Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saymayı düşünüyorum açıkçası

Özellikle ilk mesajda belirtmeme rağmen böyle olması ilginç olan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    dostum ben seni eleştirmiyorum seçimini de eleştirmiyorum. boşu boşuna yönlendiriyorsun. yaptığın seçime de bir şey demedim. sadece vw'nin yaptığını gülünç buldum hepsi bu.
  • 100.000+ verip hız sabitleyicisi olmayan bir arabayı kesinlikle almam. Vw nin bu donanım kıstlarını anlamak mümkün değil.

Konu sahibine hayırlı olması dileğiyle. Allah kaza bela vermesin

• maydanoz kullanıcısına yanıt
    Şartlar çok önemli dediğiniz gibi.

Aracınız da ayrıca hayırlı olsun. Bence çok güzel bir seçim yapmışsınız. Alış aşamasında düşündük ancak 1.0 motor için 155 fiyat alabildik. 20 lira daha verip Passata ve 1.5 motora geçmek daha makul geldi.

Ama golf de kesinlikle hacim dışındaki birçok açıdan passat'tan geri kalmayacaktır. Bazı donanım artıları da cabası.

• Mayonnaisse kullanıcısına yanıt
    Okumanız için yönlendirdim boşu boşuna değil. Zaman ayırıp okuduysanız teşekkürler. Bazı şeyleri anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• Teşekkür ederim sağolun.

Dediklerinizin çoğuna katılıyorum.

Bel desteği hiç yok maalesef.

• dix1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Aracınız hayırlı olsun. Canınıza sıkmak gibi olmasın ama sene 2019 olmuş ama vw beyimiz hala baz paket aracına hız sabitleyici koymuyor bir nimetmiş gibi. Bir de bu D segmenti amiral gemisi. Gerçekten ayıp
    Aynen. İşin ilginci passatın boş versiyonunda yağmur ve far sensörüde yokmuş superb daha mantıklı bu durumda
  • Öncelikle hayırlı olsun. Aracı ne zaman aldınız?? Zamanında vw almaktan vazgeçmemin sebebidir bu hız sabitleyici. Utanmasalar manuel cam koyacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

100.000+ verip hız sabitleyicisi olmayan bir arabayı kesinlikle almam. Vw nin bu donanım kıstlarını anlamak mümkün değil.

Konu sahibine hayırlı olması dileğiyle. Allah kaza bela vermesin
    Audi a3 dizel otomatik sport + prestij paket için anlaştık bayi ile. En fulü bu dediler. Bakım hız sabitleyici yok. Vazgeçtik. Küfür gibi geldi. 2000tl ciğe takarlarmış.
  • iyi günlerde kullanın kazasız belasız..

yalnız hız sabitleyici siz araç nasıl bir yokluk..

kullandığım araçta adaptif hız sabitleme şerit takip kör nokta uyarı trafik tabela okuma

yağmur far sensörü diye giden bir liste varki

sizin durum sadece tok kapı sesinde kalmış

neyse siz beğenmişseniz artık katlanacaksınız yokluğuna

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

Her iki mesajdan birisinde "cruise control yok" denilmesini bir sosyolog ile bir psikolog incelemeli.
    Şu mesajımdan sonra bile hız sabitleyici ya da crusise control diye en az 5 defa daha söylemişler. Hayret ediyordum şimdiye kadar. Gülüyorum artık.

Sn @redmaner, siz denize atın bu arabayı, bu arkadaşlar ancak böyle mutlu olacaklar demek ki.
  • Sedefci kullanıcısına yanıt
    Hayır şeyi anlatamamak gülünç geliyor bana da: vw bu aracı baz donanım olarak business getirip hız sabitleyici koysa daha mı iyi olacaktı?

"evet baz donanımda hız sabitleme olmayan D sınıfı mı olur dediniz. Alın size baz donanım artık business. Impression falan da yok. Ama 10 bin lira pahalı artık en ucuz passat" dese hepsi mutlu olacaklar 🙂

• o jant ne öyle gözüm kanadı
  • 2013 yılında Skoda Rapid 1.4 TSİ DSG elegance (full) ile Skoda Octavia1.2 TSI DSG Active (baz) arasında kaldım.

Rapid 50 bin TL Octavia 52 bin TL idi.

Full olsun diye C sınıfı sedan yerine B sınıfı sedan aldım. (Ikisi de liftback aslında çaktirmayin

Tahammül edemeyip, müthiş performansına rağmen 10 ay sonra sattım Rapid i.

Tercih meselesi ben otomatik klima ve hız sabitleyici pek kullanmam aramam da. Ama C sınıfı aracın dümdüz geçtiği yolda benim zıp zıp zıplamam beşik gibi sağa sola yatmam çok koyardı.

Kimi de bunlara önem verir.

Siz tercihinize göre mantıklı bir alışveriş yapmışsınız. Kazasız belasız kullanın demek düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Passat’t fiestada olmayan başka birşey var; konfigüratör. Konfigüratörle istediğin donanımı ekliyorsun, istediğin rengi, jantı seçip sana özel bir passat ürettiriyorsun. Bu sayede talisman veya 508 alamadığın fiyata passat alabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    OO, 4 numaralı vag aşığımız da gelmiş.

Nerelerdesiniz efendim? Çok geç kaldınız. Bu konuda çok eleştiri oldu, çok yüklenildi cağnım bazata. Hemen bir el atıverin, kurtarın bazatımızı Beka meselesi olacak bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Teşekkür ederim sağolun.

Dediklerinizin çoğuna katılıyorum.

Bel desteği hiç yok maalesef.
    Peki hocam koltukların ergonomisi nasıl? Eksikliğini hissettiriyor mu size?

Gerçi D sınıfı bir araçta hadi cruise filan anlarım üst donanım sattırma stratejisi de bel desteği biraz garip olmuş. Egea'da elektriklisi varken Passat'ta manuel bile olmaması gerçekten garip. Bel desteğini bir kere ayarlayıp bırakıyorsun zaten, manueli olmalıydı bence.

Servisten konsola B8'in saati takılabiliyorsa bu aracın en büyük eksisi o bana kalırsa. Bel desteğini şoför dışındakiler anlamaz da ordaki saat bence Passat'ın imzasıydı.

• Öncelikle hayırlı olsun arabanız kazasiz belasiz kullanın inşallah. Güzel tercih yapmışsınız ben seviyorum Passat komforunu. Bir arkadasda var 2011 galiba binince bir rahatlık geliyor. Yol vs hiç zorlamıyor insanı. Uzun yol yapıyorsanız hız sabitleyici önemli. B yi C yi sizin arabayla karşılaştirmak pek doğru olmaz. O tümseklerden geçerken sensörler hiç bir ise yaramıyor. Herkesin özellikle dikkat ettiği şeyler var. Benimki yol rahatlığı, komfor arabada hoplamamak ziplamamak. Kiminin de silecek, far vs. Bayagi da uyguna almışsınız bence. Sifir b sinifi araç fiyatlarina bakın anlarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.