Şimdi Ara

Yeni ortam yeni sorunlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Seni sabun yaparım.

Arabanın torpido gözüne sokarım.Türkçe'yi Türkche yapmamaya az da olsa özen göstermekle başla işe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem_enes

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

madem body ile uğraşıyosun biliyosundur ideal bi body ci minimum 90 kilodur...

Bel vucudu gosteren esas şeydir Arnold'ın bu kadar efsane olmasının sebebi "kız beli" dimi?=
    V-Taper denen tam anlamıyla üçgen vucutlar icin ( ki eminim herkesin esas hedefidir- genis omuz ve gogus, ince bel) bel ölcüsü bu açıdan çok önemli 104.. cm ama boy uzunluğundan sırıtmıyor....
    Yani esas olsan ölcüden cok bel ile olan orantı.. Emin olqii kolunun buyukluguu gosteren bile belin inceligidir ( yandan bakıldıgı zaman... ;)

Bodye giden arkadaşların çoğu ya kilo alıp fit görünmeye gider yada fazla yağlarını eritip kilo vermeye gider.
    90 Kilo iken bodye giden bir insan zayıflamak için gider eğer 1.95 boyu 90da kilosu var ise bodye gitmez

Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok

Ben body'e gitmiyorum ki zaten sadece boks'a temel oluştursun diye temel body hareketleri yapıyorum makinelerle squat,chest press,leg press,bench press ve lat türü hareketler sadece şekil oluşsun diye yoksa bilirsin hiç bi boksörün karın kasları belli olmaz..... ;)

we şu cümleye gelince Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok... haklısın xD ama gençliğinde bi efsaneymşş....

Yeni ortam yeni sorunlar

Bilirim belli olmaz

Omuzu gelince yarın çalışman varsa 1.72 cm i yerde bi ölç sonra omuzunun başladığı yerden geri kalan yere bak en az 80 cm kalması lazım

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ax

omuz genişliğin 147 mi.ya sallıyorsun yada 147 cm nedir bilmiyorsun.

ve nerden ölçtüğüme gelince Kimileri bir başştan bir başa kimleri çevresini ölçüo dogru ve standart olanı çevresi omuz başlarının 5,6 cm altından ölçmek al sana her ikisinide yazayım benim sıcakken 146-147 cm bir bastan bir basada 62-63 cm....

Body yaptıkça Omuz genişler, omuz başlarındaki kas gelişiminden ötürü ama omuz kemiği genişlemez.....
    1.80 boyunda birisinin omuz çevresi genleride yatkınsa, 160 CM.. olabilir, ama üst limiti bilemiyorum açıkcası.
    Arnold'ın 172 cm. olduğunu duymuştum....Siz 1,90 boyu olan birine 1,47 yi çok görüyorsunuz yemin ederim klübümüzde bi abi war 1,78 boyu war ergenlik çağından beri body ile uğraşıyo şuan define olduğu halde 149 cm omuz ölçüsü war ben kendimden utanıyorum...

Ya sen 172 ne biliyormusun ?

Bence türk milletinin biraz diğer milletlere göre zayıf yapıda olması,gocuncak gücencek bişey yok hepimiz yetişkin sayılrız...

Dediğim gibi Arnold'ın omuz ölçüsü 1.72 idi, Ronnie Coleman'da 180'dir en fazla.
    145 çok iyi bir ölçü, ancak amatör bir sporcuda olabilecek bir ölçü...müsade edinde 2,5 senedir body ile uğraşan 2 senelik lisanslı bi boksörüm kimseye yaln borcum yoq allaha şükür hiçbirinizi tanımıyorum sonuçta inanmak istemeyende inanmaz yorumlarınız sizde kalsın yazmayın bişey açık adres belli klüpte oldumuz saatlere kadar herşey yazılı gelin ziyaret edin tanışırız hem....ama sorunuma bi çare bulcaksanız ne mutlu bana...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ax

omuz genişliğin 147 mi.ya sallıyorsun yada 147 cm nedir bilmiyorsun.

ve nerden ölçtüğüme gelince Kimileri bir başştan bir başa kimleri çevresini ölçüo dogru ve standart olanı çevresi omuz başlarının 5,6 cm altından ölçmek al sana her ikisinide yazayım benim sıcakken 146-147 cm bir bastan bir basada 62-63 cm....

