Yeni Outlander Türkiye'de satışa sunuldu.İnceleyebildiğim kadarı ile tek dezavantajı 6 ileri düz şanzıman.Otomatik versiyonu olmaması.Görünüm olarak ve donanım olarak yeterli gözüküyor.
85 milyar l200 ü incelediğim bayiide vardı rav4 ü çok anımsatıyor biraz daha uzun sadece
aracı ben beğendim arka stoplar impreza'nınkiler gibi
ama önden bana eskisine göre daha olgun geldi sanki pajero havası var
test ederiz bunu da yakında
bu arada motor seçeneği olarak sadece 140'lık dizel var sanırım öyle mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: over and under aracı ben beğendim arka stoplar impreza'nınkiler gibi ama önden bana eskisine göre daha olgun geldi sanki pajero havası var
aynı yanılgıya bende düştüm bu pajeromu diye sordum outlander dediler
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
aracı ben beğendim arka stoplar impreza'nınkiler gibi
ama önden bana eskisine göre daha olgun geldi sanki pajero havası var
test ederiz bunu da yakında
bu arada motor seçeneği olarak sadece 140'lık dizel var sanırım öyle mi ?
evet sadece 140 hp ve 2000cc dizel motor seçeneği mevcut.
Fiyatı 81000 ytl.. Tek donanım paketi ve motor seçeneği ile gelmiş. Aracın içi ve ön konsolu yeni Lancer ile aynı..
Ama gerçekten güzel bir araç olmuş..
o fiyatın biraz altına nissan dizel-otomatik satıyor, hemde outlander kadar donanımlı
Fiyatı rakiplerine göre biraz yüksek gözüküyor.
vw den alınan 140 hp tdi motorunu kullanıyor 84900 ytl den satışa çıkmış 3. sıra koltuklar standart otomatik vites şart buna
içinde rockford fosgate 12+1 ses sistemide var ayrıca arka bagajın sol tarafındada bir adet bass bulunmaktadır orjinalinde;)
içimden geçeni söyliyeyim dosdoğruca yanlışta anlaşılmasın 60 liradan bir kuruş para vermem kardeşim 85 bin lira edecek kadar bir araç değil pajero olsa hadi çöldü trophydi idare ederdik ama outlander ı ıh
Nissan Kaşkay bunda daha güzel ne farkı var mı aynı şeyin laciverti...
Kaşkay ne kadar ucuz bu ne kadar pahalı, BANLIYORUM kendisini
DODGE Nitro alırım en azından belki çok kalite dğeil ama innaılmaz seksi ve kaslı
quote:
Orjinalden alıntı: The_BUTZ
o fiyatın biraz altına nissan dizel-otomatik satıyor, hemde outlander kadar donanımlı
kesinlikle katılıyorum, ben tercihimi nissan x-trail den yana kullanırdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme