Şimdi Ara

Yeni Opel Astra 1.4-Toyota Auris 1.6 Advance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar babama araç alıcam. Bu iki araç arasında kaldık hemen hemen teknik özellikleri fiyatları yakın. Toyota bayisine gidip aurise bakma şansım oldu güzel araba iç dizaynı dış dizaynı olsun. gözüme çarpan auirisin bagajı biraz küçük onun dışında pek bişeyini göremedim. opele gidip astraya bakma şansım olmadı henüz. araçların benzinli modellerini düşünüyorum ancak 6-12ay gibi bi sürede benzin yorarsa bizi,lpg taktırmayı düşünyrm. Toyota ile görüştüm brc marka lpgnin uyumlu oldgunu bi sıkıntı çıkarmadığını söylediler. ancak opel turbo motor olduğu içine lpgyi ne derece kabul eder,bana bi sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. araçları kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

• Toyotanın tek artısı lpg ile uyumlu motoru geri kalan her şey için astra daha iyi bir otomobil bence.
  • astranın lpgyle uyumu yok galiba öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naleet

astranın lpgyle uyumu yok galiba öylemi?

Aslında öyle bişey yok taktıranlar var subapları eritiyor diyorlar ama 40 50 binleri devirenler var lpg araştırırsanız fikir edine bilirsiniz ama ben olsam benzinli araba alcaksam lpg takmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsin icinde LPG varsa auris bas ağrıtmaz. Astra hangi donanım yazılmamış bu arada. Astra ic ve dis olarak daha güzel bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Aslında öyle bişey yok taktıranlar var subapları eritiyor diyorlar ama 40 50 binleri devirenler var lpg araştırırsanız fikir edine bilirsiniz ama ben olsam benzinli araba alcaksam lpg takmam

Afedersiniz ama yıllık 10 bin kilometreyi aşıp da sadece benzinli araç kullananlar çok akıllı insan değiller. Hesap yapabilirsiniz büyük karı oluyor.
  • Tabiki ben sadece kendi fikrimi söyledin yoksa bende dizel araç kullanıcısıyım

• Biz de ailecek dizelciyiz Tabi her fikire saygım var.

İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Afedersiniz ama yıllık 10 bin kilometreyi aşıp da sadece benzinli araç kullananlar çok akıllı insan değiller. Hesap yapabilirsiniz büyük karı oluyor.

Yeni AstraHB 1.4 140HP Enjoy Active modeli

astranın eğer lpgye uyumu yoksa uzun vadede sıkıntı olur sırf lpg için bile toyota düşünebilirim.

Dizel araç pek aklıma yatmıyo lpg daha mantıklı geliyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.