fotoların fake olduğunu düşünen arkilere gelince ne diim yuh artık bea...:D dün akşam çektim diğeri eski ama 3 aylık olsun zaten kimseye artislik yapmak yada hava atmak için koymadım yanlış anlamayın arkadaşlara 145 cm omzum var diyince beni kolpacı sandılar:D resim ekle falan dediler bende ekledim ama isterseniz gece eve gidince 3,5 resim daha ekleyebilirim hala şüpheniz varsa...
oha kerem bu ne lan biraz daha uğraşsan mr olimpia olacan.yuh yani bu nasıl vücut o yaşta.nasıl yaptın bunu anlat bakalım şimdi.boşver arkadaş işlerini onlar basit sen bu vücudun nasıl bu hale geldiğini anlat.
fake tabi kimden dilendin fotoları
quote:
Orjinalden alıntı: kerem_enes
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: kerem_enes
Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)
millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...
yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...
Bilader benim belim 80 cm . Body ile uğraşıyorum . Ben kendimi üçgen olarak görmezken sen bu 104 cm belinle nasıl üçgen görüyorsun kendini anlamadım :)
body ile uğraşıon oke...bench te kaç basıyosun...chins up kaç çekion...??leg press kaç bastın squat kaç basıon???
bench... nizami ama vücuduna değene kadar indirip ve genişe yakın tutup... chins up ta ayaklar kenetlenmiş kollar omuzun yaklaşık 1,5 katı açık şekilde...
ben benchte ,,nizami olmaya çok önem vermek lazım, vücuduma değene kadar indiririm ve genişe yakın tutarım. Günüme göre son 2 tekrar forced reps şeklinde olabilir...we serbest bar ile
115 kg 6 tekrar üst göğüs incline sehpada 95 alt göğüs dicline sehpada 100
Squat'a gelince ben bacak çalışmayı çok sevmediim için.ayın 1 haftasını ağır basarak geçiriyorum.Squatta enson 130 kg yatarak leg preste 150 kg basıyorum.diğer zamanlarda squatta 100-110 arası geçiriyorum.
SEN ŞİMDİ HUMAN FLAG DA YAPARSIN ehueheh YAPION DİMİ HUMAN FLAG xDxD
De git kardeşim ya . 2 tokatlık işin var .
Hem lise öğrencisisin hemde tonlarca kasın var. İnanmıyorum. Bir kağıda " SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR | I Love Sedat Abi ! " yazıp resmini çekmediğin sürece asla inanmam.
Şimdiye kadar okudugum en gereksiz tartışma; liselinin kompleksi, abilerinin çocuğu gaza getirip rezil etmesi, gerek yok bunlara...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme