Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hangi bayiden aldınız aracı gidip bende alıcam acil söylerseniz hayırlı olsun süper araba ama aynı fiyatı alabilir miyim @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperfex -- 15 Kasım 2019; 16:55:47 >
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Türkiye geneli araç yok diye duyuyorum. Ayrıca bulsanız da bu fiyatlara düşmeyeceklerdir. Ama yine de uygun hala. Dizel impression paket için 190 liralar zikrediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcorp

Yorumdan bilgisizlik akıyor desem abartmış olmam sanırım. Gerçi sizin yorumların içi boşluğuna f20 sayfasından alışığız. Daha süslenmişle neyi kastettiğinizi sizin bile bildiğinizi sanmıyorum. Muhtemelen sağda solda söylendiğini duyduğunuz bir şey.

Bahsedilen A4 ile VW modellerinin hiçbir ortak noktası yok, 1.4 benzinli motor dışında. Artık o da yok zaten. Şanzıman da ayni değil. Dünyada bu saydığınız markalarla eşdeğer görülen bir markaya süslü VW demeniz en hafif tabiriyle komik. Öte yandan sizin araçlarla ilgili teknik konularda pek bilginiz olmadığı da su götürmez bir gerçek.

O kadar kullandınız şu forumu, düzgün Türkçe yazmayı öğrenemediniz, ona yanıyorum.
    f 20 deki dilbilgisi terbiye ve muhakeme kurulundansınız sanırım o zaman beni sevmezsiniz verip veriştirmiştim 1 serisine..

şanzımanı hariç aracın bir çöp olduğunu söylemiştim keza yinede öyle artık çöp bile değil

bildiğiniz clio olmuş araç..

gelelim sizin meşhur a4 nüze siz sahibisinizya laf söylemek eleştirmek ne kelime alın gardınızı..

2006-2008 yılları arasında Audi A4 tam otomatik şanzıman olarak 09G, yada üreticisi Aisin'deki adı ile TF-60 şanzımanı tercih etmiştir. DSG'den farklı olduğu anlaşılması amacıyla, bu araçlar piyasaya Tiptronic olarak lanse edilmiştir.

gelelim sizin şaheseriniz audi ye ya multitronic denen CVT yada S_Tronic denilen DSG ee

aynı parçaları kullanıyorlar motora kadar..
    siz niye kendini soyutlamaya çalışıyorsunuz.

fosfos mütehaitin kaba dairesi sizinki içine lüks aksesuar konulmuş hali.

siz bunu ister kabul edin ister etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Bu adama cevap bile yazmasaydınız keşke. Adamın yorumunu gördüm boş yere canım sıkıldı. Böyle insanlar nasıl var olabilir diye.

Alıntıları Göster
    sürü psikolojisi ile davranmayı bırakın

derdiniz varsa şahsıma yazın bende yazayım

kimsenin avukatı değil.

yada yoksayın görmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Cahilsin ya, başka bir şey değil.

Uluorta yazıp kendinizi komik duruma düşürmeyin, volvo tabi ki premium.

Alıntıları Göster
    tabi canım patlak şanzımanlı emisyon skandallı bir ürünü almak

bu ülkede aydınlanmanın son noktası

vag grubuna laf söylerseniz şirket hissedarlarından görmediğiniz gardı görürsünüz.

bazzat la çekici üstünde servise gitmek çok büyük deha..
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Siz gerçekten Türkçe konusunda ilkokul çocuğundan zayıfsınız. 1 serisine verip veriştirmeniz değil de, yazdığınız uzun paragraflardan anlam çıkaramıyorduk. Yazdıklarınızın Türkçe'ye çevirilmesi gerekiyordu. Hızlandırılmış bir dil bilgisi ve anlam kursuna gitmenizi tavsiye ediyorum. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam yaşınız da vardı. Bu yaşa kadar öğrenemediyseniz bu yaştan sonra da zor zaten.

