasarım olarak
  • Klavyesiz N97 Mini gibi duruyor özellikleri bakımından. 434'ü çakmışlar yine kafa atasım geliyor Nokia'ya sırf bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 2 Eylül 2009; 18:43:46 >
  • yapmışlar abicim
  • Ekran resistive galiba Reisin verdiği şu videoyu izleyin adam ekrana baskı uyguluyor.
    http://www.slashgear.com/nokia-x6-hands-on-video-0254780/
  • Bu cihazın pozisyonu ne şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.