Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
41.383
Cevap
301
Favori
2.393.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah,

bende alışacağım zamanla astra h vardı bende atmosferik ondan sonra bu uzay mekiği gibi geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guida kullanıcısına yanıt

birşey daha soracağım arabada klima çalışırken klima kompresörü sürekli devreye girip çıkıyor 5snde bir falan soğutmada ısıtmada herhangi bir problem yok ama bu kadar sık olması normal mi sizlerdede böyle mi acaba ?

• aksyburak A kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Sanıyorum aracınız makyajlı kasa ve 1.2T benzinli. Yaklaşık 2 sene boyunca keyifle kullandığım bir araçtı. Klima açıkken bahsettiğiniz durum 1.2T benzinli Astra K'larda olan normal bir şey, aracınızda bir problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet aracım 1.2T makyajlı kasa teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için rahatladım şimdi böyle böyle öğreneceğiz arabayı :)

• 2016 Astra K 37 binde aracı bugün satış ilanına koydum. İnşallah hayırlısıyla satılmasıyla Octavia düşünüyoruz ama ne kadar sıfır araç denersem deneyelim bu arabayı arayacağımız çok belli.

• Bir arkadaşımın 100bin km'deki dizel Peugeot aracı yolda giderken uyarı veriyor ve kontrol ettiğinde motor suyunun olmadığını fark ediyor. Servise gitti ve hararet yüzünden üst kapak yamulmuş. Servis de bir süredir aracın soğutma suyu olmadan kullanıldığını, kısa sürede bunun olamayacağını söyledi.

Önce saçmalıyorlar, sonuçta genleşme kabında sensör var diye çıkıştım. Suyu azalsa uyarı verir dedim ama yeni arabalara bu sensörü koymuyorlarmış !!!

Bir baktım benim Astra'nın da su kabında sensör yok gerçekten. Tasarruflarına tüküreyim bunların  Yeni Opel Astra K (ANA KONU) 

Ufak bir uyarı olsun diye paylaşayım dedim, ara ara yağı ve suyu manuel olarak kontrol etmenizi tavsiye ederim.

• snurce kullanıcısına yanıt

Aynen bizim araçta sensör yok hocam. O yüzden ben haftada bir kontrol ediyorum. Alışkanlık oldu  Yeni Opel Astra K (ANA KONU) 

• J kasa'da uyarı vardı. K'da kaldırdılar.

• Merhaba Arkadaşlar.

Muhtemelen bu son mesajım. Gözüm gibi çocuğum gibi baktığım aracımı satışa çıkardım. Eski üyeler beni iyi bilirler aracımın üzerine nasıl titrediğimi. Allah’a emanet olun.

Sahibinden numarası : 1179114269

2016 Model Opel Astra K 1.4 Turbo S&S 150hp Neptün Blue renk, Benzinli 4 Silindir - 83.500 Km

3 Extra Donanım

Gelişmiş Park Pilotu
    Sunroof
    Kış Paketi

1 depo benzin kaç km gider. Görseli aşağıda. 90-120’yi geçmiyorum ne zamandır. 4.4/100 değeri gördüm Benzinli Turbo aracımda. 47 litre depo var

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 18 Haziran 2024; 19:33:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun şimdiden. Yapılan işlemleri çok güzel açıklamışsınız.

• GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Akılda soru işareti kalmasın diye. Alan kişi elbette expertize götürecek. Yapılan işlemleride bilmesinde fayda var. Servisede açıp sorabilir. Herşey kayıtlı. Hayırlısı olur inşallah alan kişiye. Al Sata uygun değil, kullanmaya çok güzel araç. İyi baktım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 23 Haziran 2024; 17:57:49 >
  • Beyler selam, kauçuk paspas önerisi verin hele bi, sahler'den bahsedilmiş geçmişte. Kendi sitesinde tükenmiş, diğer sitelerdeki satıcılara da pek güvenemedim. Güncelde kullandığınız memnun olduğunuz ürün varsa hoş olur

• Markov Nikov kullanıcısına yanıt

Rizline alın hocam Sahler'de ayak koyma yeri kesik olduğu için oradan döşemeye pislik doluyor zaten. Rizline'da orası kapalı.

• şu arabanın sadece arka süspansiyonunun bağımsız olmamasına üzülüyorum. bunun için bir çözüm varmı acaba. spor yay vs ile bu sağlanamazmı

• Aykutoz kullanıcısına yanıt

aracım 120 binde hala fabrika aküsü var. 8 ila 11 yıl ömür biçiliyormuş bu agm aküler için

Hocam aracınızın bakım geçmişi ve açıklamanız harika. Direksiyon hidrolik yağını hangi sebeple değiştirdiniz, benim aracım da 2017 model, servis hiç böyle birşeyden bahsetmedi.

Anladım hocam, ben de hassasım fren hidroliğini değiştiriyorum, direksiyon yağı yazınca merak ettim kaçırdığım bir şey mi var acaba dedim.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

Anladım hocam, bu kadar iyi bakılmış bir araç umarım değerini bilecek bir binici arkadaşa gider. Hayırlısı olsun sizin için.

Haha hocam siz birazcık abartmışsınız:) ben de hassasım ama ben daha çok mekanik aksama karşı hassasım. Benim aracım 95bin kmde hala orjinal disk ve balatası üzerinde, balataların durumu hala iyiymiş. Çok fren kullanmıyorum. 45 ve 90bin de fren hidroliğini, şanzıman yağını değiştirdim bir de dizel oldugu için egryi manifoldu, partikül filtresini söktürüp temizlettiriyorum. Bugün kolon kilidi sebebiyle aracı çalıştıramadım, tüm bakımları yetkili serviste yapıldıgı için umarım iyi niyet garantisiyle sorunu çözeceğiz.

• Herkese hayırlı akşamlar.

Ben de bir süredir benzinli 2020 model Astra kullanıcısıyım. Aracımda bir süredir motor arıza ışığı uyarısı mevcut. Sanayide cihaza bağlatıp baktığımızda evap. pump arızası olduğunu öğrendim. Usta böyle kullanmaya devam et bişey olmaz dedi ama benim gözüm sürekli arıza ışığına takılıp duruyor. Sizce ne yapmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.