Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
206.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaqedi

corsa d cok güzeldi dıs tasarım olarak sınıfının lideri bence... yakışı falan demiyorum zaten çok performans yoksunu ve çok yakan saçma bir araç + donanım yoksunu bi araç aşırı pahalı parasını haketmez 1.3 dizelleri gene ele gelir eyvallah az yakar cok kacar memnun eder.

bu yeni corsa kasalar hiç olmadı zaten dokunmatik değil resmen ekranlar bile bastırmatik...

neyse astra k canlı canlı bi görelim ondan sonra opelin notunu vericez 2016 megane da 500bin tl'lik tesla araçlar gibi orta konsol ekranı vs vs varken astra k da hala mazda 3 - golf birleşeni çakma bir kasa ile eski megane guiletta ve golf karması iç tasarımla konsolla geliyor fakirin orta direğin umudu da olamayacak heralde bu sefer pahalı gelir.

özetle corsa almayın tavsiye etmem servisleride kazıkcı arıza ışığı yanar yetkili servis 5bin tl fatura çıkarır özel servise götürürsün dandik sigorta değişimi için 5 tl verirsin opel pişmanlıktır.

Kaç km kullandınız yeni corsayı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

quote:

corsa d cok güzeldi dıs tasarım olarak sınıfının lideri bence... yakışı falan demiyorum zaten çok performans yoksunu ve çok yakan saçma bir araç + donanım yoksunu bi araç aşırı pahalı parasını haketmez 1.3 dizelleri gene ele gelir eyvallah az yakar cok kacar memnun eder.

bu yeni corsa kasalar hiç olmadı zaten dokunmatik değil resmen ekranlar bile bastırmatik...

neyse astra k canlı canlı bi görelim ondan sonra opelin notunu vericez 2016 megane da 500bin tl'lik tesla araçlar gibi orta konsol ekranı vs vs varken astra k da hala mazda 3 - golf birleşeni çakma bir kasa ile eski megane guiletta ve golf karması iç tasarımla konsolla geliyor fakirin orta direğin umudu da olamayacak heralde bu sefer pahalı gelir.

özetle corsa almayın tavsiye etmem servisleride kazıkcı arıza ışığı yanar yetkili servis 5bin tl fatura çıkarır özel servise götürürsün dandik sigorta değişimi için 5 tl verirsin opel pişmanlıktır.

corsayı ... km kullanmaya gerekmi var corsanın eskisi yenisimi olur corsa corsadır nekadar olabilir o kasayla 1.2 motorla içine otur zaten göğüs vs biraz değişmiş o kadar ki opel iç tasarımda 3-5 yıl geride en az....

yani illa opel olacaksa sıfır corsaya o paraları verip rezillik çekmektense 2. el temiz astralara yönelsinler ki astraya binilmez demiyorum ama çağın gerisinde kaldı opel...

Tek alınası aracı hayalet gösterge falan insignia olabilir onun dışında alt sınıflarda falan astra k opelin son şansı marka prestijini kurtarması için...

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    kilometre saatinin üzerinde depo gösterrgesinin altında 8 adet led var her led ortalama 5 lt tekabül etmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Bende aracı yeni aldım hocam. Frene basınca hafif ayağımı kaldırınca frenden hafif bir ses geliyor. Normal mi bu durum? Bir de ilk kullanımda sanki balata kokusu gibi bir koku geldi. Araç güzel ama inşallah sıkıntı çıkıramaz.

Corsa d yi 2009da ilk aldıgımızda bizdede geliyordu o koku sonra 3bin km de araç yolda kaldı baskı balata bitmiş dediler garantiden değiştirdiler daha sonra aracı kullandıgımız yıllar içerisinde oto yıkamada karşılarştıgım 2 kişiden aynı şikayeti duydum onlarda o kmlerde yolda kalmış çekici ile servise gidip bizim gibi garantiden baskı balata değişmişlerdi inş. sizede olmaz
  • quote:

quote:

quote:

corsayı ... km kullanmaya gerekmi var corsanın eskisi yenisimi olur corsa corsadır nekadar olabilir o kasayla 1.2 motorla içine otur zaten göğüs vs biraz değişmiş o kadar ki opel iç tasarımda 3-5 yıl geride en az....

yani illa opel olacaksa sıfır corsaya o paraları verip rezillik çekmektense 2. el temiz astralara yönelsinler ki astraya binilmez demiyorum ama çağın gerisinde kaldı opel...