F20 konusunda ise araç şanzıman dışında, ağırlık dağılımı, yol tutuş gibi konularda da oldukça iyiyken bunlardan bahsetmemenize şaşırmadım. Zira tek bildiğiniz şey kağıt üzerinde yazan Aisin, ZF vs. F20 sürücü aracıydı size göre bir araç değildi zaten. Siz gidin Aisin'li bir Peugeot falan alın, zira tek anladığınız şey şanzıman. Onu da anladığınızdan değil de zaten iyi olduğu bilinen tam otomatik şanzımanlar belli. Yazınızdaki kafa karışıklığından zaten belli şanzıman konusunda da pek bilgili olmadığınız. Bir yerden duymuşsunuz 2006-2008 yılları arasında Aisin kullanıldığını(ne alakaysa konuyla?) bunu yazıyorsunuz. Ne demeye çalıştığınızı siz biliyor musunuz?

DSG'nin 7 farklı varyasyonu var, ama sizin bundan haberiniz yok. Zira arabalarla ilgili hiçbir bilginiz yok. Passat ile benim aracımda kullanılan şanzıman aynı bile değil yahu. Bu kadar bilgisizken bu özgüven niye? Bir de bana siz isterseniz kabul edin isterseniz etmeyin yazmışsınız. Yahu olmayan bir şeyi niye kabul edeyim?

Benim aracımda kullanılan 2.0 Tfsi motor da VW araçlarda kullanılmıyor.

Yine aracımdaki quattro çekiş sistemi de(torsen) VW'de sayılı araçta var.

Burada mesele VAG grubuna laf söylemeniz falan da değil, ki mesaj geçmişimde bende VAG grubuna bolca laf söyledim, bakabilirsiniz. Mesele bilginiz olmayan bir konuda atıp tutmanız. Bir insan niye hiçbir bilgisinin olmadığı konuda konuşur ki? Aradaki "süslü" farkı ne diyorum, abuk subuk benzetmeler yapıyorsunuz. Bunları otomobil forumunda değil de kahvede konuşursanız oradakiler etkilenebilir belki. Lütfen bana cevap verecekseniz, bilgilerle cevap verin. Uydurma sözlerinizle değil. Gidin şanzıman kodlarını yazın vs. Ama saçma sapan yok müteahhit yok bilmem ne gibi örnekler vermeyin. Gerçi daha "müteahhit" yazmayı bile bilmiyorsunuz ama neyse!

Bir de emisyon skandalı diye saldırmışsınız da diğer markaların da bu skandalın içerisinde olduğundan bihabersiniz. Yine sadece sağdan soldan duyduğunuz bilgiyle içi boş yorumlar yapıyorsunuz.
    https://tr.motor1.com/news/307047/bmw-emisyon-manipulasyon-iddiasi/

Son olarak Premium olmanın başka markalardan parçalar kullanılamaz diye bir şartı mı var? Zaten markaların iç içe geçmesiyle herkes ortak parçalar kullanıyor. Lamborghini Urus'un içerisindeki ekranlar ve bazı parçalar A7 ile aynı, hatta kullanılan motor da Audi'nin 4 litrelik motoru. Lamborghini'de süslü Audi mi o zaman, Audi'de süslü VW olduğuna göre bu durumda Lamborghini süslü VW olmalı sizin saçma mantığınıza göre.

Ama sizin yukarıda yazdığım hiçbir konuyla ilgili fikriniz yok, varsa yoksa kahvelerdeki dayılar gibi, süslü VW ya. Audi'nin premium marka olduğunu tüm dünya kabul etmiş, bütün incelemelerde, yazılarda premium brand olarak geçiyor, siz kabul etmeseniz ne olur? Şimdi boş boş Audi fanı muhabbetine girmeden de belirteyim, hayatımdaki ikinci VAG grubu aracım A4. Bu araçtan önce BMW kullanıyordum, yarın Mercedes kullanabilirim. Hangisi fiyat performans olarak daha uyguna gelirse onu alırım kısacası.

Size bu kadar yazmak boşa biliyorum ama insan kendini tutamıyor işte.Hata bende cehaletinizi gidermeye çalıştım, affedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 15 Kasım 2019; 19:25:30 >

• quote:

Siz gerçekten Türkçe konusunda ilkokul çocuğundan zayıfsınız. 1 serisine verip veriştirmeniz değil de, yazdığınız uzun paragraflardan anlam çıkaramıyorduk. Yazdıklarınızın Türkçe'ye çevirilmesi gerekiyordu. Hızlandırılmış bir dil bilgisi ve anlam kursuna gitmenizi tavsiye ediyorum. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam yaşınız da vardı. Bu yaşa kadar öğrenemediyseniz bu yaştan sonra da zor zaten.

