Şimdi Ara

Yeni Opel Combo tam bir hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim Combo 125000 km ye Albea ise 175000 km ye geldi ikisinide değiştirmeyi düşünüyoruz. Bugün Opel'e gittik babamla yeni Combo ya ve Astra ya bakmak için. Yeni Combo yu Doblo nun aynısı olduğunu biliyoruz ama belki Opel'in Alman kalitesini azda olsa yansıtmıştır diye düşünerek baktık ama Alman kalitesin A sını geçtik kalitenin K sı kalmamış. Test şürüşüne çıktık çıkmaz olaydık. Çıkmadan hemen önce ise satıcı bu araç 7 günden beri burda ne showrumdaki araca nede bu araca bindim dedi. Nedenini sorduğumuzda ise ben bu aracı sevmedim nedense ısınamadım dedi. Gelelim sürüşe koltukları resmen kazık gibi yol tutuşu sıfır. İndikten sonra biraz inceledim arabada opel arması sadece direksiyon ve dışta kullanılmış kapı meteşelerinde flan fiat amblemi basılı. Bence Opel kendini ticaride bitirdi şimdi ise elde kalmış eski kasa sıfır Combo var mı diye araştırcaz bulamazsak başka bir araç bakıcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski Combo motor hariç yenisinden kesinlikle daha iyi. Alacaksanız eski kasa City Plus'lar tavsiyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

Eski Combo motor hariç yenisinden kesinlikle daha iyi. Alacaksanız eski kasa City Plus'lar tavsiyemdir

Zaten bizde öyle düşünüyoruz inşallah bulabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKaraduman

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

Eski Combo motor hariç yenisinden kesinlikle daha iyi. Alacaksanız eski kasa City Plus'lar tavsiyemdir

Zaten bizde öyle düşünüyoruz inşallah bulabiliriz

Alıntıları Göster
    Alman kalitesi yansımıştır.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Malesef hiç yansımamış kullanılan malzemeler flan çok kötü bizim 2009 model 125000 km deki Combo dan hala tık ses yok bu günkü Combo deha 17 km deydi kasistlerden vb. Yerlerden geçerken her tarafı ayrı oynuyor normal giderken bile plastikler hep gırç gırç sesler çıkarıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKaraduman

quote:

Malesef hiç yansımamış kullanılan malzemeler flan çok kötü bizim 2009 model 125000 km deki Combo dan hala tık ses yok bu günkü Combo deha 17 km deydi kasistlerden vb. Yerlerden geçerken her tarafı ayrı oynuyor normal giderken bile plastikler hep gırç gırç sesler çıkarıyordu.

Arkadaşım o mesajı ciddiye mi aldın? Neyin alman kalitesinden bahsediyorsunuz anlamıyorum sanki arada ütöpik fark olacakmış gibi.Ayrıca Fiat fabrikasında üretilen bi model zaten.
  • quote:

Buradan sonrasini okumadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Buradan sonrasini okumadim.

• quote:

• bu almanlar insan degil galiba hersey kaliteli olmak zorunda sanki. kalite = german stayla

• quote:

Alıntıları Göster
    hani fiat doblo sınıfının en iyisiydi.iş opele gelince millet bastı kalayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

bu almanlar insan degil galiba hersey kaliteli olmak zorunda sanki. kalite = german stayla
    Opel Fasoncu oldu. Her aracı başka firmadan Fason yaptırıyor.. Sonu hayır olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Opel Fasoncu oldu. Her aracı başka firmadan Fason yaptırıyor.. Sonu hayır olsun..

Opel'in doğru dürüst veda edebileceğini bile düşünmüyorum böyle giderse..
  • quote:

Alıntıları Göster
    ALman kalitesi biraz mat demek ki.
  • quote:

mesela?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu öve öve bitiremediğiniz daha iyi dediğiniz eski combo dışarıdan bakıldığında ilk çıkan kangodan daha dar duran b sınıfı araca yapıştırma gibi duran combo mu?Onun her yeri alman kalitesi olsa ne olur.Dışarıdan bakıldığında küçük b sınıfı araçtan bozma kamyonet gibi duruyor.Zaten iyi bir araç olsaydı satış rakamlarından belli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bu öve öve bitiremediğiniz daha iyi dediğiniz eski combo dışarıdan bakıldığında ilk çıkan kangodan daha dar duran b sınıfı araca yapıştırma gibi duran combo mu?Onun her yeri alman kalitesi olsa ne olur.Dışarıdan bakıldığında küçük b sınıfı araçtan bozma kamyonet gibi duruyor.Zaten iyi bir araç olsaydı satış rakamlarından belli olurdu.

Alıntıları Göster
    Comboyu zaten ilk çıktıgı zamandan beri sevmemişimdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

ALman kalitesi biraz mat demek ki.

Alıntıları Göster
    İnsignia'yı bozmasınlar diyeceğim ama onda da vardır elbet birşey...
  • quote:

Ticari aracını Renault'dan alan Mercedes de mi fasoncu ?
    Bırakın artık bu işleri...

İncelemeye gelince,ortak platforumun ötesinde birbirinin kopyası araçlar en baba markaların ticarilerinde görülebiliyor.Eski Combo'ya gelince,2000 yılında piyasaya çıkan Corsa C temelli bir araç,bir Corsa C kullanıcısı olarak ne kadar kaliteli(!) olduğunu biliyorum.Ticarisi zaten Corsa'dan daha iyi olacak hali yok ya..
    Fiat Doblo ise kızışan hafif ticari pazarında-ki rakipleri de gayet iddialı,Caddy olsun,Tepee-Berlingo olsun,kazma ama taş gibi sağlam Connect olsun- kendine donanımıyla ve bağımsız süspansiyonuyla neredeyse Fiat'ın binek araçları kadar iyi sayılabilecek bir araç.Opel amblemi takınca sağından solundan ses gelmeye mi başlıyor,beygirler sütçüye mi dönüşüyor direk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Comboyu zaten ilk çıktıgı zamandan beri sevmemişimdir...

Alıntıları Göster
    Dün arabayı bakıma bıraktığımda showroomda bir tane bordo renk city plus vardı, ticari araçlara pek ilgim yoktur ama yine de içine binip kurcaladım. Bagajı olması gerektiğinden daha dar, onun haricinde beğendim aracı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.