Şimdi Ara

Yeni Opel Astra Dizel Almayı Düşünüyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar jettaya 1,2 motor koymus benzinli,yeni clio 900 cc çıkıyor hala opelin 1,3 motoru tartışılıyor ben yeni kasa 95 hp aracı 3000 km'dir kullanıyorum ve şuana kadar sıkıntılı bir durum yaşamadım bu aracı kullanıpda performansı kötü diyenlerin kullandığı araçlarıda merak ediyorum...
    Performans çok göreceli bir kavram er 1,3 araçdan 2,0 performansı beklersen tabiki yavaş kalır benim nacizane tavsiyeö almadan önce test sürüşüne çıkın ve öyle karar verin şahsen biz öyle yaptık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos34

Adamlar jettaya 1,2 motor koymus benzinli,yeni clio 900 cc çıkıyor hala opelin 1,3 motoru tartışılıyor ben yeni kasa 95 hp aracı 3000 km'dir kullanıyorum ve şuana kadar sıkıntılı bir durum yaşamadım bu aracı kullanıpda performansı kötü diyenlerin kullandığı araçlarıda merak ediyorum...
    Performans çok göreceli bir kavram er 1,3 araçdan 2,0 performansı beklersen tabiki yavaş kalır benim nacizane tavsiyeö almadan önce test sürüşüne çıkın ve öyle karar verin şahsen biz öyle yaptık..

Sağ ol bilgi için.
  • Kimse 1.3 motordan 2.0 performansı beklemiyor özellikle 1400 kg bi araç için. O yüzden performansı yok o parayı verdiğimde daha çok performans almak isterim diyor. Hepimizin kabulüdür 1.3 o kasaya istenilen ve ya beklenilen performansı yaşatmadığı. Performans beklentisi olmayan ekonomik araç isteyen alır ama kimse performansı iyi diyemez. Forumda da bu yüzden önerilmiyor zaten.
    Ayrıca jettanın 1.2 motoru var ama 105 hp güç alınmış. Clio'ya da 900 cc motor koymuşlar ama 90hp güç alınmış ve bu motorlar bu araçları iyi bir şekilde kaldırabilmektedir ve hiçbirinin 0-100'ü 14.5 sn değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Kimse 1.3 motordan 2.0 performansı beklemiyor özellikle 1400 kg bi araç için. O yüzden performansı yok o parayı verdiğimde daha çok performans almak isterim diyor. Hepimizin kabulüdür 1.3 o kasaya istenilen ve ya beklenilen performansı yaşatmadığı. Performans beklentisi olmayan ekonomik araç isteyen alır ama kimse performansı iyi diyemez. Forumda da bu yüzden önerilmiyor zaten.
    Ayrıca jettanın 1.2 motoru var ama 105 hp güç alınmış. Clio'ya da 900 cc motor koymuşlar ama 90hp güç alınmış ve bu motorlar bu araçları iyi bir şekilde kaldırabilmektedir ve hiçbirinin 0-100'ü 14.5 sn değil.

Arkadaşım sen astra j yi kullandın mı okudukların üzerinden yada duyduklarından mı yorum yapıyorsun ?

• Ayrıca benzinli motorun 1,2 105 beygirindense dizel motorun 1,3 95 hp sini tercih ederim ve bu iki aracında ağırlıkları üç aşağı beş yukarı aynı bu arada yaklaşık 40000 km dir clio 1,5 dci kullanıyorum haftaiçi astra ile kıyaslanamaz bile
    benim anlamadığım bu aracı kullanmadan çoğu insanın yorum yapması yada karalama yapılmasıdır
    Tamam bende araç uçuyor fena gidiyor demiyorum ama yorumları okuduğunda kağnı arabası zamnedersin yazık insanlar yanlış yönleniyor...

