Şimdi Ara

YENI PACH YENI HACK BATAN BIR SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "You have been kicked via Punkbuster (for 0 minutes) .. No packet Flow" and DC.

İŞTE YENİ BUG YENI YONTEM HACKLENMEDE BEN 2 GUN ONCE HACKLENDIM BILIYORUM.

ŞUAN OYUNU BIRAKMAYI DUSUNUYORUM.

YADA CHARI SATMAYI

YANI DIKKAT EDİN BOŞUNA URAŞIOYORUZ BU SERVERLARDA

YAPACAĞINIZ NE OLABİLİRKİ HİÇ BİŞİ .... ROLBACK ATTIRMAKTAN BAŞKA ONU DA ATARLARSA

NEYSE SALLAYIN. SİZE İYİ OYUNLAR

YUKARDAK YAZDIĞIM ŞEY GELİRSE OYUNDAN ÇIKMADAN DC DE OLSANIZ HEMEN ŞİFRENİZİ DEİŞTİRİN YOKSA CHARINIZ ARTIK İTEMLERİ GİTMİŞ CIBILDAK KALMIŞ BİRER OYUNCU OLURSUNUZ BENİM BAŞIMA GELEN GİBİ

• geçmiş olsun biiti bu K.e cypear da tükendi artık milletle para kalmadı
  • K.O oynanmaz bir hale geldi bence
  • aynısı başıma geldi server chyper

http://img228.imageshack.us/img228/5407/punkbnuster3mb.png
  • iyide bunu kım yapıyor hacklendım dıyorsunuz yanı bunu k2 fırması yapmadı ole degılmı
  • BİRAZ ÖNCE BANADA AYNISI OLDU "You have been kicked via Punkbuster (for 0 minutes) .. No packet Flow" ŞİMDİ BEN HACKLENDİMMİ
  • walla bilmiom ben bi serverlara girebilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koxpçulara yapılıyor olabilir. sizi hackshield yerine gelen PB atmış oyundan belliki bi hile yapmışsınız yada az bi ihtimal ama bug olabilir
  • Yok wallaha banada oldu ama girdiğimde bişi alnmamıştı.Belikde lwl 45 die acıyıp almadılar :)
  • hayır ark a sordum pungbuster arada kafayı yiyo dedi walla önemli bisey değilmis benim char duruyor aynı
    walla yusufladım
  • CANIM BENIM DAHA WARİORUN KOSPU YOK YANİ CZDE ZATEN TOWNDA OTURURKENE HATA VERMESİ KOMİK YANİ YİNE BİR BUG VE FAYDALANAN İNSANLAR VAR BU İŞTEN DUYORUM SADECE

SİZE ZATEN DEDİM SATIŞ YAPILDIĞINI BOSS SCROLLARI İTEMLER DAHA NE İSTERSİNİZ %50 DAHA FAZLA EXP VEREN KAĞIT BİLE YANİ YOK YOK BU SERVERLARDA O YÜZDEN DİYORUM.

OYUNDA HİLE İLE ALAKASI YOK BU HACKSHILD GİTTİ BU GELDİ YANİ CEREMESİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİCEZ SANIRIM.
  • aga valla aynısı banada oldu bende ne odu acaba hacklenecekmiyim diye düşündüm çünkü tek bana oldu oradaki neyse napalım hacklerdin işte ben oyunun düzgünce oynanıp hiç hackyenme olmamasını isterdim ama oluyor bu hackcilerin çoğu TÜRK dikkat ederim.
  • 30 Nisan 2006; 12:52:38 tarihi baksana böle oldu..
  • GEÇMİŞ OLSUN TRKO OYNAYACAM ARTIK
  • farketmezkı trko da aynı sey olur
  • o hatanın hack ile hatası yok. punkbuster arada hata verebiliyor o şekilde.
    hack trojan ile yapılır ve birisi senin charına girerse direkt dc olursun.
    yani korkmanıza gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.