F20 konusunda ise araç şanzıman dışında, ağırlık dağılımı, yol tutuş gibi konularda da oldukça iyiyken bunlardan bahsetmemenize şaşırmadım. Zira tek bildiğiniz şey kağıt üzerinde yazan Aisin, ZF vs. F20 sürücü aracıydı size göre bir araç değildi zaten. Siz gidin Aisin'li bir Peugeot falan alın, zira tek anladığınız şey şanzıman. Onu da anladığınızdan değil de zaten iyi olduğu bilinen tam otomatik şanzımanlar belli. Yazınızdaki kafa karışıklığından zaten belli şanzıman konusunda da pek bilgili olmadığınız. Bir yerden duymuşsunuz 2006-2008 yılları arasında Aisin kullanıldığını(ne alakaysa konuyla?) bunu yazıyorsunuz. Ne demeye çalıştığınızı siz biliyor musunuz?

DSG'nin 7 farklı varyasyonu var, ama sizin bundan haberiniz yok. Zira arabalarla ilgili hiçbir bilginiz yok. Passat ile benim aracımda kullanılan şanzıman aynı bile değil yahu. Bu kadar bilgisizken bu özgüven niye? Bir de bana siz isterseniz kabul edin isterseniz etmeyin yazmışsınız. Yahu olmayan bir şeyi niye kabul edeyim?

Benim aracımda kullanılan 2.0 Tfsi motor da VW araçlarda kullanılmıyor.

Yine aracımdaki quattro çekiş sistemi de(torsen) VW'de sayılı araçta var.

Burada mesele VAG grubuna laf söylemeniz falan da değil, ki mesaj geçmişimde bende VAG grubuna bolca laf söyledim, bakabilirsiniz. Mesele bilginiz olmayan bir konuda atıp tutmanız. Bir insan niye hiçbir bilgisinin olmadığı konuda konuşur ki? Aradaki "süslü" farkı ne diyorum, abuk subuk benzetmeler yapıyorsunuz. Bunları otomobil forumunda değil de kahvede konuşursanız oradakiler etkilenebilir belki. Lütfen bana cevap verecekseniz, bilgilerle cevap verin. Uydurma sözlerinizle değil. Gidin şanzıman kodlarını yazın vs. Ama saçma sapan yok müteahhit yok bilmem ne gibi örnekler vermeyin. Gerçi daha "müteahhit" yazmayı bile bilmiyorsunuz ama neyse!

Bir de emisyon skandalı diye saldırmışsınız da diğer markaların da bu skandalın içerisinde olduğundan bihabersiniz. Yine sadece sağdan soldan duyduğunuz bilgiyle içi boş yorumlar yapıyorsunuz.
    https://tr.motor1.com/news/307047/bmw-emisyon-manipulasyon-iddiasi/
    https://halktv.com.tr/bilim-ve-teknoloji/mercedes-benzlerde-emisyon-skandali-406245h

Son olarak Premium olmanın başka markalardan parçalar kullanılamaz diye bir şartı mı var? Zaten markaların iç içe geçmesiyle herkes ortak parçalar kullanıyor. Lamborghini Urus'un içerisindeki ekranlar ve bazı parçalar A7 ile aynı, hatta kullanılan motor da Audi'nin 4 litrelik motoru. Lamborghini'de süslü Audi mi o zaman, Audi'de süslü VW olduğuna göre bu durumda Lamborghini süslü VW olmalı sizin saçma mantığınıza göre.

Ama sizin yukarıda yazdığım hiçbir konuyla ilgili fikriniz yok, varsa yoksa kahvelerdeki dayılar gibi, süslü VW ya. Audi'nin premium marka olduğunu tüm dünya kabul etmiş, bütün incelemelerde, yazılarda premium brand olarak geçiyor, siz kabul etmeseniz ne olur? Şimdi boş boş Audi fanı muhabbetine girmeden de belirteyim, hayatımdaki ikinci VAG grubu aracım A4. Bu araçtan önce BMW kullanıyordum, yarın Mercedes kullanabilirim. Hangisi fiyat performans olarak daha uyguna gelirse onu alırım kısacası.

