Şimdi Ara

YENİ OPEL İNSGİNİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013'ün 2. YARISINDA SATIŞA SUNULACAK OLAN KASA BİR SELEFİNE GÖRE BÜYÜK BİR İLERLEME GÖSTERDİ.

BAŞLICA ESTETİK DEĞİŞİMLER:

4.2" GÖSTERGE EKRANI
    Bİ HALOJEN FARLAR (standart)
    4.2" RENKLİ EKRAN MÜZİK SİSTEMİ (standart)
    8" DOKUNMATİK ERKAN MÜZİK SİSTEMİ (opsiyonel)
    YENİDEN TASARLANAN KLİMA
    DOKUNMATİK ÇİFT TARAFLI KLİMA (opsiyonel)
    PARK ASİSTANI
    PEDDLE SHİFT (direksiyondan vites değişimi)
    DOKUNMATİK NAVİGASYON KUMANDASI
    KEYLESS GO (anahtarsız çalıştırma)

TEKNİK DEĞİŞİMLER:

1.6 SIDI 6MT. (170 hp, 260 NM tork, 6,3 l/100 km tüketim, 0-100km/h 9,8)
    1.6 SIDI 6AT. (170 hp, 260 NM tork, 6,5 l/100 km tüketim, 0-100km/h 10,4)
    2.0 SIDI 6AT 4x4 (250 hp, 400 NM tork, 8,7 l/100 km tüketim, 0-100km/h 8,9)

2.0 Ecoflex CDTI 6MT: (140 hp, 350 NM tork, 3,9 l/100 km tüketim, 0-100km/h 11,0)
    2.0 CDTI 160 hp ve 195 hp motolarda bir değişim yok.

YENİ OPEL İNSGİNİA YENİ OPEL İNSGİNİA YENİ OPEL İNSGİNİA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barq41 -- 17 Haziran 2013; 18:21:59 >

• Dün Ankara Opan'ı aradım, yeni Insignia'nın Türkiye satış tarihini öğrenmek için.
    Henüz talep almaya başlamadıklarını ve tahminen 2013 içerisine yetişmeyeceğini,
    2014'te satışlarının başlayacağını söylediler. Ne güzel heveslenmiştim, eylüle
    yeni kasa bi insignia sw ile başlayacağım diye :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purael

Dün Ankara Opan'ı aradım, yeni Insignia'nın Türkiye satış tarihini öğrenmek için.
    Tasarım olarak fazla fark yok gibi. Sanki makyajlanmış kasa gibi duruyor. Mesela zamanında astra ile yeni astra arasında dağlar kadar fark vardı. Ancak olması gereken de bu bence. Çünkü insignia kasa olarak hala güncel ve bir çok araçtan daha yakışıklı duruyor. Uzun süre götürür daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 19 Haziran 2013; 23:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Tasarım olarak fazla fark yok gibi. Sanki makyajlanmış kasa gibi duruyor. Mesela zamanında astra ile yeni astra arasında dağlar kadar fark vardı. Ancak olması gereken de bu bence. Çünkü insignia kasa olarak hala güncel ve bir çok araçtan daha yakışıklı duruyor. Uzun süre götürür daha.

Alıntıları Göster
    tasarım olarak bence en güzel değişiklik direksiyon arkasındaki gösterge grubu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barq41

2013'ün 2. YARISINDA SATIŞA SUNULACAK OLAN KASA BİR SELEFİNE GÖRE BÜYÜK BİR İLERLEME GÖSTERDİ.

4.2" GÖSTERGE EKRANI
    YENİDEN TASARLANAN KLİMA
    PARK ASİSTANI

TEKNİK DEĞİŞİMLER:

2.0 Ecoflex CDTI 6MT: (140 hp, 350 NM tork, 3,9 l/100 km tüketim, 0-100km/h 11,0)

İste bu güzel.Bizde 2013 insignia bekliyoduk ve eylulde gelıcek 2.0 ctdı 130hp alicaz.Ve bu haber cok hosuma gıttı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

quote:

Orijinalden alıntı: barq41

2013'ün 2. YARISINDA SATIŞA SUNULACAK OLAN KASA BİR SELEFİNE GÖRE BÜYÜK BİR İLERLEME GÖSTERDİ.

4.2" GÖSTERGE EKRANI
    YENİDEN TASARLANAN KLİMA
    PARK ASİSTANI

TEKNİK DEĞİŞİMLER:

İste bu güzel.Bizde 2013 insignia bekliyoduk ve eylulde gelıcek 2.0 ctdı 130hp alicaz.Ve bu haber cok hosuma gıttı ...
    bence 1.6 170 hp 180 hp den iyi olmuş,hatta 160 hp bile kaldırırı bu arabayı,az da olsa 170hp benzinden tasarruf edecektir,iyi oldu iyi

• quote:

Dün Ankara Opan'ı aradım, yeni Insignia'nın Türkiye satış tarihini öğrenmek için.

bence eylül ayı gibi yurt dışı lansmanı olur,ekim ayı gibi satışlar başlar,2014 ü beklemezler,çünkü piyasada insignia kalmadı ve toyotadan tut diğer araçlar full yeni kasaya girdi pazarı kaçırmazlar , ekim kasım arası bayilere gelir araçlar ,2 ay önce opel bayisine gitmiştim insignia için,şu an hiçbiryerde yok yanıtını aldım,sadece sw i vardı,o da çok tipsiz duruyo insignialarda,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

quote:

bence eylül ayı gibi yurt dışı lansmanı olur,ekim ayı gibi satışlar başlar,2014 ü beklemezler,çünkü piyasada insignia kalmadı ve toyotadan tut diğer araçlar full yeni kasaya girdi pazarı kaçırmazlar , ekim kasım arası bayilere gelir araçlar ,2 ay önce opel bayisine gitmiştim insignia için,şu an hiçbiryerde yok yanıtını aldım,sadece sw i vardı,o da çok tipsiz duruyo insignialarda,

