Şimdi Ara

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
7
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

güzel araç , kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim .

ABD otoyollarında kontrol durumu çok var mı ? bu aracın keyfini çıkarabilir misiniz rahatlıkla yoksa ingiltere'deki kadar sıkı mıdır ?

Kontrol cok yok ama, risk cok buyuk oldugu icin basamiyorsunuz. Yani atiyorum 120 mil le (180 km filan) yakalanirsaniz, direk gozaltina alirlar. Hiz siniri bu bolgede otobanda 65 mil (110 km) ama 80 mil (130 km) ye kadar filan goz yumuyorlar. 80 mili gecersen ve polis yakalarsa (polisler saklaniyor genelde ve gormuyorsunuz hic) $200 cezasi var, ve sigorta primi aninda artiyor. Rusvet filan zaten imkansiz, en alt seviye polis zaten ayda kafadan $4000 - $5000 para kazaniyor ve ayrica ciddi 'ahlak' prensipleri var adamlarin, hayatta ikna edemezsiniz rusvete, ve kesin tutuklanirsiniz denerseniz.

Ama hafta sonu gidip arabanin tadini cikarabileceginiz guzel pistler var. Ilaveten ben iyi spor otomobillerin tadini cikarmak icin yanlamak 200 le gitmek gerektigine filan inanmiyorum. Mesela bir M3 un M3 oldugunu 30 km ile sokagin kosesini donerken bile hissedebilirsiniz bana gore.

Olur mu müdür, eğer bir bmw m3 ya da ferrarin varsa, bunlardan keyif alma ölçütü şehrin en işlek caddesinde, herkes işine gücüne evine gitme derdindeyken, o insanlarin arasında slalom yapmaktır türkiye'de..

Eğer bunu yaparsanız ve paranız da varsa herkes hak verir, kimse yadirgamaz, üste bir de helal olsun derler..

Ama dediğim gibi bunu yapabilmek için ya çok zengin ya da soyadinizin ağaoğlu olması gerekir..o zaman kabul ve takdir görürsünüz.

Fakir olup böyle zevkleriniz varsa, yani slalom, makas atma gibi, sakin şahinle mahinle denemeyin, çok pis hakaret yersiniz..

Burda, bu ülkede insanlar kendi canlarını tehlikeye atanların bile zengin olmasını isterler..eğer zengin biri caniniza, maliniza kastederse ona hak verir, anlayışla karşılaşırlar..

Hayırlı olsun..yılda 150 dolar vergiye de can dayanmaz;)) allah sabır versin..

• hayalimdeki araç koltukların rengi ve arabanın rengi müthiş...hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • kaça aldın kardeş arabayı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Elektronik ve Haberleşme Müh. ing. okuyorum. Şu konunuzu gördükten sonra Doktora/master karar verdim. Bana da yer açın amerikada.

Bu arada hayırlı olsun aracınız.

Bu leasing olayı Mercedes'te var mı mesela. C63 AMG için normal fiyatı ve leasing olayını merak ettim.

C63 AMG $58,930 dan basliyormus.
    Lease'i M3'ten biraz daha ucuz olur bu durumda. $800 civari tahminim.

Şu anda TR'de 2.eli bile 110bin Euro...

Leasing olayı anlattığınıza göre aracı satın almaktan daha iyi.

Pist demiştiniz. Belli tip pistler mi var ? Misal Drag, Drift, Kapışma gibi... Piste giriş araç başı günlük bir ücret filan mı ödeniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 7 Mart 2012; 13:07:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

hocam öyle bir anlatıyorsun ki cümbür cemaat gelmeye karar verdik yanına
    edit : hayırlı olsun demeyi unuttum kazasız belasız kullanın :)

Beklerim :)

eyvallah allah kısmet ederse ileriki yıllarda var aklımda ama şuan çok zor :)
  • USA hiç nasip olmadı gitmeye ama Piyasasını çok iyi tanırım, son zamanlara işsizlik biraz olsun düşmüş olsada her işveren, uni ler vs. kısıtlama getirdi hatta yabancı elemanlar bilen kendi memleketlerine dönmeye başladılar bu sebeplen pek umut bağlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