Size bu kadar yazmak boşa biliyorum ama insan kendini tutamıyor işte.Hata bende cehaletinizi gidermeye çalıştım, affedin.
    neden bmw alırsınız sürüş dinamikleri ve arkadan itiş sürüş adına aracın meziyetlerini bu ürünü seçen biri yazmaz gerek yok

sıradan bir seçim değildir.nedeni vardır..

sizin araçtaki şanzımanın vag grubundan olmaması bir ara seçim keza motorda öyle ama bir çok parça ve alytapı vag grubunun ürünü..

neden habire olayı kahvehane ve başka bir platforma taşımak istemektesin o da ayrı bir mevzu.

emisyon olayında başkalarınında suçlu olması firmayı aklamaz..

suçlu suçludur.

keza DSG kronik arızası da aynı.siz audi a 4 ün incelemelerde yazan kalitesi ile premium havası yaşayın.

şuan ailemizde 5 serisi bmw ve mini dizel toyota auris ve rifter gt line mevcut.

bundan önce 320 i bmw,116 d bmw ve c 200 d mercedes, cdi 220 mercedes b kasa ve, e KASA W210 MERCEDES VE w 124 kasa mercedeslerimiz oldu.

arada golf 4 kasa, toyota raw 4 toyota 1.4 d corolla nıssan micra,reno clio 1.4 ve nissan micra araçları en az bir yıl kullandık..

şimdi gelelim premium olayına..

bu araçların içinde c 200 mercedes sadece albeni ve görseldi keza cdi 220 mercedeste öyle..

320 ve 116 d bmw ler sürüş dinamiklerini yazmıyorum o aracın dna sı bu.sadece şanzımandan ibaret..

E kasa mercedesler ve 5 serisi bmw gerçekten premium neden size herşeyi ile o algıyı yaşatıyor..

E kasa mercedes veya 5 serisi kullanmamışsanız bunları anlamanız zor.

boşa anlatmış oluruz özetle.

milletin mercedes E den ve bmw 5 den başlar demesi bundandır.

altındaki seriler kompakt gibi resmen.

audi size göre premiumdur bana göre saydığım araçların alttaraflarında biryerde birilerini yazıp çizmesi durumu değiştirmez.

bana yazmak zorunda değilsiniz,cehalet vs kendi tasviriniz kendinizi bu kadar üst perdeden tanıtmaya çalışmayın

uslubunuz kırıcı olmasın ben size cahil veya başka bir sıfatla yaklaşmıyorum

fikirlerim hoşunuza gitmiyorsa şikayet butonu bloklama ve yoksayma seçenekleriniz var.

nokta.

Yine bilgiden yoksun bir cevap, şaşırtmadınız. Daha önce 6 ay kadar bir zaman 5.20d kullandım. Keşke sizde bir Audi kullanıp yazsaydınız bu mesajları. Ama en çok güldüğüm "birilerinin yazması bu durumu değiştirmez kısmı". Çünkü siz hiçbir bilginiz olmadan premium değil dediğinizde öyle oluyor, değil mi? Çünkü bu konudaki otoritelerden daha bilgilisiniz.(!) Bu otomobil genelin zamanla ölmesine şaşmamalı, insanların niye kaçtığı belli. Kahve kısmının nedenini ise eminim forumdaşlar anlamıştır yazılarınızın kalibresinden.

Evet dediğiniz gibi en doğrusu sizi bloklayıp, irite edici mesajlarınızı görmemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 15 Kasım 2019; 19:32:50 >
  • quote:

Yine bilgiden yoksun bir cevap, şaşırtmadınız. Daha önce 6 ay kadar bir zaman 5.20d kullandım. Keşke sizde bir Audi kullanıp yazsaydınız bu mesajları. Ama en çok güldüğüm "birilerinin yazması bu durumu değiştirmez kısmı". Çünkü siz hiçbir bilginiz olmadan premium değil dediğinizde öyle oluyor, değil mi? Çünkü bu konudaki otoritelerden daha bilgilisiniz.(!) Bu otomobil genelin zamanla ölmesine şaşmamalı, insanların niye kaçtığı belli. Kahve kısmının nedenini ise eminim forumdaşlar anlamıştır yazılarınızın kalibresinden.

