Şimdi Ara

Yeni ortam yeni sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin 700 kişi bakmış cevap yazan yoqq :((((
  • Takma kafana yeni ortamlarda olur böyle durumlar
  • Ama takılmıcaq gbi diil kii...adamlar resmen k.bakmayın ama mal...sabah geliyorum abi insan'a bi günaydın denmez mi sınıf ruhu yok bi kere gruplaşmışlar...en gülünmeyecek 8 yaşındaki çocuğun bile gülmeyeceği espriler yapıyorlar...acayip acayip hareketler...örn.. sınıfa geldim 2. hafta tartıştım biriyle....olay şu..tuvaletten çıkıyorum çocuk gelmiş beni ittirerek tuvalete sokmaya çalışıyo...tuttum bunu attım kapıya direk geçircektim çenesine bitane millet tuttu abi yanlış anladın nie kızıon ki dedi bana ben sana sadece seni seviyorum dicektim dio ben bu adam'a ne diim qiii...yüz verdik bi .....mediğin kaldı dedim bağıra bağıra çıktım lavabodan hepsi aynı tüm ameleleri toplamışlar sınıfa... xD
  • Seni sabun yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem_enes

Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)

millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...

yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...

baba valla ölçülerine göre vücut çok iri gibi canlanıyo gözümde104cm bel yuh:D benim bile 92 ama olsun boyuna göre iyi gözükebilir kol kaçtı acaba senin omuzda baya iyi 147 cm

• Şuna bakın bir kere! Oğlum sen epey şımarmışsın. Her sene 2,3 kız çıkma teklif edermiş... Şimdi etmiyormuş?:( Niyeymiş?... Sıfırdan başlaman gerekiyor hayata. Bir reset at bakalım.. Oh bahar temizliği.. Genç dimağlara bire bir..
  • quote:

Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)

millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...

yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...

Bilader benim belim 80 cm . Body ile uğraşıyorum . Ben kendimi üçgen olarak görmezken sen bu 104 cm belinle nasıl üçgen görüyorsun kendini anlamadım :)
  • omuz genişliğin 147 mi.ya sallıyorsun yada 147 cm nedir bilmiyorsun.
  • Ben de dönem ortasında bi okula gitmiştim, ben onlardan kaçtıkça onlar kovalıyodu, ben arkadaş olmak istemedikçe onlar zorluyodu aşırı ilgiden bıkmıştım hatta o kadar söylemeliyim... Anlayacağın kafa dengi 3-5 kişiyle arkadaş ol kızlar falan da çirkinmiş zaten, senin gibi üçgen vücutlu birisine gitmez yani boşver gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

omuz genişliğin 147 mi.ya sallıyorsun yada 147 cm nedir bilmiyorsun.

birader buraya resim eklerim sende bişey olursun burda AYIPTIR SÖLEMESİ........

2,5 senedir body ile uğraşıyorum...6-7 ay kadar yaşım küçük olduğu için mekik şınav barfiks 2 senedirde body geçmişim war 43 cm. soğuk kol 44,5 kadar sıcakken çalışırken bu arada yağ oranım %17,9

kafkas kökenli olduğumuz için bizim aile biraz iridir...

147 cm sıcak ölçü lat down'a girdikten sonra bu arada lat down 70-75 basıyorum chest press falan 80 zorluyorum....inanmayan warsa yukarıda adresimi verdim amcamın işlettiği boks klübümüzde çalışıyorum herkes gelip izleyebilir...

ne olmasını bekliyodun 190 boya 120 cm omuz mu???

kardeşim war 14 yaşında 1,79 boyu war 131 cm omuz çewresi war 40 cm de kolu war...beraber çalışırız...

• quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Bilader benim belim 80 cm . Body ile uğraşıyorum . Ben kendimi üçgen olarak görmezken sen bu 104 cm belinle nasıl üçgen görüyorsun kendini anlamadım :)

tığ gibi gözüküyom merak etme...147 cm omuz olunca sende üçgen gözükürsün;)

• Kubar gördün mü hiç
    Şeker attın mı?
    Kova nedir sarma nedir 3lü nedir pank nedir biliyormusun?

Çocuk şubeye girdinmi hiç

Bunları yapmadıysan ortam insanı olamamıssın.

İçki içmeyle espri yapıp sınıfı güldürmeyle ortam çocuğu olunmaz
    Senin yaptıklarını 7.sınıfta her gün yapıyordum
    Madem ortam çocuğusun her ortama ayak uyduracaksın.
    Ha iyi bi halt mı ettin dersen etmedim ama öyle gerekiyordu çevremden dolayı çevre derken arkadaşlarıma laf atmayın herkes birbirinin arkadaşıdır çünkü bunların hiç birisi tek yapılmadı.En uzak arkadaşım 5 senelik ve içtiğimiz sigara olsun yattığımız ev olsun çıktığımız tatil olsun hiç biri ayrı yapılmadı.
    Bodye gitmeyle boks yapmayla olacak işte değil bunlar en baba geçinen burnuna 1 kafa yese kalkamaz

Adaşız bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 14 Mart 2009; 21:49:40 >

• bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

madem body ile uğraşıyosun biliyosundur ideal bi body ci minimum 90 kilodur...

