Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. ama resmen komedi. hız sabitleme yok. arka camlar manuelse gerçekten, adamlar bizimle billur geçiyor.
  • Aracınız hayırlı olsun, forumda ne kadar çok hız sabitleyicisi fetişisti varmış yeni farkettim,2006 model C-max ımda ve şuan ki aracım Talisman da hız sabitleyicisi var adaptifte olmasına rağmen toplam 150 bin kilometrede 5 kere falan kullanmışımdır, nedir yani ayağını gaz pedalının üstünde tutmakta mı zor
  • Amma hız sabitleyici mevzusu var, benim araçlarda var ama çoğunlukla otoyolda bile kullanmıyorum. Sabitliyorsun önünde sol şeritte tın tın giden bir tip geliyor. Sağa kaçar mı diye bir endişe, sabitlemeyi de bozmak istemiyorsun. O yüzden gerildiğim için açmıyorum bile çoğu zaman. Geçen izmir-istanbul otoyolunda gece açtım, yol boş olduğu için iyi oldu ama. Adaptif yoksa bence olmazsa olmaz donanım değil.

Tabi D segment bizde lükse kaçtığı için insan şımartan donanımlar istiyor. Orası ayrı, ama güvenlik donanımları iyi ise, bence sıkıntı yok. Bagajın geniş, iç hacmin geniş. Konu sahibi arkadaş çok kafaya takma derim. Üst paket olsa tabi ki daha keyifli olurdu.

Tam aile arabası, şehir içi de uzun yolda da keyif alırsın. Millet 508 falan diyecek, eyvallah güzel araba ama çocuksuz aile arabası gibi görünüyor o. Passatın bagaja çocuk arabası, bisikleti koyarsın rahat. Sıkıntı yok.

• dörtlü flaşörün üstünde yazan PAZZAT yazısı çok itici değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Güle güle binmek nasip olur inşallah. Memlekette passatın yeri başkadır pek çok insanın hayali hedefidir. Benim eleştirim öncelikle d segmenti bir araçta hız sabitleyicinin olmaması bunun dışında içerideki saatin gitmiş olması - bu saat her donanım paketinde var mıydı onu bilemiyorum- bu ikisi dışında benim gözümde passat passattır tekrar hayırlı olsun keyifli mutlu güvenli sürüşler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Süper bu kadar ucuza satılmıyor. Fiyattan bağımsız değerlendirmeyin.

• pergel1 P kullanıcısına yanıt
    Ekim ayı sonunda aldım.
    Keşke vazgeçmeseydiniz vw araçlarda hız sabitleyici var üst donanımlarda. Bu seçenek hız sabitlemeden feragat ederek daha ucuza almak isteyen müşteriler için. Buyrun okuyun lütfen

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

• FatherGascoigne F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

Benzer bir süreçten geçmişiz gerçekten

Bu arada 2013 yolondaki fiyatların uygunluğu da üzmedi değil 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Süper bu kadar ucuza satılmıyor. Fiyattan bağımsız değerlendirmeyin.

Komfort modeli şu an 158 bin lira bildiğim kadarıyla passatın giriş versiyonundan daha dolu. Bu sebeple yazmıştım
  • 9yurıboyka3 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam sağolun.

Hız sabitleyici mevzusunu şurada biraz açtım. Üzerinize alınmadan okuyabilirsiniz

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    Otomatik değil araç. En büyük fark bu
    Hız sabitleme o fiyattaki donanımda yok.
    Ön Park sensörü yok yine o donanımda.
    Ayrıca gösterge panelindeki bilgi ekranı siyah beyaz eski stil.

Sadece far sensörü ve bel desteği var artı olarak

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Kararlarınıza saygım sonsuz arzu ettiğiniz, belirlediğiniz kriterlere uygun olan araç size göre buymuş ve almışsınız bize sadece iyi dilekte bulunmak düşer ya da en azından ben böyle düşünüyorum 👍🏼. Eleştiri aslında Volkswagen’e size değil keşke belli başlı donanımları standart yapsa çünkü passat belirli bir seviyenin üzerinde bir araç

Teşekkür ederim öncelikle saygılı üslubunuz için.

Ama ben standart yapmalı fikrini ülkemiz için makul bulmuyorum. Vw yetkilileri ımpression donanımı getirmeyip business paketle satabilir en düşük olarak ülkemizde aracı. Ki o haliyle bile rakiplerinden ucuz olur.

Ancak birkaç bin liranın bile kıymetli olduğu şu dönemde 10 bin lira daha ucuz bir model ortaya çıkarmış vw belli başlı donanımları çıkararak. Ve böylece ben de araca sahip olabildim. Eğer 185 liralık business baz paket olsaydı, benim için elzem olmayan donanımlar yüzünden fiyatı artan o aracı alamayacaktım açık ve net.

Ben memnunum yani iyiki standart değil🙂

Bakış açısının güzelliği işte bu olay. Ben o açıdan düşünmemiştim 👍🏼👍🏼. Gecenin bu saatinde daha önce hiç tanımadığım birinden olaylara farklı bakma adına birşeyler öğrenebiliyorum sevgi saygı ve edep buna vesile. Sevgiler saygılar hocam geceniz iyi olsun.

• Hahahahaaaa ulan ne kadar çok hız sabitleyici meraklısı varmış meğer...

Sanki Türkiye’de değil, her yerde 65 mph sınırı olan milyonlarca kilometrekarelik Amerika’da yaşıyor arkadaşlar.

Lan ben aylarca 2014 model E 400 4 MATIC kullandım, bırak hız sabitlemeyi, distronic plus’ı kullandığım bir elin parmaklarını geçmez.

O bir yana, 3.5 V6 motorlu Honda Pilot’la Boston’dan Washington DC’ye gidip geldim hız sabitleyici kullanacak kadar boş bir trafiğe rastlamadım.

Deneyimlerini paylaşmak için başlık açan konu sahibi hız sabitleyicisi olmayan araç almış diye yazılanlara bakınca midem bulandı. Burası tam bir çöplük olmuş...

Estağfurullah. Ben de size teşekkür ederim.

Sadece bu konu altında bile "Hız sabitleyici bile yok. Çöp" yazan 100'ü aşkın kişiye katlanma sebebim sizler gibi bilgi alıp vermekten zevk alan kullanıcılar. Ama kalabalık arasında birbirimizi bulmak zor oluyor 🙂

Hocam maalesef memleket olarak sorunumuz bu karşımızdakinin mutluluğunu paylaşamıyoruz. Keşke biraz empati yeteneğimiz olsa keşke biraz daha düşünebilsek o zaman burda muazzam muhabbetler bilgi alışverişleri olur ben şahsen birilerene bilgim dahilinde birşeyler anlatmaktan memnuniyet duyarım aynı şekilde bilmediğim şeyleri de karşımda bilen birinden dinlemekten de. İnşallah bu seviyelere de geleceğiz hocam inanıyorum inanmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.