Body yaptıkça Omuz genişler, omuz başlarındaki kas gelişiminden ötürü ama omuz kemiği genişlemez.....
    1.80 boyunda birisinin omuz çevresi genleride yatkınsa, 160 CM.. olabilir, ama üst limiti bilemiyorum açıkcası.
    Arnold'ın 172 cm. olduğunu duymuştum....Siz 1,90 boyu olan birine 1,47 yi çok görüyorsunuz yemin ederim klübümüzde bi abi war 1,78 boyu war ergenlik çağından beri body ile uğraşıyo şuan define olduğu halde 149 cm omuz ölçüsü war ben kendimden utanıyorum...

Ya sen 172 ne biliyormusun ?

Bence türk milletinin biraz diğer milletlere göre zayıf yapıda olması,gocuncak gücencek bişey yok hepimiz yetişkin sayılrız...

Dediğim gibi Arnold'ın omuz ölçüsü 1.72 idi, Ronnie Coleman'da 180'dir en fazla.
    145 çok iyi bir ölçü, ancak amatör bir sporcuda olabilecek bir ölçü...müsade edinde 2,5 senedir body ile uğraşan 2 senelik lisanslı bi boksörüm kimseye yaln borcum yoq allaha şükür hiçbirinizi tanımıyorum sonuçta inanmak istemeyende inanmaz yorumlarınız sizde kalsın yazmayın bişey açık adres belli klüpte oldumuz saatlere kadar herşey yazılı gelin ziyaret edin tanışırız hem....ama sorunuma bi çare bulcaksanız ne mutlu bana...

Adaş olmaktan utandığım ilk insansın

• ya arkadaşım benim 1,72 cm omzum mu war dedim arnold tan bahsediyorum sen yanlış anlamışsın beni...ama istersen internetten araştırabilirsin arnold'un ölçülerini 16 yaşında iken o zamanlar bench press sehpası olmadığı için 120 kg lık halteri yerden kaldırarak duvara dayanıp çalıştığını duymuştum tabi yıl 1960-65 ne arasın bench sehpası...ehuehehe arnold'un ön kolunun insan ön koluna benzememesi mutant bi yaratık gibi olmasının nedenide budur;)...o zamanlar bile 1,90 lık boyu ile 16 yaşında iken +160 cm omuzları olduğu söylenir...
  • we dediğim şey omuz ölçüsünün çevresi....bi baştan bi başa benim 62-63 cm..çewresi 145 falan soukken...

arnoldunda diom ki 172 imiş ÇEWRESİ ANLADIN MI Bİ BAŞTAN Bİ BAŞA DİİL YANE.....

arkadaşım sen git knight'ını oyna ya kasma burda boşuna suç bende hayatında body'nin b sini bilmeyen adamla ne tartışırsın ki ..... qoyayım...ben yalan sölüom size zewk alıom bundan oqe hade bb kardeşim kib. hayatında başarılar...bi dahada lütfen yorum yazma git başka yerde post'unu kas...
  • Koy bi fotoğrafını yakışıklımısın omuzların genişmi biz karar verem
    Okul hayatına gelincede bence sen onlara uyum sağlamlısın artık kabadayı gibi gezinen herşeyi en iyi ben yaparım, popülerim olayı bitti.
    Okul aktivitelerine katıl, samimi ol genede arkadaş edinemezsen kendini derslerine ver lise zaten gelip geçici üniversite'ye hazırlan şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Bence fotolara gereq yoq ama çok ısrar olursa koyarım 1.91 boyunda 95 kg lıq siyah saçlı beyaz tenli normal sınıfın birass üstünde tipi olan biriyim birader ;)

millet dalga geçiorm sandı amatör gençler kümesinde dövüşen lisanslı bi boksörüm...bağcılar hasan aktokanın salonunda çalışıyorum..inanmayan gelip çarş-cuma-pazar günleri bakabilir...

yhaa kısacası tip normal fizik güsel...147 cm omuz çevresi 104 cm bel var üçgen vücut oluo çok bariz olmasada...