Evet dediğiniz gibi en doğrusu sizi bloklayıp, irite edici mesajlarınızı görmemek.
    bende audi a4 kullandım audi a3 1.4 kullandım.

audi s 8 5.2 v 10 bile kullandım içlerinde bir s 8 gerçekten premium hissi uyandırıyordu diğerleri hiç ama hiç öyle değildi.

neden insanları hemen bir önyargı darağacından asmayı tercih ediyorsunuz.

cümlelerin devrik olması anlam ve değerini küçültmez.

şiirlerin hepsi kafiyeli mi olmalı.

sizin gibi düşünmeyenlere f 20 sayfasındaki tayfa ve saldır psikolojisi ile akın etmekte idiler.

yazarken tecrübelerimi yazıyorum,kimseyi hafife almayın

sizi pişman ederler

kitap okumayı severim dostoyevski den öteki adlı kitabı yeni bitirdim.

gazap üzümleri en sevdiği john steinback kitabıdır vs..

size premium a4 nüzle mutlukular dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 15 Kasım 2019; 19:47:19 >

Yazmayayım diyorum da olmuyor. Yahu ne kafiyesi, ben sizin ne yazılarınızı biliyorum anlamak için tercüman gereken. Kitap okumayı sevip, böyle bir Türkçe kullanıyorsanız da diyecek bir şey yok. Okurken kelimelerin nasıl yazıldığına, noktalama işaretlerine, eklere dikkat edin. Belki yazılarınız biraz düzelir.

Diğerleri niye öyle değildi diyeceğim ama, "onlar süslü fosfogen" yazacaksınız ve hiçbir bilgiye dayanmayacaksınız. Konuşmanın faydası yok. Sabit fikirlerden bir gün kurtulmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 15 Kasım 2019; 19:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Burada çok fazla kağıt üstünden konuşan insan var dostum :) İncelemedikleri görmedikleri araçları sırf önyargılı olduğu için kaba taslak yorumlayıp, bilgi vermeye kalkıyorlar...Şimdi sen CC mevzusunun mantığını ve nasıl makul olacağını biliyorsun fakat akıl vermeye kalkan kişi bilmeden konuşuyor. :)

Açıkçası b8 passat aldığım dönemde forumda yazdığım olmuştu, o dönemde de baya sallamalar olmuştu. Yahu arabayı bilmelerini geçtim, ehliyeti olmayan çocuklar benle aracı kağıt üstünden tartışıyordu. Gel de burada araba konuş...Araç hakkında konuşmak için illa olması gerekmiyor fakat en azından tecrübeli insanları gömmeye kalkmaları hoş olmuyor.

Şimdi a5 kullanıyorum, bilmeyenler dışında a bile demiyorum. Çünkü bu forumda garip bir önyargı var, kafalarında sabit fikirleriyle her konuya gidiyorlar...
    Hocam bilmediği konuda atıp tutmak ata sporumuz olmuş artık. Takılmadan he diyip geçmek lazım.

• Volvo premium mu değil mi diye bir konu açılmıştı anket vardı diye hatırlıyo gibiyim o iddiada bulunan eleman da yerin dibine girmişti gel sen bu sevdadan vazgeç yukardan aşağı linç yemişsin;D
    Bizim sayfada paylaşmışlar volvoya kamyon markası deyip linci yiyince ama kamyon üretimi zor iş ondan şey yaptımdı tarzı yorumlar yapıp milleti tebessüm ettirmişin eheheheh

• Foruma uzun suredir girmiyordum, seviye epey dusmustu.Boyle kaliteli bir icerik beklemiyordum,elinize saglik cok guzel bir paylasim.Bende gecen sene hiz sabitleyici olmadigi icin ve dsg den korktugum icin octavia dan vazgecip civic aldim.

