Şimdi Ara

Yeni Opel Combo tam bir hayal kırıklığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binek amaçlı arıyorsanız size piyasadaki en yakışıklı MPV olan Zafira'yı verelim. Laf aramızda Combo'dan Caddy'den kat kat konforludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Adi ustunde TICARI bir aracta insan neden konfor ve kalite bekler ki?

Dunyanin hic bir yerinde hic bir insan beklemiyordur heralde turkiye haric.

Cunku bizim insanimiz MAL. Kizmayin ha! Yalan veya yanlis bir sey soylemiyorum. Insanimiz MAL olmasa neden ailesini tasimak ve gezdirmek icin ticari arac alsin?

Neye Göre Ticari ? Neye göre insanımız MAL ?

Bak Bunların ruhsatında hususi otomobil yazıyor bunlardan konfor bekleyelimmi izninizle ?

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.6-multijet-panorama

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-panorama

Goz var nizam var. Arac ortadayken birakip kagitta ne yazdigina bakiyorsan soylenecek cok bir sey kalmamis.

Şu otomobil kullananlar neden at gözlü oluyor bi kısmı anlamış degilim arkadaş bazıları var hiç benim kullandıgımın aracın yarısı donanım vs yok ama lafta ticarileri eziyorlar akılları sıra.

Göz varmış nizam varmış öylemi ?

İmzamdaki araçta 4aırbag asr esp hıza duyarlı fonksiyonel deri direksiyon kol dayama sis farı kilitli sogutmalı torpido gözü 1.6 TDİ motor DSG şanzıman bu araç yük atmak için demi ailemle binmek yasak demi ? Gidin allahınız aşkına nedir bu artist tavırlar hareketler neye ?

At gözlüklerinizi çıkarında gidin yeni nesil bu araçları inceleyin inceleyin Firmaların reklamları vs. hepsi aileye yönelik reklamlar ve sloganlar . Ticarisi bu araçların kapalı kasalı olanlarıdır

• 21.yy da arkada bagimsiz suspansiyonu olmayan caddy ile yok donanim yok bilmem ne. Artistlikten degil konfor beklentin varsa doblo alsaydin gordugum kadariyla sinifinin en konforlusu. En dandik c sinifi araca bu konuda rakip olamaz orasi ayri.

• Turkiyede aileye yonelik reklamlar sloganlar dedigin vergi yuzunden aileler tercih etmek zorunda oldugundan. Ayni fiyata olsa kim C-max varken ticariye biner. Aracin ne oldugunu anlamam icin ruhsata reklama bakma ihtiyacim yok.

• Yahu arkadaşım bi git C segmenti Linea nın en fulunde bu arabadaki donanım varmı hayatında bi tarafın caddy koltuguna degmemiş daha kalkmış bana burda gazel okuma.

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim usluptan dolayı ama çıldırtıyorlar resmen insanı
  • Donanimi remel konfor unsuru olarak goruyorsan konu zaten kapanmistir, evet herseyin en guzeli caddy.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Adi ustunde TICARI bir aracta insan neden konfor ve kalite bekler ki?

Dunyanin hic bir yerinde hic bir insan beklemiyordur heralde turkiye haric.

Cunku bizim insanimiz MAL. Kizmayin ha! Yalan veya yanlis bir sey soylemiyorum. Insanimiz MAL olmasa neden ailesini tasimak ve gezdirmek icin ticari arac alsin?

Neye Göre Ticari ? Neye göre insanımız MAL ?

Bak Bunların ruhsatında hususi otomobil yazıyor bunlardan konfor bekleyelimmi izninizle ?

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.6-multijet-panorama

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-panorama

Goz var nizam var. Arac ortadayken birakip kagitta ne yazdigina bakiyorsan soylenecek cok bir sey kalmamis.

Şu otomobil kullananlar neden at gözlü oluyor bi kısmı anlamış degilim arkadaş bazıları var hiç benim kullandıgımın aracın yarısı donanım vs yok ama lafta ticarileri eziyorlar akılları sıra.

Göz varmış nizam varmış öylemi ?

İmzamdaki araçta 4aırbag asr esp hıza duyarlı fonksiyonel deri direksiyon kol dayama sis farı kilitli sogutmalı torpido gözü 1.6 TDİ motor DSG şanzıman bu araç yük atmak için demi ailemle binmek yasak demi ? Gidin allahınız aşkına nedir bu artist tavırlar hareketler neye ?

At gözlüklerinizi çıkarında gidin yeni nesil bu araçları inceleyin inceleyin Firmaların reklamları vs. hepsi aileye yönelik reklamlar ve sloganlar . Ticarisi bu araçların kapalı kasalı olanlarıdır

Eşeğe altın semer vur eşek yine eşek
    Ticari araca istediğin donanımı koy yine ticari araçtır.Asıl amacı 700-800 kilo yük taşımaktır.Gidip arka tarafa L şeklinde dimdik koltuk koyunca aile aracı olmuyor onlar.

