Şimdi Ara

Yeni Opel Combo tam bir hayal kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel bi vw olamiyor olamaz olamayacakla bu zihniyetle ;)

Bunun en buyuk ornegidir combo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Opel bi vw olamiyor olamaz olamayacakla bu zihniyetle ;)

Opel ticariyi bıraktı artık Ar-ge yapmıyor, Fiat'la anlaşmış markayı basıp devam ediyor sadece.
    Opel ve Vw'in otomobilleri arasında da her şartta ve koşulda Vw daha iyidir denemez.
  • quote:

Bir zamanlar çok iyiydi ama.
  • Eski Combo 3 hafta kadar önce Egem İzmir'de vardı, 1.7 cdti 100 bg. olan (2011 model fırsat aracı yazıyordu)

Satıldı mı bilmiyorum
  • Eski Combo otomobil alt yapısı kullanan bir model olduğu için çok ticari amaçlara hizmet edebilen bir araç olmadı.Bizde 2007 yılında Combo almıştık araç ne ticari gibiydi ne de binek araç gibiydi ortada kalmış bir araçtı.İnsanlar bu nedenden dolayı Comboyu çok fazla tercih etmedi.Tercih edenlerde genelde ucuz olmasından dolayı tercih etti.Biz şirket adına almıştık ve 24 bin tl ödemiştik en dolu city plus paketine.Benzer donanımlı diğer ticariler ozaman 30 bin tl üstündeydi.

Yeni Combo ise yine başarılı olacak bir model değil,eski combo müşterileri doblo ile benzer diye almayacak,diğer müşterilerde fiat servisleri daha ucuz,doblonun 2.el satışı daha hızlı olur diye düşünerek gidip doblo alacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Eski Combo otomobil alt yapısı kullanan bir model olduğu için çok ticari amaçlara hizmet edebilen bir araç olmadı.Bizde 2007 yılında Combo almıştık araç ne ticari gibiydi ne de binek araç gibiydi ortada kalmış bir araçtı.İnsanlar bu nedenden dolayı Comboyu çok fazla tercih etmedi.Tercih edenlerde genelde ucuz olmasından dolayı tercih etti.Biz şirket adına almıştık ve 24 bin tl ödemiştik en dolu city plus paketine.Benzer donanımlı diğer ticariler ozaman 30 bin tl üstündeydi.

Yeni Combo ise yine başarılı olacak bir model değil,eski combo müşterileri doblo ile benzer diye almayacak,diğer müşterilerde fiat servisleri daha ucuz,doblonun 2.el satışı daha hızlı olur diye düşünerek gidip doblo alacaklardır.

aynen katılıyorum. servisi daha ucuz ikinci el potansiyeli olan doblo varken ayni aracı sadece üstünde opel arması var diye kim satın alır. biriki marka fanatiği ve bilmeyen varsa anca onnara kaktırırlar.

• biri bana alman kalitesini anlatsın
    opel bence akıllı bir iş yaptı önceki kasa ne olduğu belli olmayan melez bir araç yerine piyasaya ticari bir araç sürecek.
    bu kelimeye dikkat araç TİCARİ. bakmayın siz Türkiye'de binek araç gibi kullanılmasına.Sonuçta bu araç sadece Türkiye'de satılmayacak
    Ticari bir araçtan beklentileri karşılıyorsa sorun yok
  • doblo alanlar daha cok az yaktıgı icin aliyor. bir ticari aracta da en onemli ozelliklerden birisi.

connect biraz az yaksa bunlari siler supururur. bence biraz kucuk motorlu bi connect lazim. mesela focustaki motor daha iyi gider connect e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bu öve öve bitiremediğiniz daha iyi dediğiniz eski combo dışarıdan bakıldığında ilk çıkan kangodan daha dar duran b sınıfı araca yapıştırma gibi duran combo mu?Onun her yeri alman kalitesi olsa ne olur.Dışarıdan bakıldığında küçük b sınıfı araçtan bozma kamyonet gibi duruyor.Zaten iyi bir araç olsaydı satış rakamlarından belli olurdu.

kangodan daha dar mı? aracın içine bile yaklaşmadığınız belli. tip olarak tasarım olarak beğenmeyebilirsiniz bunu anlarım ancak daha dar demeniz garibime gitti.
    combo ekonomik olduğu için combo alanlar genellikle aracını satışa çıkarmaz. bunu sadece ben değil bayilerde söylüyor. zaten combo sahipleri genellikle araçlarını binek amaçlı kullanıyor. binek amaçlı bundan daha iyi iç hacmi olan bir araca geçmekte istemiyorlar, ekonomi bu durumu kısıtlıyor. aracı almadan önce okuduğum bu yorumlara şimdi bende katılıyorum ve opel combo hakkında hala aynı şeyleri düşünüyorum. eğer opel üretimine devam etseydi şu anda aracımızı yenileyecektik ancak opel doblo olduğu için almaktan vazgeçtik.

tasarıma gelirsek ben seviyorum aracımı. eski kasası çok kötüydü ancak şu andaki kasa gayet güzel bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Opel ticariyi bıraktı artık Ar-ge yapmıyor, Fiat'la anlaşmış markayı basıp devam ediyor sadece.
    Opel ve Vw'in otomobilleri arasında da her şartta ve koşulda Vw daha iyidir denemez.

