Bildirim
Yeni Numarayı Değiştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabii ki değiştirebilirsin ancak değiştireceğin numarada da aynı durumla karşılaşmayacağın belli değil.
Ben öyle bir durumda adliyedeki Özel Soruşturma Bürosu'na şikayet ediyorum.
Numara değiştirerek kaçmaya çalışmak yerine savcılığa şikayet et, ayrıca kullandığın numara için HTR takibi de iste.. Sonuçta Savcılık cep telefonu operatöründen o numaranın kime ait olduğunu istiyor.. İstemese bile numaranın kimin adına kayıtlı olduğu e-devlette çıkıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 9 Ocak 2020; 18:29:30 > -
Hocam bende şikayet etmeyi düşündüm fakat bir tek hukuk bürosu değil iş arama sitelerden de mesaj geliyor. Birde eski sahibinin mobil uygulamalarda üyeliği bulunuyor. Mesajlaşma uygulamalarına girerken sahibinin bilgileri otomatik çıkınca rahatsız oldum. Ben numarayı bayiden seçerken başını ve sonunun nasıl bitmesini istediğimi söyleyip öyle almıştım. Müşteri hizmetlerinden değiştirme yaparsam tekrar seçme imkanım oluyor mu? -
Çağrı merkezini arayıp değiştirebilirsiniz, internet sayfasındasındaki online işlem merkezinden de değiştirilebiliyor.
Her 2 durumda da size 5 farklı numara sunuluyor, aralarından beğendiğiniz bir numarayı seçebiliyorsunuz.
Ayrıca numaranız 053x ile başlamak zorunda değil. Diğer operatörlerden numara alıp Turkcell'e taşıyabilirsiniz. Sonuçta Turkcell servis ve hizmetlerinden yararlanmak için numaranızı Turkcell'e taşıyorsunuz. -
Gelen mesajları/aramaları engelleyin gitsin boş yere para vermeye gerek yok.
Superbox hattıma bile abuk subuk mesajlar geliyor, data hattı bu düşünün. Boşuna uğraşmayın... -
- Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsin ama kesinlikle ücretsiz değil
-Mh hizmetlerini arayıp altını çizerek kullanılmamış numara isteyebilirsiniz (vodafone de var diğerlerini bilmiyorum)
- icra mesajı size gelir ama sizin isminiz farklı olduğu için sizi ilgilendirmez eğer bu durumdan rahatsız oluyorsanız mesaj gelen icra bürosunu arayıp durumu anlatıp gelmemesi için talepte bulunabilirsiniz
Yukarıda bazı arkadaşlar işi savcılığa kadar götürmüş ama eski numaraların 2,3 yıl sonra havuza düşmesi yasal birşey ve bu bilgiler eski, yeni hat sahibi ayrı ayrı olarak tarihleri sözleşmeleri operatörlerin sistemlerin zaten de mevcut kafaya takılacak şeyler değil bundan hukukî bir problem çıkmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 10 Ocak 2020; 2:41:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İcra dairesini aramak ve durumu orada çalışan personele anlatmak çözüm üretmiyor. Ben bir çokdefa icra dairesini aradığım halde benim numarama başkasının borcuyla ilgili mesajlar gelmeye devam ediyor. Sonuçta icra dairesindeki görevlilerle konuşmak çözüm veya sonuç üretmiyor çünkü o personel borçlunun kullanmakta olduğu yeni numarayı bulmakla uğraşmıyor. Ancak savcılığa gittiğin zaman aramaktan veya sms göndermekten vazgeçiyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Ocak 2020; 9:18:4 > -
Bende aramıştım bir daha gelmemişti size laf anlamazlar denk gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upcall gibi uygulamalar ile filtreleme yapabilirsiniz, yada gün boyu yabancı numaralardan iş için arayanınız oluyorsa her gelen spam sms ve aramayı sürekli engelleme listesine atarsanız bir süre sonra pek arayamaz hale geliyorlar, numara değişse bile eninde sonunda biryerlerden yine arama geliyor, spam liste atmak en pratik ve kesin çözüm -
UpCall uygulamasını bilmem ancak True Caller uygulaması gerçekten iyi. Hangi operatör olursa olsun insanlar bir numarayı nasıl kaydettiyse sizde de o numara o isimle çıkıyor.
True Caller uygulamasını ben 2 sene önce yüklemiştim, bu uygulama dönem dönem Google Playstore'da bir kayboluyor bir ortaya çıkıyor. Silmediğiniz sürece telefonda duruyor. -
O hukuk bürosunu ara, hattin ben kullaniyorum eger sistemden silmezseniz barolar birligine sikayet edecem de o zaman siliyorlar.. Basima geldi ordan biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X