< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2059. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bugün götürdüm lifte kaldırıp alt takımı beraber kontrol ettik. Aks körüklerine özellikle baktırdım ancak bir problem tespit edemedik.
Amortisör kontrolü için söküp bakacaklardı bayram öncesi diye arabayı bırakamadım. Bayramdan sonra bakacaklar onlara da. Takozdan olabilir dediğiniz gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Parçayı değiştirin. Daha sonra tüketici hakem heyetine gidip şikayet edin. Diğer türlü olmuyor çünkü. Benim arka rezistansı bozmuştu opel servisi. Biz bozmadık siz bozmuşsunuz diye yüzsüz yüzsüz konuştular. Şimdi rezistansın çalışması için bagaj kapağındaki camın komple değilmesi lazım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 2016 model K kasa 1.6 cdti otm 110 binde aracım bugün motor ariza lambasi yaktı.gidisinde vs falan bisey yoktu ama sorun ne olabilir.kullanmaya devam etmelimiyim malum bayram.servislerde kapali.izimirde güvenilir opel özel servis varmidir.tavsiye ederseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_alper -- 11 Nisan 2024; 23:53:22 >
Arkas karşıyaka ya gitmeyin tavsiye etmem, egem opel daha iyi Bornova'daki
Öncelikle geçmiş olsun, ille de yetkili servise gidecekseniz kesinlikle Egem'e gidin derim. Enazından adamlar kurumsal. Egem tadilatta iken bi süre bende bi süre gitmemiştim ama şuan gayet iyiler.
Karşıyaka'ya gittim 2 kez, adamlar sanayiden hallice. İlkinde motor ışığı yanıp "MotorGücü azaltıldı" uyarısı verdi diye gitmiştim, beynine bağlanıp bağlayıp arızayı sildiler. Sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorlardı, bir daha olursa garantiden tek tek parçaları değiştircez dediler. Ustaların benim aracımda eğitim görmesini istemediğimden, bedava da olsa yaptırmadım açıkçası :))
Bakım için gittiğimde ise frenleri kontrol edin demiştim. adamlar 4disk+4balata acil değişmeli dedi, teslim tutanağına da aynı bilgiyi yazdı. Çok inandırıcı gelmedi diye yaptırmadım. Ayrıca parça fiyatları için beni 2 kat aşağıdaki kaportacıların yanına gönderdiler, sanayideki gibi gezdirdiler beni servis içinde.
Sonraki bakım için yine Egem e dönüş yaptım, onlara da frenlere bakın dedim. "4 balata değişse iyi olur ama çok acil değil, diskler de tornaya uygun, zaten çok aşınmamış" dedi. Hemen yaptırdım.
Ayrıca Egemde garantiden direksiyon değişmişti. Usta gelip baktı ve sadece direksiyonun fotoğrafını çekti. "Siz gidebilirsiniz garantiden yenisini sipariş edicez, gelince sesleniriz." dedi ve gerçekten öyle oldu.
-
Malesef haklısınız hocam bende acı tecrübe ile öğrenmiş oldum opel arkasin önünden bile gecilmemesi gerektiğini. Egem gerçekten daha kurumsal opel Türkiye de bitmiş zaten şikayet ediyorum arastirmadan etmeden servisi haklı görüyorlar malesef Türkiye'de opel bitmiş yapcak bisey yok
Merhaba bugün amortisöre bakıldı dediğiniz gibi takoz bilyasından kaynaklı olduğu söylendi.
Değişimi yapılacak.
zincir değişimi yaptıran oldumu 1.6 dizel için en yakın zamanda.
-
Masraf ne kadar çıktı?
Sağ ve sol ikisini de değiştireceğim 8500 lira gibi bir fiyat çıktı kendim birkaç ustaya da sordum orjinal parça ile benzer fiyatlar verdiler o yüzden opele yaptırmaya karar verdim. 6 taksite bölmeleri de etken oldu tabi.
Geçmiş olsun. Aynı ses bende de var, ugrastiracak demek ki.
Arkadaşlar merhaba, 4 gün önce 1.4T AT dinamik paket aldık. Ancak dün gece araç direksiyon kolon kilit arızası verdi. Çalıştıramıyoruz maalesef. İnternette bir emülatör satın alıp takarak sorunu çözenler var. Onlardan farklı olarak benim aracım hiç çalışmıyor. Bende aracıma alıp taksam sorun çözülür mü? Ya da İstanbul'da bu işlemin tamiratını yapan önereceğiniz bir yer var mı?
Kolonun tek çözümü bu modül galiba yaptıranlar bida kolon kilit arızası alıyor ilerleyen senelerde modülü takıp sıkıntı çıktı diyene rastlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar arka sileceği nasıl değiştiriyoruz ? Nette bir video izledim silecek kolunu havaya kaldırıyor fakat benim silecek kolu o kadar kalkmıyor zorlamak da istemedim video var mı
-
Bir kez kaldırınca mekanizma yumuşayacak ancak, ilk seferde dikkatli olun elinizde kalmasın. Belki wd40 gibi bişey sıkarak mekanizmayı yağlarsanız daha kolay olabilir.
-
aynen. evvelinde pas sokucu sikarak yumusatin yoksa insanin elinde kalacak hissi veriyor.
bu arada biraz daha uzun olan astra j arka silecegi de alinaiblir.
-
Selamlar,
2020 model dizellerde ön ızgarada hareketli bir yapı var. Radyatöre giden havayı ayarlıyor sanırım. Bugün bu arızayı yaşadım ve arıza lambam yandı. Tecrübe eden var mı böyle bir arızayı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X