Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.
    Herkesin kendi öncelikleri ve tercihleri var o doğrultudada seçimini yapar ve bundan dolayıda kimse kimseyi yargılayamaz...

Ben 2009da sıfır aldığım aracı kullanıyorum eşim ve benim memleketim ayrı ve 3.ayrı bir şehirde oturuyoruz her izin zamanı 2000km yol yapıyorum ve tek aradığım donanım hız sabitleyici;
    Yağmur,far sensörü,hayalet ekran,şerit takip,kör nokta,mesafe algılama,otomatik park vs benim için hiç önemli değil ama hız sabitleyicisiz bir araç düşünemiyorum ve çokda arıyorum.Bundan sonra alacağım araç en alt donanım olursorun değil yeterki hız sabitleyicisi olsun...
    Keyifli sürüşler.
  • Bu paraya 2017 civarı c200 mercedes alır şanın yürürdü leş dsg ile uğraş dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Bu çok önemli veri sağolun paylaşım için. ODD model döküm raporunu artık ücretsiz sunmadığı için öğrenemiyoruz.

Bu arada konudaki yorumlarınızı da okuyorum. Teşekkür ederim hepsi için ayrı ayrı 👍
    Bu sözünüze güvenerek bir iki kelam daha edip sonra susayım, gençlere yol açalım.

Klasik söylenen DSG patladı olayıyla karşılaşmamak için gerek bu forumdaki, gerek internet dünyasındaki gerekse de youtube'daki DSG kullanım önerilerini muhakkak inceleyin. DSG bana göre bir devrim, ZF şanzımandan sonra icat edilmiş en iyi şanzıman. Klasik eski şanzımanlarda problem neydi; daha düşük performans daha yüksek tüketim idi. DSG şanzıman hemen hemen aynı bazen de manuelden daha yüksek performans sunuyor, tüketimde de daha düşük tüketim sunuyor. "E patladı", kaç tanesi. Yukarda paylaştığım verilere göre 2720 tane satılan Passat'tan 1 tanesi patlamış, forumda fotoğrafları var. Bu da bence normal. Binlerce insan problemsiz kullanıyor şu anda DSG şanzımanlarını her modelde. Vw o kadar güvenmiş ki, Seat ve Skoda'da da kullanıyor üstelik A sınıfından D sınıfına kadar tüm araçlarda bu şanzıman var. Demek ki güveniyor malına ki ısrarla koyuyor. "E kavrama değişiyor", peki Doğuş bu konuda müşterisini yalnız mı bırakıyor yoksa malının arkasında mı duruyor, değiştiriyor değil mi, yani çözümü var. E daha ne o zaman?

Aracınızı huzurla kullanın ve ilave de hiç bir şey yapmayın, orijinal kalsın, ilave edeceğiniz film yeni jant gibi şeyler, siz satacağınızda hiç ederi olmayacak. Bence ilerde endişe edeceğiniz tek durum, "acaba kredi falan çeksem de bir üst donanım alsa mıydım, Business daha mı güzeldi" diye düşünmeniz. Buna da şimdiden kendinizi alıştırın, başka business araçlara bindiğinizde böyle bir hayranlık olabilir o konuda da tavsiyem "business sahibi olanlar da elegance'lara bakıp imreniyor, bunun sonu yok" diye kendi içinizde kestirip atmanız. Diğer konular hiç önemli değil, kullanım izlenimlerinizi de lütfen paylaşmaya devam edin.

e-otodergi.com her ay yayınladığı ücretsiz dergide model bazında aylık satış modellerini sunuyor, takip etmenizi ve incelemenizi tavsiye ederim.

Hayırlı kullanımlarınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Hocam bir yandan kızıyorum sizin dediğiniz gibi fakat bir yandan da euro'nun neredeyse 6.5 lira olduğu bir ülkede yaşayan biri olarak iyiki böyle diyorum. Zira bu donanımların hepsini koyarlarsa bu fiyatlara da araç alamayız.

İşin ilginci passat'ın Almanya için başlangıç fiyatı 32bin Euro(yani 203 bin lira). O kadar vergiye hatta verginin vergisine rağmen donanımsız dahi olsa bu araçlar ülkemizde güzel fiyatlara satılıyor Avrupa pazarına göre.
    Hocam katılıyorum, araçların ham satış fiyatları vergiler bu kadar yükselen döviz başında çok düşük kalıyor. Vergiler hariç $6-7k dolara sıfır egea satıldı bu ülkede. Sizin aldığınız araçta da aynı durum var, vergisiz fiyatı döviz bazında çok düşük kalıyor.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.

