Şimdi Ara

Yeni ortam yeni sorunlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kerem_enes

gel yatır bakalım adresim belli bekliorm yarın muhakkak kim kimi yatırıo kim kimi şey edio o zaman görürüz;)

bu arada resim isteyen birader boyut çok büyük dio napcam?telimle çektim 280 kb. daha küçük yok...200 kb. sınır:((

bak eskişehir den kalkıp gelirim istanbul da yerim seni...adam ol önce...emo kılıklı hanzo
  • google a image yaz çıkan ilk siteye gir.imageshack olan.orda resize yap resmi direct link yazar onu kopyala burdaki mesaj kısmında image 'e tıkla arasına o linki yapıştır de olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

madem body ile uğraşıyosun biliyosundur ideal bi body ci minimum 90 kilodur...

Bel vucudu gosteren esas şeydir Arnold'ın bu kadar efsane olmasının sebebi "kız beli" dimi?=
    V-Taper denen tam anlamıyla üçgen vucutlar icin ( ki eminim herkesin esas hedefidir- genis omuz ve gogus, ince bel) bel ölcüsü bu açıdan çok önemli 104.. cm ama boy uzunluğundan sırıtmıyor....
    Yani esas olsan ölcüden cok bel ile olan orantı.. Emin olqii kolunun buyukluguu gosteren bile belin inceligidir ( yandan bakıldıgı zaman... ;)

Bodye giden arkadaşların çoğu ya kilo alıp fit görünmeye gider yada fazla yağlarını eritip kilo vermeye gider.
    90 Kilo iken bodye giden bir insan zayıflamak için gider eğer 1.95 boyu 90da kilosu var ise bodye gitmez

Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok

ya bırak birşeyden çaktığı yok konuşuyor boş boş.
    @kerem

senin biryerlerin çok kalkmış anlaşılan. umarım yeni okulunda indirirler en kısa sürede

• hadi bakıım yarın bekliom gel hızlı trene atla ben seni alırım yawrum....

klüpte 5-10 kişiyiz 50 kişi getirsen belki hepimizi alırsın...

hade bekliom gelmessen ama seni yarın gece burda öle bi rezil ederim ki 50 tane topic açarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

bu arada belin 80 cm ise...sen en fazla 65 kilosundur....o kiloda body falanda yapamazsın taş çatlasan 70 kg...max. da 35 cm kolun varıdr;)

madem body ile uğraşıyosun biliyosundur ideal bi body ci minimum 90 kilodur...

Bel vucudu gosteren esas şeydir Arnold'ın bu kadar efsane olmasının sebebi "kız beli" dimi?=
    V-Taper denen tam anlamıyla üçgen vucutlar icin ( ki eminim herkesin esas hedefidir- genis omuz ve gogus, ince bel) bel ölcüsü bu açıdan çok önemli 104.. cm ama boy uzunluğundan sırıtmıyor....
    Yani esas olsan ölcüden cok bel ile olan orantı.. Emin olqii kolunun buyukluguu gosteren bile belin inceligidir ( yandan bakıldıgı zaman... ;)

Bodye giden arkadaşların çoğu ya kilo alıp fit görünmeye gider yada fazla yağlarını eritip kilo vermeye gider.
    90 Kilo iken bodye giden bir insan zayıflamak için gider eğer 1.95 boyu 90da kilosu var ise bodye gitmez

Arnold dediğin adamın şuanda yağlı domuzlardan farkı yok

ya bırak birşeyden çaktığı yok konuşuyor boş boş.
    @kerem

senin biryerlerin çok kalkmış anlaşılan. umarım yeni okulunda indirirler en kısa sürede

buyrun resimler şimdi çekildi inanmayan warsa msn adresimi pm den alabilirler artık inanmazsanız ne diim yapacak bişi yok klübümüze gelip her zaman izleyebilirsiniz kapımız herkese sonuna kadar açktır...

• burda post kasılmıyor üst üste mesajlar atmana gerek yok
  • yine olmuyo tam analamadım resize ettim ama yapamadım:S bi daha anlatır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

google a image yaz çıkan ilk siteye gir.imageshack olan.orda resize yap resmi direct link yazar onu kopyala burdaki mesaj kısmında image 'e tıkla arasına o linki yapıştır de olur.

arkadaşm direct link i buldum onu nereye yapıştırıyorum...=? :S
  • 2. resim sıcak daha dün akşam çektim de diğer ilk görüntü bi ara define olmuştum 89 kiloydum o zamandan kalma o zaman belim 98 cm şuan 104 pek bi fark yok yani...yarın saat 09:00 dan 21:00 e kadar klüpteyim benchle squat bascam isteyenler gelebilirler...

bu arada kollar 43 cm soukken 2. resim antremandan 45dk sonra kollar sıcak sayılır yaklaşık 44 cm evde çektim salonda isteyenler msn adresini pm atsın web cam açarım...bu arada 1993 ocak doğumluyum yani 17 imden gün alıyorum şuan...ilgili arkileri yarın salonumuza beklerim...