Aile aracı istiyorsan Scenic,Zafira gibi Mpv lere bakacaksın.

• quote:

Donanimi remel konfor unsuru olarak goruyorsan konu zaten kapanmistir, evet herseyin en guzeli caddy.

Konfor olarak beni tatmin etmekte 1.90 boyum var ben kendımı bu araçlarda rahat hissettigim kadar hiçbirinde rahat hissedemiyorum geniş ferah bu etmenler ben aracı sürdügümde zevk alarak sürmemi saglıyor gerisi boş . Bakın daha bi kaç ay önce elimde 2007 Passat vardı ailemle gezmeye çıktık kardeşlerim ve annem isyan ettiler bu ne boguluyoruz yahu dobloya bile razıyız dediler bidaha bununla gelme eve dediler araç 2007 Comfortline passat .

Arkada makas var caddyde tamam ama araba 1650kg zıp zıp zıplamıyor dogal olarak hele arkaya 2-3 kişi oturdugunda büyük ölçüde bu sorunu atlatmış oluyorsunuz diyebilirim benim kızdıgım nokta insanlar neden bu araçları hor görüyor anlamış degilim Bukadar ticari araç satılıyor anket yapılsın yüzde 90 ı koltukluların ama aile amaçlı alıyor. Fiyat olarak iyi tabi ben cmax almak istememmi ama fiyatları ortada.

İmzamdaki araç şuan acentada 47-48bin tl Dizel otomatik (dsg) bu donanımlara sahip 5kişilik ailemle rahat rahat binebilecegim bu fiyata geniş ferah başka bir araç daha varsa söyleyin o paraya gidip alalım.

Bence verilen paranın son kuruşuna kadar hakediyor bu araçlar ama kullanmayan insanların aklı hala 2004 öncesi saçmalıklarda

• Ticari aracla gezmeye utanirim la.. Adi ustunde ticari arac. Sirket araci al getir gotur araci.. Konforlu konforlu muzigi acip mi gezicez alla askina. Vur tasa gitsin ticariyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 11 Haziran 2012; 15:37:39 >
  • Hafif ticariler, caddy, connect, combo vs, güvenli bir şekilde ticari faaliyetlerinizde kullanılması için hazırlanmiş araçlar.
    İse gidip gelirken güvenli bir şekilde gidersiniz, gerektiginde yükünüzü de taşır, pazarlamada kullanabilirsiniz.

Bunlardan binek konforu beklemeyin, alacağınız c segmenti bir araç bunlardan daha konforlu olacaktır.
    Bnmediğimiz araçlar değil, aksini iddia etmeyin.
    Konfor beklentiniz sadece tavanın yüksek olması ise belki...

Yeni doblo, yeni kangoo, arkada kullandıkları süspansiyon sistemi sayesinde biraz daha konforlu bir sürüş sağlıyorlar.
    Ama bunlar da hafif ticari.

Yeni combo ülkemizde çok satmayacak, ama Almanya'da çok satacağını düşünüyorum.
    Zaten opel bu işe Türkiye'yi düşünerek girmemiştir.
    Fiat gibi bir markanın zayıf olduğu Almanya pazarında bu araç markasından ötürü cok satacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Opel Fasoncu oldu. Her aracı başka firmadan Fason yaptırıyor.. Sonu hayır olsun..

Mercedes Benz'e ne demeliyiz peki?

Yeni Opel Combo tam bir hayal kırıklığı
  • quote:

Yahu arkadaşım bi git C segmenti Linea nın en fulunde bu arabadaki donanım varmı hayatında bi tarafın caddy koltuguna degmemiş daha kalkmış bana burda gazel okuma.

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim usluptan dolayı ama çıldırtıyorlar resmen insanı

2009 linea 1,6 emo plus ve 2011 1,6 +dsg trendlıne jetta araclarımız var ( çok ucuzdu aldık sıfır 38 900 eski kasa )
    linea en ful olanı jetta ise en boş donanımlısı
    linea biraz eninden dar ,jetta daha geniş ve rahat
    fakat linea küçümsenek arac değil , motoru dizel olmasına karsın çok seri ve atak

ve sizin cady de olan donanımlar bunda da var
    torpido soğutması hariç
    fiat denilince önyargılı bakıyor insanlar ,
    işyerinden komsumda 2006 1,6 fsi jetta var ,
    aracın tavan döşemesi ayrıldı tavan sacından ,şaşırmış durumda
    serviz 1500 tl istiyormuş kullanıcı hatası diye ,
    sanki bu adam tavan döşemesine çıkıp tepindi

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

Yahu arkadaşım bi git C segmenti Linea nın en fulunde bu arabadaki donanım varmı hayatında bi tarafın caddy koltuguna degmemiş daha kalkmış bana burda gazel okuma.