Bel vucudu gosteren esas şeydir Arnold'ın bu kadar efsane olmasının sebebi "kız beli" dimi?=
    V-Taper denen tam anlamıyla üçgen vucutlar icin ( ki eminim herkesin esas hedefidir- genis omuz ve gogus, ince bel) bel ölcüsü bu açıdan çok önemli 104.. cm ama boy uzunluğundan sırıtmıyor....
    Yani esas olsan ölcüden cok bel ile olan orantı.. Emin olqii kolunun buyukluguu gosteren bile belin inceligidir ( yandan bakıldıgı zaman... ;)

• quote:

bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

Bel vucudu gosteren esas şeydir Arnold'ın bu kadar efsane olmasının sebebi "kız beli" dimi?=
    V-Taper denen tam anlamıyla üçgen vucutlar icin ( ki eminim herkesin esas hedefidir- genis omuz ve gogus, ince bel) bel ölcüsü bu açıdan çok önemli 104.. cm ama boy uzunluğundan sırıtmıyor....
    Yani esas olsan ölcüden cok bel ile olan orantı.. Emin olqii kolunun buyukluguu gosteren bile belin inceligidir ( yandan bakıldıgı zaman... ;)

Bodye giden arkadaşların çoğu ya kilo alıp fit görünmeye gider yada fazla yağlarını eritip kilo vermeye gider.
    90 Kilo iken bodye giden bir insan zayıflamak için gider eğer 1.95 boyu 90da kilosu var ise bodye gitmez

Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 14 Mart 2009; 21:44:01 >

• quote:

ve nerden ölçtüğüme gelince Kimileri bir başştan bir başa kimleri çevresini ölçüo dogru ve standart olanı çevresi omuz başlarının 5,6 cm altından ölçmek al sana her ikisinide yazayım benim sıcakken 146-147 cm bir bastan bir basada 62-63 cm....

Body yaptıkça Omuz genişler, omuz başlarındaki kas gelişiminden ötürü ama omuz kemiği genişlemez.....
    1.80 boyunda birisinin omuz çevresi genleride yatkınsa, 160 CM.. olabilir, ama üst limiti bilemiyorum açıkcası.
    Arnold'ın 172 cm. olduğunu duymuştum....Siz 1,90 boyu olan birine 1,47 yi çok görüyorsunuz yemin ederim klübümüzde bi abi war 1,78 boyu war ergenlik çağından beri body ile uğraşıyo şuan define olduğu halde 149 cm omuz ölçüsü war ben kendimden utanıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

Bodye giden arkadaşların çoğu ya kilo alıp fit görünmeye gider yada fazla yağlarını eritip kilo vermeye gider.
    90 Kilo iken bodye giden bir insan zayıflamak için gider eğer 1.95 boyu 90da kilosu var ise bodye gitmez

Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok

Ben body'e gitmiyorum ki zaten sadece boks'a temel oluştursun diye temel body hareketleri yapıyorum makinelerle squat,chest press,leg press,bench press ve lat türü hareketler sadece şekil oluşsun diye yoksa bilirsin hiç bi boksörün karın kasları belli olmaz..... ;)

we şu cümleye gelince Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok... haklısın xD ama gençliğinde bi efsaneymşş....

• quote:

quote:

ve nerden ölçtüğüme gelince Kimileri bir başştan bir başa kimleri çevresini ölçüo dogru ve standart olanı çevresi omuz başlarının 5,6 cm altından ölçmek al sana her ikisinide yazayım benim sıcakken 146-147 cm bir bastan bir basada 62-63 cm....

Body yaptıkça Omuz genişler, omuz başlarındaki kas gelişiminden ötürü ama omuz kemiği genişlemez.....
    1.80 boyunda birisinin omuz çevresi genleride yatkınsa, 160 CM.. olabilir, ama üst limiti bilemiyorum açıkcası.
    Arnold'ın 172 cm. olduğunu duymuştum....Siz 1,90 boyu olan birine 1,47 yi çok görüyorsunuz yemin ederim klübümüzde bi abi war 1,78 boyu war ergenlik çağından beri body ile uğraşıyo şuan define olduğu halde 149 cm omuz ölçüsü war ben kendimden utanıyorum...

Ya sen 172 ne biliyormusun ?

• 6 yaşından beri basketbol oynuorm ve 9 yaşından beri yüzüyorum etkisi çok fazla çatım baya iri zaten ..

tabi çatı dan kastım iskelet sistemi
    omuz başlarım çok kalın değil
    benden daha kısa olupta daha iri olan bir adamın benden daha geniş kemiklere sahip olması imkansız gibi birşey(yüzücü , su topcu vs hariç)
    ayrıca benden çok uzun olupta daha ince omuzlular var yapı meselesi bu
    ama omuzumun çatısının iyi olduğunu balkan 3.sü antrenörüm sölüo bunuda ergenlikten başlayan spora bağlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

quote:

Ya sen 172 ne biliyormusun ?

172 cm mi.... hmm....
    CaNaWaR gibi bişi işte ne olabilir qiiii

1.5 sene evel ölçmüştüm 131.5 gelmişti omuzlarım antremanlara agırlık verdim suanda soguk 146 geliyor ama tabi bu boks sayesinde oldu....

• Arnold kadar olmak maalesef mümkün değil, Arnold'ın omuz çapı 172 santimdi.
    Aslında sadece boydan ötürü değil, Arnold'ın mutant olduğu için, kolay kolay kimse onun omuz çapına ulaşamaz dünyada...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.