• 12 senedir aynı okulda olduğum için soruna bir derman bulamıyacağım
  • Vücut ölçülerim...soğukken...cm cinsinden....bölgelerin çevreleri şuan...

kol: 43(pazu)
    önkol: 35cm
    bilek 20 cm
    göğüs 121cm
    omuz 145cm
    bel 104 cm
    basen 100 cm
    alt bacak 48cm
    calfler üst bcak 56cm şuan 1,90-1,91 boy 95-96 kg da ağırlıım war

herşey resimlerde göründüğü gibi
    gördüğünüz gibi ...yükleyemedim buraya link verdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

12 senedir aynı okulda olduğum için soruna bir derman bulamıyacağım

nasıl yane:D:D
  •  Yeni ortam yeni sorunlar

Yeni ortam yeni sorunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

Yeni ortam yeni sorunlar

Yeni ortam yeni sorunlar

teşekkür ederim arkadaşım ilk resim dün gece çekildi 2. si ise 3 ay önceden kalmadır....ama o zaman defineydim...89 kg...şimdi bulk'a girdim ama pek bi kayma yok 6,7 cm bel genişledi o kadar..

zaten kollar kendini belli ediyor ilk resimde kollar 43-44cm. 2 resimde max.41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_enes -- 15 Mart 2009; 0:52:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: galaxy0026

quote:

gel yatır bakalım adresim belli bekliorm yarın muhakkak kim kimi yatırıo kim kimi şey edio o zaman görürüz;)

bu arada resim isteyen birader boyut çok büyük dio napcam?telimle çektim 280 kb. daha küçük yok...200 kb. sınır:((

bak eskişehir den kalkıp gelirim istanbul da yerim seni...adam ol önce...emo kılıklı hanzo

eskişehirli arkadaşım senide yarın bekliyorum klübümüze benim eskiişehirde çok body'ci arkim war istersen sen gelme ben sana transporter yaptırayım....

derdi olanın dermanı,dert arayanın belası oluruz...pmden msnini at ekleyim seni...

• Olumlu-Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum benim tek sorunum şu aslında meselem vücut tartışması değildi bu fotolarıda koymıcaktım ama arkiler ısrar edince koyduk işte...sorunumu çözzün lütfen ben çok olgunum onlardan beni neden dışladıklarını anlayamadım...
  • quote:

Olumlu-Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum benim tek sorunum şu aslında meselem vücut tartışması değildi bu fotolarıda koymıcaktım ama arkiler ısrar edince koyduk işte...sorunumu çözzün lütfen ben çok olgunum onlardan beni neden dışladıklarını anlayamadım...

ya zaten görüntün bi kocaman korkuyorlar senden o belli... yapıcağın şey onlarla konuşman kendini sevdir... eski okulunda liderliğe alışmışsın(liderlik dediğim sesinin güçlü çıkması) ordan burdan konuş milletle kendini sevdir bi sene falan böyle geçmek zorunda diyim sonra belki yine eski haline dönersin... bide şu yazını düzelt ya

• Bak dostum sen iyi birine benziyosun okadar üstüne gelmişler hala sakin sakin konuşuyosun aferin Ama şu emo dilini bi kenara at burnunu da biraz aşağı indirirsen sorunların çözümüne başlayabilirsin. Seni iri yarı görünce ağırbaşlı asosyal biri sanmışlardır. Bazen 1-2 espri falan yap güleryüzlü ol hep futbol maçlarında hep pas ver dedikleri gibi kendini bi şekilde sevdirmen lazım ayrıca 1993 doğumlu birie göre çok iyi vücüdun var fake değilse resimler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

Bak dostum sen iyi birine benziyosun okadar üstüne gelmişler hala sakin sakin konuşuyosun aferin Ama şu emo dilini bi kenara at burnunu da biraz aşağı indirirsen sorunların çözümüne başlayabilirsin. Seni iri yarı görünce ağırbaşlı asosyal biri sanmışlardır. Bazen 1-2 espri falan yap güleryüzlü ol hep futbol maçlarında hep pas ver dedikleri gibi kendini bi şekilde sevdirmen lazım ayrıca 1993 doğumlu birie göre çok iyi vücüdun var fake değilse resimler

teşekkür ederim ama fake değil istersen pm ile msn açarsan sana canlı şov yaparım şuan klüpteyim ist. avrupada oturuyorsan izlemeye gelebilirisn...1993 lüyüm ama 4 ocak doğumluyum yani artık 17 sayılırım...ama bu şeklide iri görünmemin nedeni 9 yaşından beri yüzerdim taki 14 yaşına kadar ve sülalem çerkez kafkasyadan gelmeler ondan kalma bi genetik olay ama boksun çok faydası oldu 2 senelik boks+body building esas beni bu haale getiren olay oldu zaten iri biriydim....saat:12-14,30 arası antremanım war ama akşam 21:00 e kadar burdayım isteyenler gelebilirler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.