USA hiç nasip olmadı gitmeye ama Piyasasını çok iyi tanırım, son zamanlara işsizlik biraz olsun düşmüş olsada her işveren, uni ler vs. kısıtlama getirdi hatta yabancı elemanlar bilen kendi memleketlerine dönmeye başladılar bu sebeplen pek umut bağlamayın

Issizlik genellikle egitimsiz kesimde.
  • Kazasız belasız inşallah.
  • Hayırlı olsun,mukemmel bir araç.Temmuza da çok var yahu:)
  • Teslim sonrasi detayli inceleme bekliyoruz mumkunse video lu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 8 Mart 2012; 0:46:59 >
  • Macera dolu amerika sözü aklıma geldi..:) haaa bide türkiye şartları için: güzel günler göreceğiz güneşli günler...:)
  • Hayirli olsun ss bekliyoruz
  • hayirli olsun guzel secim. seneye bizde lease sistemine gecmeyi dusunuyoruz bende x6 m dusunuyorum. hem vergide masraf olarak ta gosterebiliyormusuz aslinda avantajli bir sistem. kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle
  • hayırlı olsun, space Gray metalik boya ve fox red deri koltuklar, bu muhteşem uyumu canlı görmek isterdim seçimler süper.
  • Hocam aracın hayırlı uğurlu olsun. Siz o ülkede bu araçlara binmeyi hakediyorsunuz. Biz burda 1.2 , 1.4 araçlara bile binmeyi haketmiyoruz malesef. Devletimiz böyle düşünüyor ki akaryakıt fiyatlarını yükseltiyor. Bu zamana kadar 2000cc D sınıfı araçtan aşağı araç kullanmamış babam bile 1.0 , 1.2 benzinli , 1.4 dizel araçlardan bile korkuyor çok yakarsa diye. Bu yaştan sonra bisiklete binecek her gün işe bisikletle gidecek bacak kaslarını çalıştıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Uyduruk Amerikan araçlarını seçmediğiniz için nedense çok mutlu oldum.

Hayırlı olsun arkadaşım.Efsane olmaya aday bir BMW bence.Ben de çok beğeniyorum.

Arabalardan anlamiyorsun bari iskembeden sallama dünyanin en saglam araclari amerikan arabalaridir ve uyduruk degillerdir sen hangi araca biniyorsun merak ettim dogrusu..

Öncelikle bu mesajınızı geç gördüğüm için kusura bakmayın.Ayrıca o güzel üslubunuzu herkese gösterdiğiniz için teşekkürler.

Size sizin üslubunuzla cevap vermek isterdim ancak şimdilik gerek görmüyorum,en azından düzgünce bir cevap vereyim ki eğer yine "işkembe" tarzında bir cevap verirseniz size "işkembe" üslubunda cevap verme hakkım doğsun.Umarım anlatabilmişimdir.

Merak ettiğim bu "sağlam" konusu.Sağlam tamam ama neye göre sağlam ? He çoğu Amerikan araçlarının kokpiti günümüzün Avrupalı ve Asyalı ticari araçları gibi yapıda bulunduğundan sağlam olması doğal.Tabi bu ne kadar kalitelidir tartışmaya gerek duymuyorum.Kısaca Avrupalı ve Asyalı rakiplerine göre uyduruktur.Sadece BMW M3-M5'le Amerikan rakiplerini sadece iç mekan olarak karşılaştırın bakalım.Hangisi uyduruk hangisi kaliteli.

