Şimdi Ara

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
7
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M Dray mı diyorlardı almancada öyle bir şeydi

Direksiyonundan inmek istemeyeceğim makinalar arasında, hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı olsun, güzel tercih
  • hayırlı olsun gerçek bir efsane...
  • O paraya burada Focus Tdci kiralanıyor.
  • Amerikada olduğunuza göre ödediğiniz ücretin ne olduğunu çok merak ettim (Türkiye ile kıyaslama açısından). Lease'in ne olduğunu anlatabilirmisiniz acaba ? Özel bir anlaşma mı ? Yani 2 sene sonra aldığınız aracı geri verip yeni kasa çıktığında değiştirme sözleşmesi falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hayırlı olsunda
    nasıl şiparış bu gece yarısı ve hafta sonu

Pazartesi aksami verildi siparis. 7 saat fark var arada
  • çok güzel tercih üstelik manuel güle güle kullanın darısı bizim başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

lease şartları neler? belirli bir mil yapma, sigortaya vs. karışma, aracın bakımları gibi konular nasıl sözleşmede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Amerikada olduğunuza göre ödediğiniz ücretin ne olduğunu çok merak ettim (Türkiye ile kıyaslama açısından). Lease'in ne olduğunu anlatabilirmisiniz acaba ? Özel bir anlaşma mı ? Yani 2 sene sonra aldığınız aracı geri verip yeni kasa çıktığında değiştirme sözleşmesi falan mı ?

Lease soyle: Kiralama gibi, ancak kullandiginiz surece aracin tum sorumlulugu size ait, sigorta, vergi, vs. Yani aslinda arac sizinmis gibi oluyor tamamen, ama 3 yil sonra lease donemi bittiginde geri veriyorsunuz, veya, aracin o zamanki degerini odeyip sahip oluyorsunuz.

Araci satin alirsam $68,000. Ama lease edersem 3 yil surekli ayda $900 kusur dolar odeyecegim, ve 3 yil sonra yeni model alip yaklasik ayni parayi odemeye devam edebilirim. BMW 335i icin mesela lease $600 filan. Amerika'da aylik otomobile $650 lease ucreti ayirirsaniz surekli yeni 335i ayarinda bir otomobil kullanabilirsiniz. Yillik vergi de $150 civari. Bunun disinda da iki yil sonunda arabayi 1 yilligina lease etmek isteyen (lease in geri kalanini kullanmak isteyen) birisine devredip lease den cikabilirim de.

Bu sistemin burada iyi islemesinin nedeni, ikinci el otomobillerin iyi durumda olmasinin yaninda deger kayninin cok az olmasi. Mesela, $50,000 a satilan bmw 335i yi adam 3 sene sonra ranatlikla $30,000 a satabiliyor. Siz ise lease icin mesela ayda $600 dan 3 yilda $21600 odemis oluyorsunuz ve deger kaybini tamamen telafi etmis oluyorsunuz ve arabayi satma derdinden de kurtulmus oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 6 Mart 2012; 16:11:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

quote:

lease şartları neler? belirli bir mil yapma, sigortaya vs. karışma, aracın bakımları gibi konular nasıl sözleşmede?

Yilda 15,000 mil sinir var.(24,000 kusur km) Sigorta ve vergi bana ait. Amerikada BMW bakimlari aldiktan sonra 4 yil boyunca veya 60,000 mil boyunca bedava (yag degisimi, fren balatalari vs dahil) dolayisiyla lease doneminde de bakimlara para odemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

çok güzel tercih üstelik manuel güle güle kullanın darısı bizim başımıza

Tesekkur ederim. Ozellikle manuel sectim evet :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Amerikada olduğunuza göre ödediğiniz ücretin ne olduğunu çok merak ettim (Türkiye ile kıyaslama açısından). Lease'in ne olduğunu anlatabilirmisiniz acaba ? Özel bir anlaşma mı ? Yani 2 sene sonra aldığınız aracı geri verip yeni kasa çıktığında değiştirme sözleşmesi falan mı ?

Lease soyle: Kiralama gibi, ancak kullandiginiz surece aracin tum sorumlulugu size ait, sigorta, vergi, vs. Yani aslinda arac sizinmis gibi oluyor tamamen, ama 3 yil sonra lease donemi bittiginde geri veriyorsunuz, veya, aracin o zamanki degerini odeyip sahip oluyorsunuz.

