Şimdi Ara

Yeni oyun önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana önerebileceğiniz henüz çıkmış her çeşit olabilir bir veya birkaç oyun var mı?[type]

• biraz beklemeni öneririm oyunlar patlayacak yakinda max payne 2 falan gelicek onu dene derim
  • 15 Ekimde MAX PAYNE 2 piyasada yani sitesinde öyle yazıyodu... Fifa 2004, PES3 var... Bunların da ne zaman çıkacağı belli değil herkes bişe söylüyo ama Kasım 'a kadar bunlarda çıkar... Bak ben sana Freedom Fighters ı öneririm.. Güzel oyun!!!
  • fifa 2004 dıriver istanbul daha çıkmadı ama çıkınca kapışılır
  • cıvılızatıon 3 sıtrateji oyunu
  • jedi academy
  • Heheheheh civ 3üde bitirdim jedi knightı da. Yahu klasik oyunları biliyorum merak etmeyin bana yeni oyunlardan şöyle mümkünse:P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Oyun önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • freedom fighters
    jedi academy
    republic
    runaway a road adventure
  • flight simulator 2004 !al
  • halo
    freedom fighters
  • Pardon pew sen jedi academy demişsin ben knight anlamışım. Homeworld 2 yi aldım ve bitirdim bu arada çok güzel di kesinlikle öneririm. Halo çok kasıyor diyorlar. Freedom fightersı da alıcam cdci amca da kalmamıştı kasamadım başka yere gitmek için... Filght simulator ise bana savaş lazım ben IL2 sturmovik oynarım. Ha bir boeing kaçır bulduğun ilk gökdelene gir türünden oyunlar varsa önce onları söylerseniz sevinirim. Jedi Academy de demosunu oynadım açıkçası sarmadı. Republic nasıl bir oyun onu bilmiyorum onu araştırayım. Bu arada PES3 pcye ne zaman çıkacak? SAYGILAR/:)
  • nexaqon deathmatch,robin hood,republic
  • bunları dene
  • Koray nexagonu oynadın mı sen bunları oyun siteleri pek övmemişlerde. Bu arada robin hoodu bitirdim. Commandos 3 çıksa da oynasak. Fikirleriniz için tşkkürler.:)
  • senin işin gücün yok mu kardesşim.
    onu da bitirdim...bunu da bitiridm....
    o zaman sen tavsiye et biz oynayalım.
    :)
  • max2 çıktı işte oyna onu

hah bu da 200 oldu bakim noolcam
  • lem hala teğmeniz .nasını satiim
  • Ülen freedom fighter freedom fighter dediniz. Oyun güzel güzel de. Topu topu 4 5 tane silah var. Bu ne ya böyle amerikadaki amcaların elinde m4 m16 olmaz mı? Oyunun kurgusu bir tuhaf. Valla size oyun tavsiyesi veriyim. Bırakın bu abidik gubidik oyunları gidin babalar gibi sanitarium oynayın. Ne bileyim fallout oynayın. Max Payne 2 çıkmış onu oynayın. Bu ne ya tavsiye istiyoz, onun yerine veriyoz. Nerde bu millet nerde bu devlet. Zaten Ötvler artmış. Tam ferrari alacaktım Kemal amca Ferrariye zamn yapmış. Zehir ettiler Şuminini şampiyonluğunu bize. Olmaz böyle kardeşim. Mahkum ettiniz beni okey 1.5 e. Arghhhhhhhhhhhh
  • 50 post daha kasarsan Tsk omuzlarına 4 tane yıldız kakacaktır. 4 yıldızla da yüzbaşı ancak burada olnur. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.