Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
10
Favori
55.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B sınıfı araçlarda şu var bu nasıl olmaz diyen arkadaşlar Bmw, Audi, Mercedes grubunun donanımlarını incelesin, o bahsettikleri donanımların birçoğunun bu araçlarda da olmayacaklarını görecekler. B, C sınıfı araçlar bu donanımlarla doldurup parlatıyorlar. Olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Hayırlı olsun.

Bu konuda ilgimi çeken şey park ettiğiniz yerdeki otopark çizgilerinin çok geniş olması. Bu benim en büyük problemim. Oturduğum sitede otopark çok dar. Sıfır arabaya uzak durma konusundaki en büyük sorun bu çünkü biliyorum ki biz 175 verip Passat'ı bizim otoparka koysak öküzün biri kapısını cart diye açıp iz bırakacak. Hele o avm otoparklarında kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabada onlarca ezik var artık önemsemiyorum ama insanın canı sıkılıyor ruhum daralıyor.
    Aynen hocam, ben de ilk başlarda özellikle avm’lerde dikkat ediyodum yanlardaki arabalara falan. Hatta duvara iyice sıfırlıyodum ki yandaki araç değmesin etmesin. Bir gün bi baktım kapıda yumruk gibi boya izi ve çizik var. Ne kadar dikkat etsemde, dikkatsiz bir öküzün yüzünden öyle görünce üzülmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crawlier

Aynen hocam, ben de ilk başlarda özellikle avm’lerde dikkat ediyodum yanlardaki arabalara falan. Hatta duvara iyice sıfırlıyodum ki yandaki araç değmesin etmesin. Bir gün bi baktım kapıda yumruk gibi boya izi ve çizik var. Ne kadar dikkat etsemde, dikkatsiz bir öküzün yüzünden öyle görünce üzülmüştüm.

Alıntıları Göster
    Geçen dediğin gibi duvara tam sıfır koydum, öküzün biri gelip yine çok yakın durup çizginin üstüne koymuş bu sefer çıkmak yine bana zor oldu. Artık ben de normal ortalayıp koyuyorum. Ne kadar dikkat etsem beteri geliyor sakınan göze çöp batar misali.

• Öncelikle hayırlı olsun .
    Benzer fiyata hondada bu performans yok demissiniz,1.5 turbo 182lik üniteler passattan daha performanslı ve fiyatı 170 bin lira .Tabiki passat kalite olarak çok önde
    Senin için üzüldüğüm nokta ise 185 bine 1.6 tdi dsg suberb varken 175 e bu aracı almış olmandır.
    Kazasız belasız iyi surusler

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Sıfır araçla ikinci el kıyaslanamaz
    Bu kafayla bakarsak 175 bine bmwden iyi araçlar da alınabilir

• Hayırlı olsun hocam. Bende elegance olanını kovalıyorum şu aralar.
    Kısmetse bitiricem bu haftaiçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

en son iphone x max kullandım sonra onu çocuğa verip çinden xiaomi k20 pro 8gb 128 gb aldım, hanımın 11 prosu ile karşılaştırıyorum kamera dışında hiç ezilmedi, tasarımı dehşet donanımı da iyi, iyi ki almışım, çin markası olması dışında(her gün bir cihaz çıkarıyorlar) problemi yok, bu paraya daha iyisi yok tavsiye ederim, ama avrupa sürümü 9t pro onu alın band 20 yok k20 de, köyde falan sıkıntı çıakrabilir.

Alıntıları Göster
    P30 pro nasıl sence?

• Hayirli olsun Rabbim kaza bela vermesin iyi günlerde kullanin inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

P30 pro nasıl sence?

Alıntıları Göster
    benim iphone dan soğuma sebebim çentik, p30 pro da da damlacık gibi çentik var, en kötüsü de mediatek işlemci var, ben çentiksiz ekran seviyorum, abd de huaweiyi kitledi biraz, android-huawei geleceği belirsiz, haliyle iyi bir cihaz ancak handikapları var, fiyatı da nispeten yüksek, sadece kamerası için o cihazı almazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Bmw den iyi araç da alinabilir ama sıfır sifir alacağım diye boş paket benzinli araç alinmaz.
    2. El temizinden bir bmw alıp bindiginizde ben 2. Elim önceki sahibimle şöyle anılarım oldu deyip anlatmaya başlamıyor sana. Ne farkı var 0 dan ? Temiz bir bmw nin sıfır passatdan daha fazla sorun çıkarma olasılığı mi var ? 2. El iç çamaşırı mi bu 0 ile kiyaslanamiyor

• Hocam o paraya dizel-otomatik icon Megane sedan veya 10-15bin daha uyguna benzinli otomatik iconda bulunabilirdi aslinda hiç baktınız mı renoya. Full paket c segmentten boş paket d segmenti 15 gün deneyimlemis biri olarak soruyorum (passatti araç bu arada)
    Passatin halojen farlarindan sonra benim LED farlari opesim gelmişti. Bide dijital klima var tabi

• Öncelikle hayırlı olsun hocam verdiğiniz paraya göre en iyi arabayı almışsınız. Passat D sınıfı olduğu için konforu güzeldi r. Siz 1.90 olduğunuz için Passat'ın genişliği sizi fazlasıyla tatmin eder içi gerçekten geniş ve araçta konforlu. Hayırlı olsun, krom konusunda ise onu dışarıdan taktırabilirsiniz internette satılıyor hız sabitleyici de takılabilir zor bir şey değil. Sis farı zaten sürekli kullanılan bir şey değil. Impression'ın en beğenmediğim yönü Aragon jantlar arabaya yakışmıyor ve de manuel klimanın dış tasarımı.

• Hayırlı olsun. Hız sabitleyici belki sonradan takılabiliyordur...

• Hayırlı olsun...
    175k tl miktar için sıfır olarak güzel bir tercih, Fakat sıfır şart olmasaydı, o miktara benim tercihim kesinlikle diri, yııpranmamış olan w212 kasa bir E klas Merso olurdu (2012 model gibi E200 CGI), Bu araç hem segment olarak bir üsttür hemde Passattan her anlamda (başta prestiji) daha üsttedir.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok memnun kalacaksınız. Ben de aynı aracın busines cam tavanlı versiyonunu kullanıyorum.

Hız sabitleyici olayı yarım saatlik bir iş ve serviste 2 bin lira. Taktırın kafanız rahat kullanın :)

• Boş paket alacagına clio alsan daha iyiydi neyse.

• şu sis farcı tayfayı anlamıyorum. şuana kadar kullandığım araçlarda muayene öncesi kontrol hariç varlığını bile hatırlamadığım bir donanım. ama d sınıfı bir araçta hız sabitleyici olmaması kabul edilemez. makyajsız kasaya 1500 2000 tl ye takılıyor diye biliyorum büyük ihtimalle makyajlı kasaya da takılır.

• Kiyaslamanizi okuyunca tatmin oldum, bana bana mantıklı geldi. İyi günlerde kullanın.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/2019-passat-dsg-patlamis--140680421
    ??

• Güle güle kullanın. Kazasız belasız...

Doğruyu yapmışsınız bence.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.