Tek alınası aracı hayalet gösterge falan insignia olabilir onun dışında alt sınıflarda falan astra k opelin son şansı marka prestijini kurtarması için...

bir arabayı eleştirmek-övmek için binmek gerekir. oturulan yerden ahkam kesilmez.

seninle tartışmak zaman kaybı zaten. iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir arabayı eleştirmek-övmek için binmek gerekir. oturulan yerden ahkam kesilmez.

seninle tartışmak zaman kaybı zaten. iyi forumlar.

haha öyledir eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Chicky123

quote:

Yol sesi nasıl arkadaşlar. 100 üstüne çıkınca sol taraftan ses duydum dün. Sanki hafif cam aralık gibi. Acaba kapı mı açık gittim

110 dan sonra başlıyor rüzgar sesi bende 100 e kadar bişe duymadım genelde, geçenlerde aşırı rüzgar vardı o gün camlardan gelen sesi duydum ama rüzgar fazlaydı düz giderken aracı saga dogru itiyordu, bu arada arkadaşlar aracım 1.2 versiyonu essentia ne kadar yaktıgını göstermiyor mu ben mi bakamıyorum yardımcı olursanız

Yol bilgisayarı yok ne yazkki hocam :/

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    benim araç essentia servis aktif etti yol bilgisayarını
  • Arkadaşlar 2015 model Corsam ile 700 km oldu. Yağ değişimi ne zaman yapılacak bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Arkadaşlar 2015 model Corsam ile 700 km oldu. Yağ değişimi ne zaman yapılacak bilen var mı?

Sanırım 2000 de genel kontrol var doğrumudur öyle demişlerdi servisten

• Asmodian kullanıcısına yanıt
    1 yıl veya 15k km dolduğunda

• ben aracı alalı daha 1 ay oldu 1200 km 1 yıl dolmadan 15 k yapılır gibi
  • Anahtarı kontaktan çıkardığımda camların kapanmasını nasıl ayarlayabilirim?

• arkadaslar enjoy donanım da yolcu emniyet kemeri uyarısı var mı. şöför e takmayınca ötüyor yolcuya ötmüyor.

• quote:

Anahtarı kontaktan çıkardığımda camların kapanmasını nasıl ayarlayabilirim?

böyle özellik corsa larda yok diye biliyorum. belki color versiyonda vardır

• Bşr arkadaşta eski kasa corsa vardı boş paket gizli menu var ayarladım basınca anahtara camlar açıkıyor falan demişti. Bir bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1978

quote:

Anahtarı kontaktan çıkardığımda camların kapanmasını nasıl ayarlayabilirim?

böyle özellik corsa larda yok diye biliyorum. belki color versiyonda vardır

Color edition'da da yok hocam. Corsalarda öyle bir özellik yok.

• Corsa D kasada anahtardan cam aç-kapa far aç-kapa özellikleri var. Kontak 1 konumunda Silecek ve sinyal kolunu kendimize çekip gizli menüye girip ayarlanıyor. youtubeda corsa gizli özellikler diye videosu vardı ordan bakıp ayarlamıştım. Bi bakın E de de vardır bence özellikler. bu menüden sinyal sesinin şiddeti, hız limiti uyarısı ayarlama, geri vitese takınca arka sileceğin çalışması, cam ve farlara anahtardan kumanda etme gibi şeyleri ayarlıyabiliyorsunuz.
  • muro9358 M kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracım 8.4 lt re yakıyor.1.2 motor çok mu sizce
  • Asmodian kullanıcısına yanıt
    aracınızın avrupa şartlarına göre periyodik yağ değişimi 15000 km dir fakat Türkiye de aracınızın yoğun trafik ortamında kullanılması halinde servisler 10000 km de yağ değişimi önermektedir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.