• araç 1400 kg değil 1500kg arkadaşlar... 0-100 evet 14.5 saniye falan..
    millet astraya laf ederken çekmez diye, kimse 1.3 corsa çekmez, 1.4 dizel fiesta çekmez demiyo..
    açın bakın corsa ve fiestanın 0-100 değerlerine... astradan daha kötü..

yaklaşık 4-5 aydır Astra 1.3 dizel kullanıyorum.. performansı eski 1.6 motor Astra H'ımdan daha iyi...
    daha 3-5 sene öncesine kadar hepimizin kullandığı 1.6 atmosferik herhangi bir arabadan daha iyi çekişi var aracın...
    günlük kullanım için gayet yeterli..
    performans isteyenler için bu araba tabiki uygun değil, söylemeye bile gerek yok... gidin 1.4 turbosunu alın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Kimse 1.3 motordan 2.0 performansı beklemiyor özellikle 1400 kg bi araç için. O yüzden performansı yok o parayı verdiğimde daha çok performans almak isterim diyor. Hepimizin kabulüdür 1.3 o kasaya istenilen ve ya beklenilen performansı yaşatmadığı. Performans beklentisi olmayan ekonomik araç isteyen alır ama kimse performansı iyi diyemez. Forumda da bu yüzden önerilmiyor zaten.

Arkadaşım sen astra j yi kullandın mı okudukların üzerinden yada duyduklarından mı yorum yapıyorsun ?

ben astra j kullandım evet motor bence yetersiz ama bir de opelin aktarmadaki yetersizliği işin içine girmesiyle performans bana göre zayıf kalıyor. Ama benim yazdıklarımdaki amaç performansına kötü demek değildi. Ben sadece o parayı verip de performansı rakiplerinin oldukça gerisinde bir araç almak istemem veya istemeyenler olur demekti. Ama yokuşta kalkmıyor veya kalkışta isteksiz oluyor diyorlar evet biraz haklılar ama opelin diğer araçlarında da kalkışta bir isteksizlik var zaten aynı şekilde chevrolet de de aynı sorun var. O yüzden dizel astraya biraz fazla yüklenildiğini ben de düşünüyorum.

• 3 senedir 1.3 cdti 75hp d kasa corsa kullanıyorum.
    Her ne kadar 95 hp de olsa o kasaya o motor kocaman bir AYIPTIR...!
  • YETEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • Astra j kullandın ve kalkışta isteksiz diyorsun bu yorumuna katılmıyorum ama yazına kısmen hak veriyorum bu segmentteki 1,6 dizellerle aynı performansda değil 0-100 km için konuşuyorum,
    yaklaşık 3 senedir 1,6 tdi vw 2 farklı araç kullandım yeni kasa passatda buna dahil büyük olduğuiçin sattık bu arabayı almadan önce test ettik ki iyiki etmişiz yoksa internetten okuduğum yorumlarla hareket etseydim kesinlikle almazdım çok söylenecek birşey yok astranın avukatıda değilim zaten yeni aldığım bir aracı 2 sene içerisinde değiştiririm çok uzun kullanmam o yüzden alıcak arkadaşlara tavsiyem aracı kullanmadan internet yorumlarıyla hareket etmesinler herkese iyi forumlar..

• quote:

Ayrıca benzinli motorun 1,2 105 beygirindense dizel motorun 1,3 95 hp sini tercih ederim ve bu iki aracında ağırlıkları üç aşağı beş yukarı aynı bu arada yaklaşık 40000 km dir clio 1,5 dci kullanıyorum haftaiçi astra ile kıyaslanamaz bile
    benim anlamadığım bu aracı kullanmadan çoğu insanın yorum yapması yada karalama yapılmasıdır
    Tamam bende araç uçuyor fena gidiyor demiyorum ama yorumları okuduğunda kağnı arabası zamnedersin yazık insanlar yanlış yönleniyor...
    Kimse alınmasın ama gerizekalı toplum ekonomi amaçlı arabayla 0-100 yarışına giriyor bu nasıl çelişki ben çözemedim.

Olay marka taraftarlığı değil net tarafsız konuşuyorum

Ama bi tane konu bulamazsınız ford 68 ps gücünde fiesta satıyor 40 milyara , Allah'ın bir kulu yok çekmiyor yok gitmiyor diyen 1 kişi yok neden adamlar zaten ekonomi

amaçlı almişlar ve tabiri caizsa saçma sidik yarışına girmiyorlar

Bu muhabbet neden sadece opel'de oluyor anlamiş değilim ( 10-15 yaş vw grup taraftarlarıda neyse )

1 saniye'nin lafını yapanlar gitsin babalar gibi 180 hp olanı alsın.

