YUKARDAK YAZDIĞIM ŞEY GELİRSE OYUNDAN ÇIKMADAN DC DE OLSANIZ HEMEN ŞİFRENİZİ DEİŞTİRİN YOKSA CHARINIZ ARTIK İTEMLERİ GİTMİŞ CIBILDAK KALMIŞ BİRER OYUNCU OLURSUNUZ BENİM BAŞIMA GELEN GİBİ
geçmiş olsun biiti bu K.e cypear da tükendi artık milletle para kalmadı
koxpçulara yapılıyor olabilir. sizi hackshield yerine gelen PB atmış oyundan belliki bi hile yapmışsınız yada az bi ihtimal ama bug olabilir
Yok wallaha banada oldu ama girdiğimde bişi alnmamıştı.Belikde lwl 45 die acıyıp almadılar :)
hayır ark a sordum pungbuster arada kafayı yiyo dedi walla önemli bisey değilmis benim char duruyor aynı walla yusufladım
CANIM BENIM DAHA WARİORUN KOSPU YOK YANİ CZDE ZATEN TOWNDA OTURURKENE HATA VERMESİ KOMİK YANİ YİNE BİR BUG VE FAYDALANAN İNSANLAR VAR BU İŞTEN DUYORUM SADECE
SİZE ZATEN DEDİM SATIŞ YAPILDIĞINI BOSS SCROLLARI İTEMLER DAHA NE İSTERSİNİZ %50 DAHA FAZLA EXP VEREN KAĞIT BİLE YANİ YOK YOK BU SERVERLARDA O YÜZDEN DİYORUM.
OYUNDA HİLE İLE ALAKASI YOK BU HACKSHILD GİTTİ BU GELDİ YANİ CEREMESİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİCEZ SANIRIM.
aga valla aynısı banada oldu bende ne odu acaba hacklenecekmiyim diye düşündüm çünkü tek bana oldu oradaki neyse napalım hacklerdin işte ben oyunun düzgünce oynanıp hiç hackyenme olmamasını isterdim ama oluyor bu hackcilerin çoğu TÜRK dikkat ederim.
30 Nisan 2006; 12:52:38 tarihi baksana böle oldu..
GEÇMİŞ OLSUN TRKO OYNAYACAM ARTIK
farketmezkı trko da aynı sey olur
o hatanın hack ile hatası yok. punkbuster arada hata verebiliyor o şekilde. hack trojan ile yapılır ve birisi senin charına girerse direkt dc olursun. yani korkmanıza gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme