Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O mesajımda zaten sürüş konforundan bahseden birine soru sormuşum madde madde bunlar da konfor unsuru değil midir diye. Yani önüne falan koymamışım ama sen anlayamamışsın. Bunu bile anlayamadan komiklik yaptığını zannederek komik duruma düşmüşsün. hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Passat aslinda kotu bir arac degil, vw marka olarak avrupada satislarda cok iyi ancak TR ye gonderdikleri araclarin donanimlarini eksilterek gonderiyorlar. Hollanda da baz model Passat (Comfort) hiz sabitleyici, far-yagmur sensoru standart.

Diyorlar ki bos D segmenti Dolu C segmentinden iyidir. Isteyen istedigini alir, serbest piyasa. Herkesin bi bakis acisi var saygiliyim. Zaten konuyu acan arkadasa da saygisizlik etmiyoruz. Kisi uzerinden degil, arac ve marka uzerinden konusuyoruz.

Neyse konuya donecek olursak, insan segment yukseltirken, aracin standart donaniminin yukselmesini bekler. Ki normal ve dogal olan da budur.

Bizim burda tartistigimiz, avrupada satilan versiyonunda bile standart olan ozellikler, bu aracta kirpilmis. Bu bir faciadir. Bu arada klima da otomatik degil galiba..

Bu kadar para verip bu donanimlara sahip olamamak ciddi anlamda hayal kirikligi.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Tamam uzatmayın lütfen. Konunun altında münakaşa dönüp sapmasına gerek yok ikili olarak.

Yazımın içinde birçok kere herkes kendi tercihini yapar dedim zaten. Bir tek doğru yoktur, kişilerin tercihleridir önemli olan diye belirttim. Okumadıysanız örnek olması için sadece bir yerinden alıntı yapayım:

"Eğer sizin için donanım ögeleri(güvenlik, konfor, tasarım...) daha önemliyse tercihiniz civic'ten yana olacaktır." Siz de bu fikirdeyseniz sıkıntı yok.

Ama söylemeden de geçmeyeyim benim kendi ihtiyaç, tercih ve önceliklerime göre aldığım araçla ilgili "Kendinizi avıtmuşsunuz" diyen de sizsiniz. Biraz daha tutarlı olun eğer gerçekten bu mesajınızdaki gibi düşünüyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 13 Kasım 2019; 14:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O arkadaştan sonra bende komik duruma düştüm demek? Senin gibi düşünmeyen herkes komik.

Arka kol dayama, Arkada güç soketi olması,Sis lambası, Isıtmalı, soğutmalı koltuk, Dijital klima, Katlanır aynalar, Işıklı makyaj aynası bunlar falan hep sürüş konforu yani. Burasıda otomobil forumu işte.

B sınıfı araçları bu kadar doldurmalarına şaşmamalı. Donanım fetişi dolu ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 13 Kasım 2019; 14:33:56 >
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    Size şu cevabı vermiştim. Lütfen tekrar okuyun.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

Passata 190 verirsiniz olur biter. O istedikleriniz de gelir. Anlamadığım daha ucuza donanımsız satılması sizi neden rahatsız ediyor. İsteyen donanımlısını alır isteyen boşunu böylelikle. Burada çok övülen 508in baz donanımı 210 bin lira. Ne yapayım 35bin daha mı biriktirseydim sizin hatırınız için? Ucuzdu aldım bitti

• redmaner kullanıcısına yanıt
    "birazcık kendini avutma gibi olmuş" dedim ben. Benim için hız sabitleme önemli değil, hız sabitleme bir oyuncaktır deseniz bunu demezdim ama hız sabitleme olsa iyiydi ama bu daha uygundu yazmışsınız. Dediğim şey çıkmıyor mu sizce?

Bu arada gerçekten saygısızlık yapmıyorum tercihinize. Bu fiyata passatın mantıklı olduğu ilk mesajımda da söyledim. Boş donanım d segment araçların artması taraftarıyım. Ben tercihinizi değil, yok donanım oyuncak, yok konforla donanımın alakası yok gibi saçma sapan fanatikçe düşünceleri eleştiriyorum.
    Ben yazıda açık açık "keşke hız sabitleme olsaydı" dedim. "zaten gerek yoktu" tarzı bir söylemde bulunsa avutmuş olurdum belki. O yüzden yazımda avutma olduğunu düşünmüyorum. Neyse fikirlerim araçla ilgili onu söyledim.

Ancak bu mevzu da uzasın istemiyorum. Teşekkür ederim saygınız için.

İyi günler

• get_up G kullanıcısına yanıt
    110bindeydi hocam bizim araç. LPG sistemi vardı. 55.000'e takasa verdik ancak ucuza gitti. 59-60 civarı beklense satılabilirdi.

• Gırtlak dolu abeycilerle burada yazıp boş diyen adamlar ,gözümde aynı ,herşey donanım değil hala anlamayan var.
  • Teşekkür ederim sağolun

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden aldınız aracı. Dizel için fiyat aldınız mı? Bende almak. Üzereyim. Fiyat bayi paylaşırsanız çok memnun olurum.

• gördüğüm en kötü koktip şu passatın ki olabilir
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın fakat dijital klima olmaması çok dikkatimi çekti ayrıca da Cruze control de ciddi bir eksiklik.Peki bu araçta sürücü diz ve yan perde hava yastıkları,koltuk hava yastıkları mevcut mu ?

Edit:Önce el frenini çekip sonra p ye alın ve sürekli anı gaz verip bırakmayın şahsi düşüncem bir miktar daha ömrü uzayabilir kavramaların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Kasım 2019; 16:21:19 >
  • 2019 passat hız sabitleyici yok.

• Hayırlı olsun hocam, güle güle kazsız belasız, keyifle binin İnşallah.

Yazılanları da çok kafaya takmayın bence, neticede siz beğenip almışsınız, başkaları da kendi beğendiklerini alsınlar.Neticede bu araya siz bineceksiniz, başkaları değil.

Ufak da bir sorum olacaktı, ses sistemi nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef insanlarımız heves kırmakta mahirler. O para verilir mi, bu donanım alınır mı, şu kadar verip şu alınırdı, bu kadar verip şu alınırdı, o kadar para verdin bu da mı yok diyenler maalesef bitmezler. Tamam eleştiri yapılabilir lakin karşınızdaki insanı belli başlı kalıplaşmış şeylerle ezmeye çalışmak veya moralini dibe düşürmek için olmamalı bu eleştiriler, yapıcı şekilde eleştirmek gerekir ve şu da bir gerçek ki eleştirenlerin çoğu muhtemelen böyle bir araca dahi sahip olamayacaklar veya elindeki aracı bu araçla yan yana bile gelemeyecek olanlardır. Adam araştırmış, değerlendirmiş, bütçesine uygun ve ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünerek gitmiş almış.
    Allah hayırlı uğurlu etsin, kaza bela vermesin inşallah. Ailenizle birlikte güzel günlerde kullanın aracınızı @redmaner
  • Arkadaşın hoşuna gitmiş almış ayrı mesele ama 175 bine araç satıp hız sabitleyici gibi 20 yıl öncesinin teknolojisini bile koymayan bir firmayada bizi aptal yerine koyma demek de lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 175bin vereceğim D sınıfı araç alacağım yağmur far sensörü olmayacak hadi onları geçtim. cruise control olmayacak. kendimi intihar ederdim herhalde. tabi mal sizin kazasız binin, ele güne muhtaç olmayın, mutlu günlerde kullanın inş, hayırlı olsun

not:yağmur sensörü bir kere hayatımı kurtarmıştı gereksiz bir özellik değildir kesinlikle.
  • "Civic içinse epey ikna olsak da 165 bin liraya alacağımız beygir ve tork değeri çok düşük geliyordu. " dan sonrasını okumadım.

1.5 RS 182hp ve 240nm torkuyla çoğu arabadan daha iyi bir makinaya sahip
  • Philae kullanıcısına yanıt
    İntihar etmeyin bu kadar saçma bir şey için
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.