Araciniz hayirli olsun guzel gunlerde kullanin. Boşda olsa passat passat dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • themurat54 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Teşekkür ederim sağolun hocam
    Hocam hangi bayiden aldınız onu söyleyin yaw

• Bu sınıfta, bu fiyat aralığında gerçekten Passat çok mantıklı özellikle siz gibi aldığı aracı yaklaşık 9 sene kullanan kişiler için. Çünkü satarken zorlanmıyorsunuz, kasa çok nadir değişiyor hem de aldığınız araç zaten yeni makyajlanmış. Ama Passat'ı bayiden sıfır çıkarmak mantıklı mı hele benzinli olarak onu tam olarak bilemedim. Evet Avrupa Birliği'nin dizel araçlar konusunda tutumu ortada evet elektrikli araçlar geliyor doğru. Ama bu son 15 yıldır Türkiye'de en çok tercih edilen kombinasyonun dizel, otomatik araçlardan oluştuğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yine de siz en güzel tercihi yapıp istekleriniz doğrultusunda bir araç almışsınız. Bu araca orjinal 18" bir jant da alırsanız göze de hitap edecektir. Ben olsam 18" Verona modeli bir jant alırdım. Fotoğrafını da ekleyeyim hatta.

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar.

Size hayırlısı olsun aracınız. Mutlu günlerde, yüz binlerce kilometre yapma dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

İnsanların fikirlerine demagoji demek çok ayıp bir şey. Herkesin fikirlerine saygı duymalısınız. 4 çekerede “çok lazım ya” demenizde zaten arabadan pek anlamayan bir vw fanboy olduğunuzu gösteriyor. Muhtemelen 4 çekerinde sadece offroad için gerekli olduğunu düşünüyorsunuzdur.

Bu marka fanatikliğini hiç anlamıyorum zaten. Sonuç olarak burası herkesin fikirlerini paylaştığı bir forum. Biraz kibar ve saygılı olmalısınız.

Alıntıları Göster
    bir insan 1.5 motor araçla 2.0 aracın fiyatlarını karşılaştırmaya kalkıyorsa resmen demagoji yapıyordur.

arkadaşımın 535'inde de 4x4 var. 4x4'ün ne olduğunu da cr-v'de olmayan gerçek diferansiyel kilidinin de ne olduğunu biliyorum. sırf vw alıyor diye herkesi arabadan anlamayan cahil sanan insanları da biliyorum.

kimseye kibar olmak zorunda değilim. herkese gereken saygıyı gösteririm, bunu birisinin buyurması gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forever42

Yeni TSI motorlar daha az yakıyor ve sakin kullanımda fabrika verilerini rahatlıkla tutturuyorsunuz ama TDI eskisi de yenisi de fabrika verisinin %50 üstünde yakıyor. 1.4 TSI manueldi ve satıldı. Şuan iki aracım var biri 1.2 TSI DSG diğeri 1.6 TDI DSG. Araçlar eski değil 2018 ve 2019 model. Her ikiside normal modda 1250 devirle gidiyor. Fakat turbo desteği olmadan (1500 devir altında) TDI çok daha hantal ve gaz pedalı çok tepkisiz.
    Aynı güzergahta uzun dönem ortalamada TSI 7.0 litre, TDI 6.0-6.2 lt yakıyor ama ikiside sakin ve sıkışık olmayan trafikte kullanım verileri.

Alıntıları Göster
    tsi motorum eski nesil değil, 1.4 125 idi. tdi daha nazlı ama o kadar değil. kaldı ki 1500 devir altında turbo desteği yok bilgisi hatalı. turbo her devirde devrede.

sıkışık olmayan trafikte tsi az yakıyor, sıkışık trafikte de bir atmosferiğe göre az yakıyor ama tdi ile baş edemiyor. ben de istanbul'da oturduğum için tdi ile tsi arasında iyi bir fark gördüm.

• Gözler shadow beyi arıyor volvoya laf etmişler gelirdi savunurdu hunharca ama yok ne acı

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Gözler shadow beyi arıyor volvoya laf etmişler gelirdi savunurdu hunharca ama yok ne acı
    Ben savunam ozaman fakesiyim bana para viriyo ehehehhee
    Lo konuştuğunuz arabalara bak volvo audi sirkelesek sizi max clio çıkar ehehehe

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.