Bilader benim belim 80 cm . Body ile uğraşıyorum . Ben kendimi üçgen olarak görmezken sen bu 104 cm belinle nasıl üçgen görüyorsun kendini anlamadım :)

body ile uğraşıon oke...bench te kaç basıyosun...chins up kaç çekion...??leg press kaç bastın squat kaç basıon???

bench... nizami ama vücuduna değene kadar indirip ve genişe yakın tutup...
    chins up ta ayaklar kenetlenmiş kollar omuzun yaklaşık 1,5 katı açık şekilde...

ben benchte ,,nizami olmaya çok önem vermek lazım, vücuduma değene kadar indiririm ve genişe yakın tutarım. Günüme göre son 2 tekrar forced reps şeklinde olabilir...we serbest bar ile

115 kg 6 tekrar
    üst göğüs incline sehpada 95
    alt göğüs dicline sehpada 100

chins up'a gelince rekorum 7 barfiks bel vurarak 16-17 nizamı 12 max. 13-14 günüme bağlı....

Squat'a gelince ben bacak çalışmayı çok sevmediim için.ayın 1 haftasını ağır basarak geçiriyorum.Squatta enson 130 kg yatarak leg preste 150 kg basıyorum.diğer zamanlarda squatta 100-110 arası geçiriyorum.

SEN ŞİMDİ HUMAN FLAG DA YAPARSIN ehueheh YAPION DİMİ HUMAN FLAG xDxD

• Türkçe'yi katlettiğin sürece burada harcanırsın. Kimse soruna cevap vermez. Kum torbanı tekmele bence.
  • başqaa yorum yoq mu?daha dorusu daha beeni yalancı uğursuz veya yerin dibine sokmak için sölemediğini bırakmıcak olan kişi... ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Yeni okulundakiler adamdan anlıyolar da ondan...

eyw...başka yorum yapcaq war mı?

• Çok resim istiyodunuz buyrun sülalemin diğer fertllerinide koyayım mı başka amcamın antrönörüm'ün fotoları ss koymadan adam yerine koymuyonuz...

koycaktımda bu hatayı werio ne demek bu?_??

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10'

Procedure or function 'spInsertUpdateSession' expects parameter '@IP', which was not supplied.

D:\WWW\RESIM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/globalSessionFunction.asp, line 23
  • ya bak beni deli etme birader...bilirmish git başımdan koymuş oraya mike tyson'ın resmini orda sadece poz verdiği için sıkmış durumda alsana mike tyson'ın normal kasları gevşekken hali göbeği görüon mu???

ne kadar amelesin yhaa yurdum insanı...

Yeni ortam yeni sorunlar
  • Kardeş sen önce biraz yazmana özen göster diğer forumlarda takıl yine en az benim kadar ol öyle biraz kaale alabiliyorlar seni
  • La fotoşop uzmanıyım demişinde uploğad sitelerinden haberin yokmuş yiğenim. Ne iş?
  • yaw fotoshop pek bilmiom diom hepiniz başka yerden anlıyonuz bu işleri birine diom çewresi 1,72 adam dio baştan başa 1,72 ne demek sen bilion mu sen dion photosohp uzmanıymöışım ben mi anlatamıyom derdimi yoksa siz mi anlamıyonuz...?=
  • sadece resmimi koycaktım yüzümün üzerini çizdim photo shopla o kadar...görünmesin die yapıtıım bu photosohptan
  • koy bakayım omuz resmini yüzünü göstermene gerek yok bakalım harbiden yarmamısın
  • bak kerem zibidisi önce adam olmayı öğren boksör diyosun seni yan yatırıp......... bu arada sınıftakiler de çok haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 14 Mart 2009; 23:50:08 >
  • gel yatır bakalım adresim belli bekliorm yarın muhakkak kim kimi yatırıo kim kimi şey edio o zaman görürüz;)

bu arada resim isteyen birader boyut çok büyük dio napcam?telimle çektim 280 kb. daha küçük yok...200 kb. sınır:((
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.