Çarpışma testine göre sağlam diyorsanız 2012 model Jeep Compass'tan bir habersiniz sanırım.2 yıldızlık harika bir performans gösterdi.2012 diyorum.Hani şu içinde bulunduğumuz yıl.
    Daha iyisi yok mu? Tabi ki var.Jeep Grand Cherokee.Hani şu Amerikan'cıların SUV'u.Jipe "jip" adı veren markadan.2011 yılındaki çarpışma testi sonucu kaç ? 4 yıldız.Peki bundan 8 yıl önceki 2003 BMW X5 kaç? 5 yıldız.

Tabi bir de Chevrolet Aveo-Cruze ikilisini örnek vereceksiniz.İkisinin güvenlik testlerinden 5 yıldız almasının bu kadar olay olmasının en büyük nedenleri ilk olarak yüksek bir performans göstermeleri ikinci olarak Amerikan araçlarının çarpışma testlerinde böylesine yüksek performansı pek gösterememeleri.

Bu uyduruk Amerikan markaları içindeki en güvenli olanlardan Chevrolet ilk 5 yıldızlı otomobili ancak 2009 yılında üretebildi.Bu testlerde ise kriterim EuroNcap'tir.Amerika'nın IIHS'si beni bağlamaz.Dünyada en güvenilir testleri EuroNcap'in yaptığı bir gerçek.

Mekanik sağlamlık diyorsan bir Mazda,Toyota,Nissan vb. Japonlar sağlamlık konusunda ün salmış markalardır.O klasik "yağını suyunu koy gitsin" lafı biraz abartı olsa da boşa denmiyor.

Yada madem çok sağlam ve güvenilirler,neden Amerika'da Japon araçları Amerikan araçlarına tercih ediliyor ? Kimse sağlam olmayan bir araç almak istemez değil mi ?

Amerikan araçlarının Avrupa ve Japon araçlarından üstün olduğu yıllar artık geride kaldı.Hatta artık Güney Kore de Amerikan araçlarını bence bazı konularda geçmiş durumda.

Merakınızı da gidereyim;güvenliğim ve fiyat/performans için Japon ve Alman araçları kullanıyorum.Ama gün gelir Kore de kullanırım,Amerikan da.Yeter ki kriterlerimi karşılasın.

Sanırım Amerikan sineması toplumlar üzerinde bazı şeylerde gerçekten etkili oluyor.

Çünkü "büyük her zaman iyi değildir."

• Hayırlı Uğurlu Olsun.
  • yahu bu araba bölümüne bi girdim nekadar zengin insan var ya :D tamda hayalim bu araba hayırlı olsun kardeş amerikada yaşamakta tabi ayrı bi zevk çok şanslısın :)
  • Hayırlı olsun.keske bu sistem bizim tr dede olsa:(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

güzel araç , kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim .

ABD otoyollarında kontrol durumu çok var mı ? bu aracın keyfini çıkarabilir misiniz rahatlıkla yoksa ingiltere'deki kadar sıkı mıdır ?

Kontrol cok yok ama, risk cok buyuk oldugu icin basamiyorsunuz. Yani atiyorum 120 mil le (180 km filan) yakalanirsaniz, direk gozaltina alirlar. Hiz siniri bu bolgede otobanda 65 mil (110 km) ama 80 mil (130 km) ye kadar filan goz yumuyorlar. 80 mili gecersen ve polis yakalarsa (polisler saklaniyor genelde ve gormuyorsunuz hic) $200 cezasi var, ve sigorta primi aninda artiyor. Rusvet filan zaten imkansiz, en alt seviye polis zaten ayda kafadan $4000 - $5000 para kazaniyor ve ayrica ciddi 'ahlak' prensipleri var adamlarin, hayatta ikna edemezsiniz rusvete, ve kesin tutuklanirsiniz denerseniz.

Ama hafta sonu gidip arabanin tadini cikarabileceginiz guzel pistler var. Ilaveten ben iyi spor otomobillerin tadini cikarmak icin yanlamak 200 le gitmek gerektigine filan inanmiyorum. Mesela bir M3 un M3 oldugunu 30 km ile sokagin kosesini donerken bile hissedebilirsiniz bana gore.

130 km mi :( o araba 300 yapar yahu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.