Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
206.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Camlara Flim soran arakadaş bu şekilde sıkıntı olmadı şimdiye kadar..
     YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU

• Cevahir111 C kullanıcısına yanıt
    Kaç numara ve hangi markadan yaptırdın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Kaç numara ve hangi markadan yaptırdın hocam?

opel Odak kendisi yaptı yasal limitde marka ve numarasını sormadım. Zaten kime yaptırsan yasal limit de yapıyorlar ancak Polis vs.. isen zaten kimse somrayacağından daha kara yaptırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevahir111 -- 29 Eylül 2015; 10:59:56 >
  • Arkadaşlar frene basınca cooort diye bir ses geliyor balataların alışması falan mı bu anlamadım her fren yapışımda olmasa da oluyor araç 2000 km'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karahisarlı K kullanıcısına yanıt
    Karma tüketim şuanda 4.6 civarında.
  • EXPOXL E kullanıcısına yanıt
    citroende kullanılan eat6 şanzıman japon aisin imalatıdır bu şanzıman aynı zaman corsa da da kullanmaktadır gm değişiklik yaptığını düşünüyorum aisin toyota kuruluşudur
  • Cevahir111 C kullanıcısına yanıt
    Bu işin yasal limiti diye birşey yok, ön kapı ve ön camda film olduğu sürece başınız ağrır

• arkadaşlar lpg taktıran veya düşünen var mı?

• Kolçak taktıran var mı?

• Bende aracı yeni aldım hocam. Frene basınca hafif ayağımı kaldırınca frenden hafif bir ses geliyor. Normal mi bu durum? Bir de ilk kullanımda sanki balata kokusu gibi bir koku geldi. Araç güzel ama inşallah sıkıntı çıkıramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende aracı yeni aldım hocam. Frene basınca hafif ayağımı kaldırınca frenden hafif bir ses geliyor. Normal mi bu durum? Bir de ilk kullanımda sanki balata kokusu gibi bir koku geldi. Araç güzel ama inşallah sıkıntı çıkıramaz.

normal demek ki hocam 5-6 bin olsun da ses devam ederse bir arar sorarız.
  • Bu araç önceki kasa gibi nedense hiç tutulmadı. Yıllarda tek tük goruyorum.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Bir önceki kasa çıktığında sınıfında en iyi 2 arabadan biriydi. E kasa ne yazık ki i20 den bile zayıf. Fiyatı da malum

• enjoy otomatik olmuş 53900 tl. az görmek bence normal😀

• Yol sesi nasıl arkadaşlar. 100 üstüne çıkınca sol taraftan ses duydum dün. Sanki hafif cam aralık gibi. Acaba kapı mı açık gittim

• quote:

Yol sesi nasıl arkadaşlar. 100 üstüne çıkınca sol taraftan ses duydum dün. Sanki hafif cam aralık gibi. Acaba kapı mı açık gittim

110 dan sonra başlıyor rüzgar sesi bende 100 e kadar bişe duymadım genelde, geçenlerde aşırı rüzgar vardı o gün camlardan gelen sesi duydum ama rüzgar fazlaydı düz giderken aracı saga dogru itiyordu, bu arada arkadaşlar aracım 1.2 versiyonu essentia ne kadar yaktıgını göstermiyor mu ben mi bakamıyorum yardımcı olursanız

• Bence çok sessiz bir araba. Sınıfına göre iyi. C sınıf araçlar bile 120'den sonra ses alır.

• 1.0 benzinli motor alıp tüp taktırsak, 1.3cdti dan daha az yakar mı?

• Bence de yalıtım ve süspansiyon sistemi güzel. Sessiz ve konforlu bir araç diyebilirim. Bakalım yakıt nasıl olacak. Yol pc yok bende. Depoyu fulledim alınca işaret verene kadar doldurmayacağım kaç km gidecek diye ölçmek için. İlk depoda belli olmaz gerçi.

• corsa d cok güzeldi dıs tasarım olarak sınıfının lideri bence... yakışı falan demiyorum zaten çok performans yoksunu ve çok yakan saçma bir araç + donanım yoksunu bi araç aşırı pahalı parasını haketmez 1.3 dizelleri gene ele gelir eyvallah az yakar cok kacar memnun eder.

bu yeni corsa kasalar hiç olmadı zaten dokunmatik değil resmen ekranlar bile bastırmatik...

neyse astra k canlı canlı bi görelim ondan sonra opelin notunu vericez 2016 megane da 500bin tl'lik tesla araçlar gibi orta konsol ekranı vs vs varken astra k da hala mazda 3 - golf birleşeni çakma bir kasa ile eski megane guiletta ve golf karması iç tasarımla konsolla geliyor fakirin orta direğin umudu da olamayacak heralde bu sefer pahalı gelir.

özetle corsa almayın tavsiye etmem servisleride kazıkcı arıza ışığı yanar yetkili servis 5bin tl fatura çıkarır özel servise götürürsün dandik sigorta değişimi için 5 tl verirsin opel pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaqedi -- 7 Ekim 2015; 19:12:00 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.