Umarım söylediğiniz gibi olur, 1.6 sidi ile güzel bir fiyatlandırma yaparlarsa satışları epey artar diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

quote:

Umarım söylediğiniz gibi olur, 1.6 sidi ile güzel bir fiyatlandırma yaparlarsa satışları epey artar diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Ben de Malatya'daki Opel Kavuklar'daki elemana sorduğumda o da 2014'te geleceğini söyledi. Yalnız benim kafama takılan şöyle bi durum var:

Şimdi Opel gibi dünyanın dev oto firmalarından biri 2013 içinde İnsignia çıkarmazsa, bundan 5-10 yıl sonra geçmişe bakıldığında 2013 model İnsignia olmayacak. Yani Opel 2013'te Opel İnsignia üretemedi denilecek. Doğru mu düşünüyorum yoksa saçma mı?

Bence makyajlı kasa Ekim'den sonra satışa çıkar, hem de şu anki liste fiyatlarından 4000-6000 tl gibi bi indirimle gelir diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Çünkü hazırda bekliyorum :)

• Yeni insigniayi bekleyen arkadaslar asagidaki videoya bir baksinlar. Bence cok guzel olmus.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-RJ3Lcq33DE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbmbb

Yeni insigniayi bekleyen arkadaslar asagidaki videoya bir baksinlar. Bence cok guzel olmus.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-RJ3Lcq33DE

abi hız gösterge paneli süper olmuş elektronikli falan,çok değişik
  • Bu adreste detaylı fotograflar var. O elektronik gösterge farklı donanimlarda daha değişik yapılmış. İşin ozeti yeni insgnia alacaklar mutlaka bunu beklemeliler.zira yeni tasarimi gordukten sonsa daha iyi kiyas yapilabilir.
    http://www.leblogauto.com/zenphoto/opel/2013/Pr-sentation_Opel_Insignia_restyl-e/
  • Bugün konuştuğum bayii yeni insignia'nın Eylül'de Almanya'da tanıtılacağını ve Ekim'de Türkiye'de satışının başlayacağını söyledi. Doğruluk payı var mıdır sizce? Ve fiyatları nasıl olur acaba tahmininiz nedir?
  • Faizlerin ve euro'nun art(tiril)masi yuzunden en az 2-3 lira fazla olur. Bence 1.6 Cosmo, sunroof ve deri koltuk haric 73 civari olur. 2013 sonuna yetistirirlerse Sonbahar indirimi umudumuz artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Faizlerin ve euro'nun art(tiril)masi yuzunden en az 2-3 lira fazla olur. Bence 1.6 Cosmo, sunroof ve deri koltuk haric 73 civari olur. 2013 sonuna yetistirirlerse Sonbahar indirimi umudumuz artik.
    Almanya sitesinde 24bin € civarından satışta görünüyor. Ancak 1.6 Dizel motor henüz yok. Yalnızca Zafirada var oda 33 bin € civarı

http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/personenwagen/insignia-4-tuerer/index.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbmbb

Almanya sitesinde 24bin € civarından satışta görünüyor. Ancak 1.6 Dizel motor henüz yok. Yalnızca Zafirada var oda 33 bin € civarı

http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/personenwagen/insignia-4-tuerer/index.html

Alıntıları Göster
    Bugün Opel Almanya'dan İnsignia teknik detayları incelerken LPG'li modeli gördüm 1.4(103 kw) 140 PS eğer Türkiye'ye bu model gelirse patlama yapar heleki şugünlerde..
    http://www.opel.de/content/dam/Opel/Europe/germany/nscwebsite/de/01_Vehicles/01_PassengerCars/Insignia_FAMILY/Insignia_Notch/02_Auss_und_Tech_Daten/Insignia_Preisliste_20130617_1.0.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

Bugün Opel Almanya'dan İnsignia teknik detayları incelerken LPG'li modeli gördüm 1.4(103 kw) 140 PS eğer Türkiye'ye bu model gelirse patlama yapar heleki şugünlerde..
    http://www.opel.de/content/dam/Opel/Europe/germany/nscwebsite/de/01_Vehicles/01_PassengerCars/Insignia_FAMILY/Insignia_Notch/02_Auss_und_Tech_Daten/Insignia_Preisliste_20130617_1.0.pdf

Alıntıları Göster
    Yeni INSIGNIA motor seçenekleri

BENZİN

YENİ OPEL İNSGİNİA

DİZEL

YENİ OPEL İNSGİNİA

• Eski yuvarlak düğmeli navigator tekerleginin yerini dokhnmatik mause almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbmbb -- 3 Ağustos 2013; 23:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesut91

Bu mesaj silindi.
    tipine gurban
  • quote:

Orijinalden alıntı: Made In USA

tipine gurban

Alıntıları Göster
    Yeni insigniada ilginç bir özellik. Navigasyon ekranı görüntüsünü hız göstergesinin ortasına yuvarlak bir alana alabiliyor. Dokunmatik ekranda kişiselleştirmeler yapılabiliyor. Sanki işletim sistemi android gibi.

Yeni insignia intellink tanıtımı
    https://www.youtube.com/watch?v=VdkOtgI3WEw
    https://www.youtube.com/watch?v=U_LWMuxyvMI

1.6 TDCI tanıtımı
    https://www.youtube.com/watch?v=DE8DbbfNUKM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.