Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K 2016 Renk yardımı kırmızı mı gri mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.2016 yeni astra K hatcback araç alacağım. Fakat rengine karar veremiyorum. Sadece 2 rengi var. Hangisini alsam. Bu renkleri kullananlar Artılarını ve eksilerini de yazarsanız sevinirim.
    Kırmızı ve astroid gri. Yeni Opel Astra K  2016 Renk yardımı kırmızı mı gri mi
     Yeni Opel Astra K  2016 Renk yardımı kırmızı mı gri mi

• Bu kadar olur az evvel konfigürasyonuna baktım Yahu bu gri ne kadar yakışıyor dedim. 18'' jantta ekledim muhteşem oldu. Kesinlikle gri. C sütununun oradaki garip parçayı da kamufle ediyor. Kesinlikle koyu bir renk alınmalı bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bu kadar olur az evvel konfigürasyonuna baktım Yahu bu gri ne kadar yakışıyor dedim. 18'' jantta ekledim muhteşem oldu. Kesinlikle gri. C sütununun oradaki garip parçayı da kamufle ediyor. Kesinlikle koyu bir renk alınmalı bu araç
    Kırmızı o kadar güzel durmuyor birkaç tane gördüm ama gri gerçekten hoş duruyor
  • Gri renk tozu kiri daha az belli eder ama ton tutturması da biraz zordur boyanmalık çiziklerde ve ikinci elde daha rahat satabilirsiniz...
    Kırmızıya gelirsek daha diri ve albenili gösterir aracı, bakımı da o kadar zor değildir...
    Arabayı sokağa parkedecekseniz ve dikkat çekmesin derseniz gri alın, gelen geçen baksın derseniz kırmızı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Gri renk tozu kiri daha az belli eder ama ton tutturması da biraz zordur boyanmalık çiziklerde ve ikinci elde daha rahat satabilirsiniz...
    Kırmızıya gelirsek daha diri ve albenili gösterir aracı, bakımı da o kadar zor değildir...
    Arabayı sokağa parkedecekseniz ve dikkat çekmesin derseniz gri alın, gelen geçen baksın derseniz kırmızı :)
    Opelin kırmızı renklerinde sorun var. Astra g olsun corsa d olsun astra h olsun hepsinde sıkıntılı. Hatta yetkili serviste bir olaya şahit oldum. Corsa d aracı adam alalı bir sene mi ne olmuş plastik aksamları (ön arka tampon) pembeye dönmüş. Sahibine boyayalım falan diyorlar, baya baya bağıra çağıra kavga etti adam. J ve K kasa da durum nedir bilmiyorum fakat servis danışmanına sorduğumda kırmızı renklerde sıkıntı oluyor demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

Opelin kırmızı renklerinde sorun var. Astra g olsun corsa d olsun astra h olsun hepsinde sıkıntılı. Hatta yetkili serviste bir olaya şahit oldum. Corsa d aracı adam alalı bir sene mi ne olmuş plastik aksamları (ön arka tampon) pembeye dönmüş. Sahibine boyayalım falan diyorlar, baya baya bağıra çağıra kavga etti adam. J ve K kasa da durum nedir bilmiyorum fakat servis danışmanına sorduğumda kırmızı renklerde sıkıntı oluyor demişti.

Opel de değil o sıkıntı boyalarda, benim 2 adet kırmızı opel aracım vardı 2 şer sene bindim 1 kere boya ilgili sıkıntı yaşamadım.

Şu anda siyah opel var (2008 ama ota moka çiziliyor), bir daha siyah alırsam ne olayım, kırmızı candır

• Beyaz rengide çok güzel bu ikisinden kırmızı daha güzel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Beyaz rengide çok güzel bu ikisinden kırmızı daha güzel bence
    Bencede Kırmızısı Efsane güzel
  • Kırmızı çok dikkat çekici duruyor ama bundan önceki aracım kırmızıydı, bir süre sonra sıkılmıştım

• Mavi çok yakışıyor bence ama gri de Güzel gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F882BB31

Mavi çok yakışıyor bence ama gri de Güzel gerçekten
    Gri daha güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Gri daha güzel duruyor

Alıntıları Göster
    Kırmızı..
  • Bebde gri dusunuyordum sonra vazgectim kirmizi aldim kirmizi iyidir

• Kırmızı

• Kırmızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Kırmızı
    Kırmızı olanı çok hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Kırmızı olanı çok hoş duruyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar o kadar para veriyoruz biraz göz alsın istiyoruz tabi. O yüzden kırmızı istiyorum fakat kırmızıda çok mu kir ve çizik belli eder , gri kir tutmaz ama kendini de göstermez. Klasik bir araba gibi durur.
    O yüzden kararsız kaldım ama gidip yarın kaporayı vermem lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyy

Arkadaşlar o kadar para veriyoruz biraz göz alsın istiyoruz tabi. O yüzden kırmızı istiyorum fakat kırmızıda çok mu kir ve çizik belli eder , gri kir tutmaz ama kendini de göstermez. Klasik bir araba gibi durur.
    O yüzden kararsız kaldım ama gidip yarın kaporayı vermem lazım artık.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle kırmızıyı öneririm. İkisini de gördüm canlı olarak. Kırmızı renk bence çok güzel. Fakat kırmızıyı alırken dikkat çekeceğini de göz önüne alın.

• Gecen gun gittim inceledim. Hatta fiyatta bile anlastik gri renk icin. Kesinlikle gri derim. Hafif metalikimsi, guneste guzel duruyor. Kirmizi ise lansman rengi, bence kotu duruyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFlackoJodye

Gecen gun gittim inceledim. Hatta fiyatta bile anlastik gri renk icin. Kesinlikle gri derim. Hafif metalikimsi, guneste guzel duruyor. Kirmizi ise lansman rengi, bence kotu duruyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

3 lira fazla olsun kırmızı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.