İşte eray vw her dalda araç yapıyor kendi kalitesinde Ticarideki yaptıkları araçlar : Crafter - Transporter - Caddy bu araçlar sınıflarında hep liderlikle anılmakta opel ise ticaride tamamen vasat bir durumda . Ama otomobil olarak hastayım İnsignia ve yeni astra aşıgı olan biriyim ama 1.6 Dizel olmadıgı sürece alıp binmem

• quote:

quote:

quote:

İşte eray vw her dalda araç yapıyor kendi kalitesinde Ticarideki yaptıkları araçlar : Crafter - Transporter - Caddy bu araçlar sınıflarında hep liderlikle anılmakta opel ise ticaride tamamen vasat bir durumda . Ama otomobil olarak hastayım İnsignia ve yeni astra aşıgı olan biriyim ama 1.6 Dizel olmadıgı sürece alıp binmem

Vw elinden gelse para kazanmak icin gemi bile yapar. Porsche'a tdi koyan, Lamborghini'yi Suv yapan manteliteden hersey beklenir. Opel artik ticariye girmiyor, 1. Nesil caddy'ler o zaman ki combo'larla kiyaslamayacak kadar gerideydi hatirlarsan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vw elinden gelse para kazanmak icin gemi bile yapar. Porsche'a tdi koyan, Lamborghini'yi Suv yapan manteliteden hersey beklenir. Opel artik ticariye girmiyor, 1. Nesil caddy'ler o zaman ki combo'larla kiyaslamayacak kadar gerideydi hatirlarsan.

Gelişen teknonoji ve dünyaya ayak uyduramadılar diyelim girmemekten ziyade zira tüm dünyada yeni combolar opel markası adında satılcak buda opel kalitesine yakışmadı

• yeni doblo"ya sınıfının en iyisi diyenler nerde

işin içine opel girince dandik oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelişen teknonoji ve dünyaya ayak uyduramadılar diyelim girmemekten ziyade zira tüm dünyada yeni combolar opel markası adında satılcak buda opel kalitesine yakışmadı

Dogru, Mercedes'te gelisen teknolojiye ayak uyduramadigi icin Citan'i cikariyor. Zaten alayini toplasan bir vw etmiyor.

• quote:

Dogru, Mercedes'te gelisen teknolojiye ayak uyduramadigi icin Citan'i cikariyor. Zaten alayini toplasan bir vw etmiyor.

Oda mercedesin hatası
  • Adi ustunde TICARI bir aracta insan neden konfor ve kalite bekler ki?

Dunyanin hic bir yerinde hic bir insan beklemiyordur heralde turkiye haric.

Cunku bizim insanimiz MAL. Kizmayin ha! Yalan veya yanlis bir sey soylemiyorum. Insanimiz MAL olmasa neden ailesini tasimak ve gezdirmek icin ticari arac alsin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Adi ustunde TICARI bir aracta insan neden konfor ve kalite bekler ki?

Cunku bizim insanimiz MAL. Kizmayin ha! Yalan veya yanlis bir sey soylemiyorum. Insanimiz MAL olmasa neden ailesini tasimak ve gezdirmek icin ticari arac alsin?

Neye Göre Ticari ? Neye göre insanımız MAL ?

Bak Bunların ruhsatında hususi otomobil yazıyor bunlardan konfor bekleyelimmi izninizle ?

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.6-multijet-panorama

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-panorama

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

98-2004-2006 Opel Vectra
    vw bora vw passat(2009) son olarak passatı kullandım ve satıp 1.6 180 hp insignia aldım.

Bu kadar tecrübeden sonra vw in opel den üstün bir tarafını göremedim.
    vw i o kadar abartıyorlar ki beni de bi dönem gaza getirdiler gidip aldım
    Neyse kullandım gördümki abarttıkları vw in opel den zerre kadar kalite konfor artık aklınıza ne gelirse farkı yok.
    Yok arkadaş işte zerre kadar fark yok.
    Şimdi bu kadar tecrübeden sonra birisi gelip vw daha iyi dedimi bi tarafımla gülüp geçiyorum.

Valla ben de opel - vw arac sahibi oldum cok da kullandim ustun bir taraf bulamadim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Adi ustunde TICARI bir aracta insan neden konfor ve kalite bekler ki?

Neye Göre Ticari ? Neye göre insanımız MAL ?

Bak Bunların ruhsatında hususi otomobil yazıyor bunlardan konfor bekleyelimmi izninizle ?

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.6-multijet-panorama

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-panorama

Goz var nizam var. Arac ortadayken birakip kagitta ne yazdigina bakiyorsan soylenecek cok bir sey kalmamis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

98-2004-2006 Opel Vectra
    vw bora vw passat(2009) son olarak passatı kullandım ve satıp 1.6 180 hp insignia aldım.

Bu kadar tecrübeden sonra vw in opel den üstün bir tarafını göremedim.
    vw i o kadar abartıyorlar ki beni de bi dönem gaza getirdiler gidip aldım
    Neyse kullandım gördümki abarttıkları vw in opel den zerre kadar kalite konfor artık aklınıza ne gelirse farkı yok.
    Yok arkadaş işte zerre kadar fark yok.
    Şimdi bu kadar tecrübeden sonra birisi gelip vw daha iyi dedimi bi tarafımla gülüp geçiyorum.

Valla ben de opel - vw arac sahibi oldum cok da kullandim ustun bir taraf bulamadim :)

Sizin takva seviyeniz dusuk arkadaslar. Opelin fordun bir vw olamayacagini anlamaniz icin daha var. Binmekle olmaz, hissetmek lazim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.