• Hocam ford'da %20'ye yakın indirim var. Koçta çalışan bir yakınınız varsa anlasın alın derim. Fiyat cok uygun oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_68364019/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: flov9090

Hocam ford'da %20'ye yakın indirim var. Koçta çalışan bir yakınınız varsa anlasın alın derim. Fiyat cok uygun oluyor

ya birader milleti ganyana getiriosunuz yok öyle %20 indirim falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Hocam ford'da %20'ye yakın indirim var. Koçta çalışan bir yakınınız varsa anlasın alın derim. Fiyat cok uygun oluyor

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flov9090 -- 1 Aralık 2012; 13:05:57 >

• quote:

quote:

Varki yazıyoruz zorunuza gitmesin. Hatta renault oyak indirimi de var askeri personele %12'ye yakın. Su an en iyi kampanyalar bunlar Belki aralıkta daha da iyi kampanyalar olabilir ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

1.3dizel bence yetersiz değil. Yetersiz diyenler ya bu aracı kullanmadı yada 150beygir ve üzeri araç kullanıyor.

Bence mevcut koşullarda en mantıklı motorlardan biri. Vergisi düşük, yakıtı düşük, bakım ücretleri düşük.

orası öylede 14,5 sn de 100 km hıza çıkan bir araba gülünç değilmi...

Bence pekte gülünç değil.

İnsanlar senelerce 102hp passat, a4 kullandı. Sırf az yaksın diye d segment 100hp dizel kullandı.

Onlarda pek gitmiyordu ama müşterileri hep oldu.

Burada kriter bizim söylediklerimiz olmamalı.
    Almak isteyen arkadas test eder beğenirse alır.

Ama tekrar belirtmek isterimki bence o araca o motor yeterli.
    1. Vites biraz ağır kalıyor fakat 2. ve 3. Vitesler tahmin ettiğinizden iyi.

Sadece sn degerleri ile değerlendirme yapılması hatalı.

Sacma birsey savunuyorsun . 50.000 liraya araba alacaksin yolda seni şahinler doganlar 2005 model puntolar gececek . Yolda gecebilecegin tek arac 1.2 tdi polo olur bir ihtimal . O kadar para verip araba sollarken bile zorlanqcagin bir araca bienmek akil kari degil .

Ayrica o dizelde tasarruf yapmakta iskence. Arac gucsuz oldugu icin otobanda 140 yapayim desen tuketim kendini aşar. Opel motor uretemiyor. Wv nin 1.2 tsi 105 bg motorlari astranin 140 beygirlik motorlariyla yari yaroya yakiyor. Daha iyi hizlaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buraya göre alınmaz ama ne hikmetse her ay en çok satılan ilk3 içerisinde Astra. Emininm satışların %602,ından fazlasıda dizel.
  • quote:

quote:

quote:

Varki yazıyoruz zorunuza gitmesin. Hatta renault oyak indirimi de var askeri personele %12'ye yakın. Su an en iyi kampanyalar bunlar Belki aralıkta daha da iyi kampanyalar olabilir ama...

bn askeri personelim bize yapılan indirim mindirim değil sadece 2-3 araba iyi fiyat bize uygun kredileri en güzel 12 aya 0 faiz 24 aya bilmem ne kadar koç çalışanı dayım gittik konuştuk ama adamlar yok idirmiyo hee sene sonu kampanyası ansıl olur bilemem valla

• quote:

Adamlar jettaya 1,2 motor koymus benzinli,yeni clio 900 cc çıkıyor hala opelin 1,3 motoru tartışılıyor ben yeni kasa 95 hp aracı 3000 km'dir kullanıyorum ve şuana kadar sıkıntılı bir durum yaşamadım bu aracı kullanıpda performansı kötü diyenlerin kullandığı araçlarıda merak ediyorum...

Sorun surdaki clio 0.9 luk motoruyla yolun tozunu sana dogru attirir. Astra 55.000 clio 35.000 tl ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Sorun surdaki clio 0.9 luk motoruyla yolun tozunu sana dogru attirir. Astra 55.000 clio 35.000 tl ..

Biraz daha ballandır görende sancak 300 hp makina 0.9 motor

Arabalar kategorilere ayrılır bu ayrımı bil

Ekonomi amaçlı araba ile neden 0-100 tribine giriyorsun

180 hp al

Oda çok yakıyorsa başka marka al

Burda kullanıcılar mevcut ve hemen hemen herkez için yeterli

Ama senin tarzındaki adamların ağzı torba değilki büzesin kullanıcıdan çok biliyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.