Bu sistemin burada iyi islemesinin nedeni, ikinci el otomobillerin iyi durumda olmasinin yaninda deger kayninin cok az olmasi. Mesela, $50,000 a satilan bmw 335i yi adam 3 sene sonra ranatlikla $30,000 a satabiliyor.
Türkiye o konuda daha gelişmiş 50bin$ lık araç 3 sene sonunda 45bin$
Hangi arac bu?
Böyle adaleti
Aman sağ ayağa dikkat
keşke türkiye olsaydın icabına bakardım
Hayırlı olsun en güzeli Leasing başın ağrımaz sonra, sizin yerinizde olsam DKG alırdım, yeni coupe M3 daha var çıkmasına en azı 1,5 sene sürer şu anda tam belli değil turbomu olcak ama tahmin ediyorum ötekiler gibi turbo olur.
quote:
Orijinalden alıntı: samarea
?
Iyi dileklerini soyleyen tum arkadaslara tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Centauri
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
amerikada mesleğiniz nedir öğrenebilir miyim? bir sene içinde bende türkiyede kalıp iş kurmak ya da amerikaya gidip 2 sene master yapıp maaşlı olarak orada çalışmak arasında karar vereceğim, makine mühendisiyim. araç 10 numara bu arada söylememe gerek yok heralde
Product Manager im su an, IT Security sektorunde. Beyin gocune destek gibi olmasin da, burada makina muhendisi olarak calismaya basladiginiz gun M3 veya Porsche gibi bir araba alip, sehir merkezinde ev tutup, cok iyi sartlarda yasamaya baslayabilirsiniz. Hersey Turkiyeden daha ucuz, maaslar turkiyenin 3-4 misli, vergi yok gibi birsey, benzin ucuz, elektronik ucuz, insanlar da cok sicak.
aynı sınıftan makine müh. bi arkadaşım da washington da şu an, garsonluk yapıyor ve aynı zamanda MBA için okula girdi, garsonluk yaparak 2-3 gibi bir sürede araba aldı(cryshler sebring cabrio 3.0 motor 90 lı bir model). tamam çok iyi olmayabilir ama türkiyede bir garsonun dacia logan bile alabilmesi için en az 2 sene çalışması lazım üstelik bu süre içinde yat kalk bulgur yemesi lazım...
sanırım gelicem oraya, belki kuracağım işi orda kurarım... gitgide ibre amerikayı daha çok gösterir oldu, bilgilendirdiğin ve gazladığın için teşekkür
Hayallerimi süsleyen araç...
Tek kelimeyle mükemmel.
İyi günlerde, zevkini çıkarta çıkarta kullanın.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler renk çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: [TuR].S@liM
quote:
Orijinalden alıntı: YasiN®
Bu sistemin burada iyi islemesinin nedeni, ikinci el otomobillerin iyi durumda olmasinin yaninda deger kayninin cok az olmasi. Mesela, $50,000 a satilan bmw 335i yi adam 3 sene sonra ranatlikla $30,000 a satabiliyor.
Türkiye o konuda daha gelişmiş 50bin$ lık araç 3 sene sonunda 45bin$
Türkiye'de 3 sene sonunda BMW,Mercedes,Audi gibi pahalı araçları yarı fiyatına ancak satarsın.
Öyle %10-20 gibi kayıp düşünceniz realitede geçerli değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: samarea
Samuray TR ye gelecekmiş kapışırsın
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
ABD ye gitmek istiyorum ya ulan herşey onlara yok bize burda bi şey.ne iş yapıosunuz hocam orda?
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.