Şimdi Ara

Yeni ortam yeni sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kerem_enes

birader neresi boşbeleş ben adam gbi sana diom piskolojim 'in ..... koyuldu sen gelmişsin dalga geçiyosun yazma kardeşim nerde hata yapıyorum diye size soruyorum cevaplara bak git kumda oyna başka cevap yok muydu?altına yap üstüne otur gibi heee???

Yazı stili düzgün. Durumlar iyiye gidiyor. Benliğini kaybetme ve doğal olarka kendine güveninide kaybetme. Sağlam arkadaşlar ile tanış. Ortamlarmış bilmem neymiş bunların ne kadar boş olduğunu anlarsın ilerde. Ben daha baştan böyle düşündüğüm için hiç ortam arayışına girmedim. Arkadaşlarım kendiliğinden oldu gibi birşey. Çıkarcı kişilerle arkadaşlığım çok kısa sürmüştür. Şu anda lisedeki 8 arkadaşımla görüşüp konuşuyoruz. Birde Ünv.de samimi 2-3 arkadaşım daha var. Ve 1 arkadaşım var ki ta ilkokul 2 den beri..(konuya girerse cevap yazar heralde). Ayrıca bugüne kadar kimseye "dost" demedim. Bu arkadaşlarımın arasında gerçekten dost sıfatını hakeden insanlar var tabi ama "dost" lafı işe yaramaz insanların ağzında laçka olduğu için kullanamıyorum bu sıfatı maalesef.

Neyse kendi kendime birşeyler yazdım sana faydası olur mu bilmem ama oku işte Gözlerinin ömründen 1dk lık ömür daha kaybedersin, ben yazarken 5dk kaybetmişim çok mu

Ekleme: Ben yazarken yine katliama deva etmişsin Lütfen bu huyundan vazgeç. Önemsemediğin bu şeyin ne kadar önemli olduğunu kavrayabildiğin zaman çok geç olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 13 Mart 2009; 22:14:40 >

• No ss No güven
  • quote:

Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)

millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...

yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...

herşey tip değildir...
    demek ki sen insanlarla da böyle konuşunca senden uzaklaşmışlar...
    konuşmalardan normal sınıftan birasss farklı olduğun, hatta anormal sınıftan olduğun anlaşılıyor zaten

• AurorAbeam yazdığın yazı içn teşekkür ederim....

inanmayan arkiler ben photoshop bilmiyorum kendimi internet ortamına sürüp herkesin resmimi görmesini sağlıcak kadarda aptal olmadığımı düşünüyorum ve kimseye güvenmiyorum hayat bana bunu öğretti....

eğer sizde bana güvenmiyorsanız....fevzi çakmak caddesi....garanti bankası altı....(ışıklar yanında)....tabya/bağcılar açık adresi verdiğimi düşünüyorum yeterlice çarş cuma günleri saat 16,00-22,00
    arası pazar günleride sabah 09,00-21,00 arası beklerim gelin bi çayımızı için....

zaten bağcılar tabya'ya gelin ordaki seyyar satıcıya bile sorsanız hasan aktoka'nın boks klübü diye size gösterirler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kymelria

quote:

Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)

millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...

yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...

herşey tip değildir...
    demek ki sen insanlarla da böyle konuşunca senden uzaklaşmışlar...
    konuşmalardan normal sınıftan birasss farklı olduğun, hatta anormal sınıftan olduğun anlaşılıyor zaten

xD yoq benim içinde herşey tip diil saten önemli olan insanlıq,arkadaş dediğin insan olmadıktan sonra ne işe yarar eski okulda 3 tane sevgilim vardı egoistlik,yalancılık,kaşarlık gibi sebeplerden dolayı onları şutladım ta ki gerçek sevgilimi bulana kadar...belki o onlar kadar güzel deildi ama,hala onu seviyorum....bnde yakışıklı biri değilim ki zaten bu devirde ağzı laf yapan karıyı-kızı götürüyor...bide ortamın ve karizman önemli....bnce...

• birader aynısı bana oldu eski okulumda çok ders dinlemeyen şamata bir ögrenciydim yeni okulumda agzından harf çıkmaz derslerde öyle biri oldum bi yandan iyi oldu egitim hayatım düzeldi şimdi notlarım,derslerim daha iyi
  • bende böyle durumla karşılaştım ilkten tabiki zor oluyo yeni kişiler, yeni ortamlar, herşey çok farklı sanki başka ülkeye gitmiş gibi herşey zor. ilk 1 hafta sınıfa alışmaya çalışıyodum sınıfta ağzımı açamıyodum ne yapmam gerektiğini düşünüyodum hep, ve buldum sonunda hocanın sorduğu sorulara cevap veriyodum böylece sınıfın sesime alışmasını sağlıyordum 1 - 2 hafta böyle geçtikten sonra sınıfta bana alıştı yani beni yabancı biri görmekten vazgeçtiler ve böylece arkadaş edinmemde kolaylaştı yani şuan herşey yolunda
  • saf mısınız olm adam yan üyelik almış konuşmasını değiştirmiş belli olmasın diye.

