Merhabalar arkadaşlar ben kendime yeni almışolduğum oem parçaları büyük bir hevesle birleştirdimki
nafile bilgisayar çalışıyo görünüyor yani anakart üzerine bağlamış olduğum cpu ve kasa fanları devreye
giriyor power ledide yanıyor gelgelelim sistem hoparlöründen herhangi bir ses alamadım daha monitörde
bekleme modunda kalıyor anlayacağınız herhangi bir görüntü gelmedi monitöre, doğru bir montaj yaptığıma
inanınıyorum, anakartım MSI K9N Neo V3 işlemci AMD 5000+ 65W aceba işlemci ve anakart arasında bir
uyuşmazlık olabilirmi MSI'ın resmi sitesinde böle birşey görünmüyor ama test yapılırken kullanılan bios
benim kartta farklı olabilir sizce ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ekran kartını tinerli pamuk ile sil tekrar güzelce takmayı dene. anakart ile işlemci arasında uyuşmazlık olsa idi işlemciyi anakarta takamazdın. ::D çünkü soketler farklı.
doğru voltajları doğru yere taktığına emin misin? 12v olacak yere 5.5v takmayasın bunlar önemli! fazla anlamıyorsan bence götür bir bilgisayarcıya
Sisteme ne bağladıysan sök.Sadece anakartı cpu ram ve ekran kartını tak.Klavyeni bağla sistemi çalıştır açılıyormu bi bak.
Teşekkürler arkadaşlar ''jakops'' haklıymış ekran kartı yerine düzgün oturmamış sorunu giderdim.