Bende hız sabitleyici olmamasına şaşıranlardanım sonuçta atla deve değil altı üstü tel gerdiren bir zımbırtı ama konforu ve faydası büyük.
    Koskoca firma en iddialı olduğu modelinde bunu nasıl koymaz ilginç.
    Gerçi bu marka daha 4-5 sene öncesine kadar Q5’te bile opsiyonla satıyordu hız sabitleyiciyi.(Belki hala öyledir bilemiyorum)

Toplum olarak böyle markalara tepki koyabilsek o donanımı eşşek gibi aynı fiyata arabalarına ekler ama öyle bir bilinç yok bizde.

Benim öyle bir bütçem olursa 5.20i yada C200 tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 12 Kasım 2019; 18:52:15 >
  • Mısır Mısır'dır demişti Murat Bardakçı bir yayında. Yani orayı bir diktatör de yönetse,demokrasi ve insan haklarından uzak da olsa Mısır' ın tarihine leke düşüremez diye. Nil nehriyle, Firavunlarıyla,Piramitleriyle hulâsa muhteşem tarihiyle Mısır Mısır'dır. Boşline de olsa Passat Passat'tır kardeşim. Duruşuyla,genişliğiyle,tok sesiyle,karizmasıyla on numara bir araç. Balkondan bakınca bu fiyatlara hiç araba o zevki veremez. Malûm siteden baktım 195 ten aşağı yok. Yakıt değerleri de üzmezse son derece mantıklı bir seçim hocam. İstediğin zaman elden çıkarırsın,degeri surekli artar. Segmentinin acik ara lideridir. Hani diyorsa son sampiyonluktan sonra Fatih Terim. "Siz hepiniz ben Terim." Bütün d segmentini topla Passat edemez.Güzel günlerde kullanın.

• Hocam güle güle kullanın aracınız hayırlı olsun. Güzel bir tercih yapmışınız ve samimi güzel bir dille de konuyu anlatmışsınız. Daha ne olsun :)
  • Donanıma bu kadar takılmayın. VAG grubunda donanımı ithal eden distribütör belirler. Aracın net fiyatına dahil her şeyin ÖTV'si hesaplanır, o matrahın da KDV'si. Siz hız sabtleyici gibi sonradan teknik olarak eklenebilecek bir donanımı taktırırsınız, sadece parça fiyatı + %18 KDV + işçilik ödersiniz. ÖTV oranlarından söz etmeme sanırsam gerek yoktur bu saatten sonra. Bu yüzden distribütörlerin ülke şartlarında donanımdan kısmaları ve boş paket sunmaları bence anlamlı. Dolusunu, sonradan eklenemeyecek veya eklenmesi teknik ve maddi açıdan mantıksız olanı almak isteyen gider üst modelini alır bu kadar basit.

Kimi çıkar boş D alacağıma dolu C alırım der, kimi D olsun isterse boş olsun der. Tek bir doğru yoktur arkadaşlar. Kendi fikirlerinizi belirtin ama başkalarına empoze etmeye çalışmayın. "En doğrusunu ben bilirim" egonuzdan kurtulun artık bizler de okuduğumuzdan bir şeyler anlayalım, bizlere bir şey katsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 12 Kasım 2019; 20:1:1 >

• D segmenti arabada hız sabitleyici ,dijital klima, arka kol dayama gibi özelliklerin olmaması çok saçma.

En saçmasıda bel desteğinin olmaması 94 model hyundai excel aracımda bile vardı.

Golfte arka kol dayama ve bel desteği standartken passatta olmaması ayrı bir gariplik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 12 Kasım 2019; 20:31:44 >
  • Bu fiyata alınacak en iyi araç diyorsunuz da araçta hiçbir şey olmadığı için bu fiyata satılıyor.Üstelik D segmet araçta olmaması daha garip.
    Birde bunun benzini var tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marineros M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bakmıyorum zaten ama görünce garipsiyorum sadece 🙂

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam superb biz alırken yoktu. Şu anda da benzinli boş donanım bulunmuyor diye biliyorum

• zotacing kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Hız sabitleyici çok önemli bişey değil, 5 yıldır sadece 2-3 sefer kullandım, olmasada olur. Anahtarsz giriş, elektronikpark freni, önarka srnsörler vs ile gayet yeterli donanımda bir araç. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim sağolun.

• _mp_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında yüklememek daha doğru olurdu. Ama sayıları az da olsa, dövüşmek değil bilgi almak isteyen insanların hatırına koydum.

• yolcum kullanıcısına yanıt

• Baharkrmzts kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok sağolun.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• webco W kullanıcısına yanıt

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.