sorunun ciddi olduğunu varsayarak cevap veriyorum dostum zmnla onlarda olucak ama eski arkadaşlarınla da irtibatı koparmamaya çalış plz
  • hiç bi zaman okulda falan veya bi ortamda kendimle övünmeyi sevmem yada boksör olmamla ve en yakın arkim kanky'im kardeşim gibi severim kendisini ülkü ocağı okul başkanı olduğu için biraz karizmamız vardı öle ameleler gibi ön plana çıkıp ortalık malı olmam,, herkes muhatabımda değildi üç beş arkadaş gerisi ne yapmış ne etmiş taqmazdık herkes bilirdi bizi 9-10-11 bi 12ler tanımazdı gördüğümde selam verip geçerdim baş baş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kud

saf mısınız olm adam yan üyelik almış konuşmasını değiştirmiş belli olmasın diye.

sorunun ciddi olduğunu varsayarak cevap veriyorum dostum zmnla onlarda olucak ama eski arkadaşlarınla da irtibatı koparmamaya çalış plz

arkadaşım forum donanım'ı bi ayakkabıı ararken buldum kimseye tanınmak veya tanıtmak yada bu forumda olup milletle dalga geçmek için açmadım beni tanımak isteyen açık adresimi verdim gelsin belki iyi arkadaşlıklar çıkar ortaya tanışabilriz...tanışmak isteyen gelsin tanışsın ama korkumda yok yani ortalık karışsın....isteyen gelebilir..
  • Benim bi derdim vardı adam gibi açtım derdimi hani....şöle bişi vardır...sevgiler nasıl paylaşıldıkça çoğalıyosa hüzünlerde azalır ben bu amaçla açtım derdimi size hiç bi kasti amacım yok yanlış anlamayın yani...
  • sen hatayı en baştan yapmışsın.Derste küfredeni kim sever ki?
  • hiç kimseye küfür etmedim ben işte sorunda orda...

bizim eski sınıfta abazanlık diz boyu kız arkilerimiss filan küfür ederdik boyna içmeye gidrdik derste küfür etmekten 3 kere idareye gittim....bir sürü şeyler okul'un tadını çıkarıyoduk ve ben bi anadolu lisesi öğrencisiyim...oks sınavında türkiyede 750,000 kişi içinde ilk 10,000 de olan bi öğrenci işte ilkokulda inek gibi çalıştık lisede patladık....yani bunları okuyan normal bi liseden old. düşünücek ama 100 lerce yııllık geçmişi olan bi lisede okuyordum....hemde ist. en iyi ilk 10 lisesinde...

ama şimdi herşey farklı herşey 180 derece dönmüş gibi sanki....

bende bu yüzden beyin apçuklaması geçirdim...
  • O zaman şöyle söyleyeyim.Madem alışamadın okuluna öss ye iyi hazırlan gir bir üniversiteye.Sonuçta arkadaş her yerde var
  • Yani ben buraya ne kendimi övmeye ne kendimi millete kanıtlamaya ne millet'e artislik yapmaya nede sizle dalga geçmeye geldim sadece sorunumu çözmek istiyorum ve sınıftaki kızlar yüzüme bile bakmayınca çok uyuz oldum piskolojim alt-üst oldu resmen

2 aydır okuldayım 9 lardan falan 2,3 tane kesen kız war ama sanki millet beni takmıo sınıfta...bende hep tenefüslerde cama otururum ayaklarımı aşağı sarkıtırım müzik dinlerim bide mesaj çekiorm okulda başka bişi yapmıyorum 8.sınıfta 90 dan aşağı notum yokken şimdi 4 tane zayıfım 3 tanede 2 olan notum war ailem şokta bende değiştim bayağı sorunlarımın üstesinden gelemiyorum...hatta bazen içimden intihar etmek bile geliyor...butun günümü odamda geçiriyorum..artık profesyonel piskolojik destek almam gerektiğni düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Crescentlife

O zaman şöyle söyleyeyim.Madem alışamadın okuluna öss ye iyi hazırlan gir bir üniversiteye.Sonuçta arkadaş her yerde var

arkadaşım sana çok teşekkür ederim yorumların için...

beyler q.bakmayn ters cevaplar verdiysem sinirimlerim çhok bozuk bu aralar moralim sıfır kafayı çizdim çizicem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kud

saf mısınız olm adam yan üyelik almış konuşmasını değiştirmiş belli olmasın diye.

Kud!
    adamım seni kim çizdi ya
    bekle ben de yerim bi 4gün beraber günleri sayarız
  • Beyler başka önerisi olan war mı?

cool takılmak için kasmak istemem , kascak şeyler sölemeyin.....
  • Yeni okulundakiler adamdan anlıyolar da ondan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Yeni okulundakiler adamdan anlıyolar da ondan...

eyw...başka yorum yapcaq war mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.