Şimdi Ara

Yeni Opel Combo tam bir hayal kırıklığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: quse

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Birebir doblo kopyası olduğunu hepimiz biliyoruz, o değilde Doblo o kadar kötü bir araç mı ya? Yerden yere vuruluyor, yoksa koskoca Opel nasıl olurda "çapulcu" fiattan ticari araç alıp kendi markası altında satar? Diye bir hazımsızlık mı var...? Konuyu açan arkadaşta bu şekilde bir düşünce sezdim, şahsi düşüncem Doblo sınıfında oldukça başarılı bir araç.

Doblo , Kango , Caddy , Connect bunların hepsini kullandım. içlerinden en iyisi doblo ve caddy. fiyat karşılaştırması yaparsak ta Doblo 3 adım öne geliyor

Bende kullandım, ve herkese yeni doblodan uzak durun diyorum fiyat bazında en iyi olanlar caddy, partner tepe ve yeni kangoo derim, iş yerinde kullandığımız araçlar olunca araçlar kısaca teste girmiş gibi birsey oluyor en sağlamı kesinlikle connet fakat tam kamyon gibi kullanım tarzı var. 2000 eski kasa kangoolar gerçekten sağlamdı hakkını yememek lazım 10 sene kullanıldı ve tık demedi, o kasalar bir daha gelse patron bir daha alırım der

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKaraduman

Bizim Combo 125000 km ye Albea ise 175000 km ye geldi ikisinide değiştirmeyi düşünüyoruz. Bugün Opel'e gittik babamla yeni Combo ya ve Astra ya bakmak için. Yeni Combo yu Doblo nun aynısı olduğunu biliyoruz ama belki Opel'in Alman kalitesini azda olsa yansıtmıştır diye düşünerek baktık ama Alman kalitesin A sını geçtik kalitenin K sı kalmamış. Test şürüşüne çıktık çıkmaz olaydık. Çıkmadan hemen önce ise satıcı bu araç 7 günden beri burda ne showrumdaki araca nede bu araca bindim dedi. Nedenini sorduğumuzda ise ben bu aracı sevmedim nedense ısınamadım dedi. Gelelim sürüşe koltukları resmen kazık gibi yol tutuşu sıfır. İndikten sonra biraz inceledim arabada opel arması sadece direksiyon ve dışta kullanılmış kapı meteşelerinde flan fiat amblemi basılı. Bence Opel kendini ticaride bitirdi şimdi ise elde kalmış eski kasa sıfır Combo var mı diye araştırcaz bulamazsak başka bir araç bakıcaz.

hocam combonuz 1.3 müydü yoksa 1.7 cdti mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKaraduman

Bizim Combo 125000 km ye Albea ise 175000 km ye geldi ikisinide değiştirmeyi düşünüyoruz. Bugün Opel'e gittik babamla yeni Combo ya ve Astra ya bakmak için. Yeni Combo yu Doblo nun aynısı olduğunu biliyoruz ama belki Opel'in Alman kalitesini azda olsa yansıtmıştır diye düşünerek baktık ama Alman kalitesin A sını geçtik kalitenin K sı kalmamış. Test şürüşüne çıktık çıkmaz olaydık. Çıkmadan hemen önce ise satıcı bu araç 7 günden beri burda ne showrumdaki araca nede bu araca bindim dedi. Nedenini sorduğumuzda ise ben bu aracı sevmedim nedense ısınamadım dedi. Gelelim sürüşe koltukları resmen kazık gibi yol tutuşu sıfır. İndikten sonra biraz inceledim arabada opel arması sadece direksiyon ve dışta kullanılmış kapı meteşelerinde flan fiat amblemi basılı. Bence Opel kendini ticaride bitirdi şimdi ise elde kalmış eski kasa sıfır Combo var mı diye araştırcaz bulamazsak başka bir araç bakıcaz.

hocam combonuz 1.3 müydü yoksa 1.7 cdti mı?

Berke sna katılmıyorum bu konuda. Kangonun sıfırınıda aldım. kış ayıydı. arabanın ön camları yan camları buhardan görünmüyordu, ayrıca 90-100 le normal viraja girince kıçı başı oynuyordu. Doblonun yol tutuşu kangoya göre daha iyi. hızını aldığında gidişide ...

• Yeni Opel Combo'nun (2012 ve sonrası) üretimi durduruldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.