Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca vw aynı aracı burada da satabilir mi? Diye sormuşsunuz. Satıyor zaten. Adını da business koymuş donanımın. İsterseniz alırsınız ki fiyatı o bahsettiğiniz Hollanda donanımından onca vergiye rağmen ucuz.

Fark Hollanda'da daha ucuza impression satılmaması ki bu bizim değil Hollanda halkının eksiği. Ucuz model istese de alamıyor.

Neyse Hollanda Türkiye kıyasına soktunuz zorla beni 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani dsg alınmazdı?
  • Ben çok beğendim. Donanımı düşününce çekiniyor insan ama gayet güzel koltuklar konmuş.

Bel desteği olsa daha güzel olurdu tabi. Ama ben 3-4 saatlik yolculuk esnasında rahat edebildim(boy 1.90)

• raver kullanıcısına yanıt
    Kim demiş

• sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun.

• elcas kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hız sabitleyici güzel bir donanım ama 10bin TL daha ucuza alma imkanı olunca feragat edilebilir bir donanım ayrıca

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun

• zylinderkopf kullanıcısına yanıt
    Başka paylaşımlarla devam etmeyi düşünüyorum paylaşımlara. Kalabalığa yapacak bir şey yok maalesef 🙂

• mmg02 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun

• Zafonte kullanıcısına yanıt
    Şurayı okuyun. Olumsuz eleştiri ile değil hadsizlik ile problemim var

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590

• .Colibri. kullanıcısına yanıt
    6 bin lira hurda teşviği verildi sadece.

Executive 170
    Elegance 162

Lpg modeli için

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle yakıt tüketimi ve performansla ilgili paylaşımlarını bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    konu sahibi hocam kendini avutmak için konu açmışsın eleştiri gelince kabullenemiyorsun. izlenim falan değil içini rahatlatmak bu konunun amacı. açık açık ortada 175k TL'ye boş paket araba almışsın daha hala 'ben şu özelliği kullanmıyordum zaten, gerekli değil' falan kandırma kendini. o özellikler olsaydı kullanmayacak mıydın ? far sensörü yağmur sensörü olsaydı hiç mi kullanmayacaktın ? geçiniz bu ayakları olsaydı çatır çatır kullanırdın özellikleri.
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Yazıyı okumamışsınız üşengeçliğinizden

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun

• Dolu c almaktansa boş d alırım d sınıfı her zaman d sinfidır. Duruş bile belli ediyor d sınıfında ben buradayım diyor boş yorumlara takmayın tipik vw düşmanları ile kayniyor konu.

Siz pqssat yerine boş Mondeo alsaydiniz böyle yazmalardi emin olun hocam .

• Hocam aracınız hayırlı olsun. Fiyat performans olarak en mantıklı tercihi yapmışınız. Araç alımı bütçe ve ihtiyaç meselesidir. İhtiyacınızın dışında alacağınız her aksesuar israftır. Ayrıca Vag grubunun tüm araçlarında en boş, dolu farketmez güvenlik donanımları standarttır. Burada sayılan şerit takip, frontasist vs. konfor asistanları olarak geçer ve highline passatta bile opsiyoneldir. Bu donanımları alanların bir çoğuda kullanmazlar. Çünkü ülkemiz trafiği buna uygun değil. Trafiğin hızlı ve sıkışık aktığı şehirlerde front asist sizi sürekli frenler araya birisi girer biraz daha yavaşlarsınız birisi daha girer. Hatta ara yoldan çıkan bir aracı görüp ani fren yapar arkadaki de sizi biçer. Bunlar yaşanmış olaylardır. Bu donanımları da sürekli kapatamazsınız, araca her bindiğinizde otomatik açılır, manuel kapatmak zorundasınız.
    Ayrıca TSI şuan piyasadaki performans ve yakıt konusunda en başarılı motordur. Şöyle anlatayım size: Ben 1.4 TSI superb ile 6.8-7.0 ortalama yakıt tükettiğim güzergahta 1.6 TDI 6.0-6.2 lt yakıyor. Forumlarda dizelde tork var, araç uçuyor kaçıyor dediler 3 yıl TSI sonrası dizele geçtim. Bin pişmanım 1.4 TSI 125 hp TSI yanında TDI bildiğin eşşek. DSG sürekli düşük devirde (1250) kalmak istiyor ve dizel motor benzinliye göre daha geç devirleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

konu sahibi hocam kendini avutmak için konu açmışsın eleştiri gelince kabullenemiyorsun. izlenim falan değil içini rahatlatmak bu konunun amacı. açık açık ortada 175k TL'ye boş paket araba almışsın daha hala 'ben şu özelliği kullanmıyordum zaten, gerekli değil' falan kandırma kendini. o özellikler olsaydı kullanmayacak mıydın ? far sensörü yağmur sensörü olsaydı hiç mi kullanmayacaktın ? geçiniz bu ayakları olsaydı çatır çatır kullanırdın özellikleri.
    +111

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.