2009 linea 1,6 emo plus ve 2011 1,6 +dsg trendlıne jetta araclarımız var ( çok ucuzdu aldık sıfır 38 900 eski kasa )
    linea en ful olanı jetta ise en boş donanımlısı
    linea biraz eninden dar ,jetta daha geniş ve rahat
    fakat linea küçümsenek arac değil , motoru dizel olmasına karsın çok seri ve atak

ve sizin cady de olan donanımlar bunda da var
    torpido soğutması hariç
    fiat denilince önyargılı bakıyor insanlar ,
    işyerinden komsumda 2006 1,6 fsi jetta var ,
    aracın tavan döşemesi ayrıldı tavan sacından ,şaşırmış durumda
    serviz 1500 tl istiyormuş kullanıcı hatası diye ,
    sanki bu adam tavan döşemesine çıkıp tepindi

Yalniz benim aracim en baz modeli sizinki ise en fulu farki anlamissinizdir umarim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Hafif ticariler, caddy, connect, combo vs, güvenli bir şekilde ticari faaliyetlerinizde kullanılması için hazırlanmiş araçlar.
    İse gidip gelirken güvenli bir şekilde gidersiniz, gerektiginde yükünüzü de taşır, pazarlamada kullanabilirsiniz.

Bunlardan binek konforu beklemeyin, alacağınız c segmenti bir araç bunlardan daha konforlu olacaktır.
    Bnmediğimiz araçlar değil, aksini iddia etmeyin.
    Konfor beklentiniz sadece tavanın yüksek olması ise belki...

Yeni doblo, yeni kangoo, arkada kullandıkları süspansiyon sistemi sayesinde biraz daha konforlu bir sürüş sağlıyorlar.
    Ama bunlar da hafif ticari.

Yeni combo ülkemizde çok satmayacak, ama Almanya'da çok satacağını düşünüyorum.
    Zaten opel bu işe Türkiye'yi düşünerek girmemiştir.
    Fiat gibi bir markanın zayıf olduğu Almanya pazarında bu araç markasından ötürü cok satacaktır.

Hepimiz aynen bunları söylüyoruz ama anlamamakta ısrar ediyor ticari sahipleri. Bir yerimiz değmemiş koltuğuna bunların.

• quote:

Yalniz benim aracim en baz modeli sizinki ise en fulu farki anlamissinizdir umarim ;)

ticari ve binek arac kıyaslanmaz
    sadece bilgi için yazıyorum fiat lineada
    ESP, ASR , yokuş kalkış desteği ( hilholder ) CC ( hız sabitleme )
    ble&me ( tlf ve usb ) 6 airbag v.s, digital klima fln
    bir sürü oyuncak .
    yabana atılacak değil .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Dogru, Mercedes'te gelisen teknolojiye ayak uyduramadigi icin Citan'i cikariyor. Zaten alayini toplasan bir vw etmiyor.

Oda mercedesin hatası

Aziz o saydığın Crafter Fason'un daniskası.

Haberin olsun.
  • bazı kişiler doblo iyi her özellik var sorunsuz güzel cart curt diyorlardı hatta reklamlarda bile kasislerden geçişi hissettirmiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

98-2004-2006 Opel Vectra
    vw bora vw passat(2009) son olarak passatı kullandım ve satıp 1.6 180 hp insignia aldım.

Bu kadar tecrübeden sonra vw in opel den üstün bir tarafını göremedim.
    vw i o kadar abartıyorlar ki beni de bi dönem gaza getirdiler gidip aldım
    Neyse kullandım gördümki abarttıkları vw in opel den zerre kadar kalite konfor artık aklınıza ne gelirse farkı yok.
    Yok arkadaş işte zerre kadar fark yok.
    Şimdi bu kadar tecrübeden sonra birisi gelip vw daha iyi dedimi bi tarafımla gülüp geçiyorum.

Hayret daha vw daha iyi diyen çıkmamış

• sanırım beklentilerinizin altında kalmış

zaten bu segmentin hali ortada sert yapılı hacmen geniş araçlar

avrupada MPV diye geçip ülkemizde adına hafif diye başlayan bir isim uydurulmuş.

son zamanlarda donanım çitası bayağı bir yükselsede karoserin görevi sert yol tutuşu daim olacaktır.
  • Alman kalitesi Mercedeste beyler yanlış adrestesiniz.Reno pardon Dacia çakması Citan alın bir tane keyfinize bakın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.