Araci satin alirsam $68,000. Ama lease edersem 3 yil surekli ayda $900 kusur dolar odeyecegim, ve 3 yil sonra yeni model alip yaklasik ayni parayi odemeye devam edebilirim. BMW 335i icin mesela lease $650 filan. Amerika'da aylik otomobile $650 lease ucreti ayirirsaniz surekli yeni 335i ayarinda bir otomobil kullanabilirsiniz. Yillik vergi de $150 civari. Bunun disinda da iki yil sonunda arabayi 1 yilligina lease etmek isteyen (lease in geri kalanini kullanmak isteyen) birisine devredip lease den cikabilirim de.

Bu sistemin burada iyi islemesinin nedeni, ikinci el otomobillerin iyi durumda olmasinin yaninda deger kayninin cok az olmasi. Mesela, $50,000 a satilan bmw 335i yi adam 3 sene sonra ranatlikla $30,000 a satabiliyor. Siz ise lease icin mesela ayda $600 dan 3 yilda $21600 odemis oluyorsunuz ve deger kaybini tamamen telafi etmis oluyorsunuz ve arabayi satma derdinden de kurtulmus oluyorsunuz.

Süpermiş gerçekten. Kıyaslama yapamıyorum bile :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

quote:

Yilda 15,000 mil sinir var.(24,000 kusur km) Sigorta ve vergi bana ait. Amerikada BMW bakimlari aldiktan sonra 4 yil boyunca veya 60,000 mil boyunca bedava (yag degisimi, fren balatalari vs dahil) dolayisiyla lease doneminde de bakimlara para odemiyorsunuz

Teşekkür ederim, güzel günlerde kullanın çok güzel bir otomobil.

• Senelik Vergi+sigorta&kasko ücreti ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

amerikada mesleğiniz nedir öğrenebilir miyim? bir sene içinde bende türkiyede kalıp iş kurmak ya da amerikaya gidip 2 sene master yapıp maaşlı olarak orada çalışmak arasında karar vereceğim, makine mühendisiyim. araç 10 numara bu arada söylememe gerek yok heralde

Product Manager im su an, IT Security sektorunde. Beyin gocune destek gibi olmasin da, burada makina muhendisi olarak calismaya basladiginiz gun M3 veya Porsche gibi bir araba alip, sehir merkezinde ev tutup, cok iyi sartlarda yasamaya baslayabilirsiniz. Hersey Turkiyeden daha ucuz, maaslar turkiyenin 3-4 misli, vergi yok gibi birsey, benzin ucuz, elektronik ucuz, insanlar da cok sicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 6 Mart 2012; 16:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Senelik Vergi+sigorta&kasko ücreti ne kadar?

Vergi $150 filan. Sigorta da $2000 civari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

amerikada mesleğiniz nedir öğrenebilir miyim? bir sene içinde bende türkiyede kalıp iş kurmak ya da amerikaya gidip 2 sene master yapıp maaşlı olarak orada çalışmak arasında karar vereceğim, makine mühendisiyim. araç 10 numara bu arada söylememe gerek yok heralde

Product Manager im su an, IT Security sektorunde. Beyin gocune destek gibi olmasin da, burada makina muhendisi olarak calismaya basladiginiz gun M3 veya Porsche gibi bir araba alip, sehir merkezinde ev tutup, cok iyi sartlarda yasamaya baslayabilirsiniz. Hersey Turkiyeden daha ucuz, maaslar turkiyenin 3-4 misli, vergi yok gibi birsey, benzin ucuz, elektronik ucuz, insanlar da cok sicak.

Herşeyi doğru diyorsunda insanların sıcak olduğuna inanmam . Geçen yaz dil için gitmiştim herşey iyi güzel ama sıcak kanlı insanlar pek yok. Bende pek sıcak kanlı değilim ama öyle gözemledim yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Hayırlı olsun da dört ay çok uzun bir süre değil mi?
    Benim bildiğim Bmw; özel siparişte 8 hafta ,en fazla da 12 haftada araç teslim ediyor..

Amerikada ortalama 10-12 hafta suruyormus. Ama ben haziranda teslim edilecek kotayi kacirmisim. Gelecek M3 turbo olacakmis, simdiki atmosferik, atmosferik fanlarinin buyuk talebi varmis, o yuzden haziran kotasi dolmus - dediler bana.
  • Hayırlı olsun Bmw candır m3 canandır=) tek sevmedıgım yanı arka 4 cıkıslı egzoslarıdır belırtıyım
  • güzel araç , kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim .

ABD otoyollarında kontrol durumu çok var mı ? bu aracın keyfini çıkarabilir misiniz rahatlıkla yoksa ingiltere'deki kadar sıkı mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.